AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Mutlaka bir kadın doguma gözükmende fayda var özellikle tekrarlanan bir mantar varsa ve akıntılar kokuluysa dikkate alınmalı
Kokulu mu? Nereye kusuyoruz
Anladım teşekkürler
Rica ederim
@Seniorrrr kes sesini bu bir hastalık anladınmı git şimdi nereye kusuyorsan kus
@Seniorrrr sizin bamyalar da vanilya gibi kokuyor zaten. dd ayrıca hastalık bu cahil biz mi öğretelim
Srfsizler hastalıkla da dalga geçer olmuşlar
Git annenin @mına kus 0c
Tüm leşler toplandı :D
@Seniorrrr o sırada senin çürük çorap gibi kokan bamya ☠️
burada bi leş varsa o da sensin kadınların özel hastalıklarıyla dalga geçecek kadar al ç ak birisin bence kendinden utan
@Nilyyyysss DJKWNDLWORJLQPDJWKE
Boşversene ya ömrü hayatı boyunca kendi gözüyle bi v*ajina görmüş mü acaba hahahaahha kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş misali :dd
@user8219 bamya iyiydi ama dimi aşko disisğsğd
Gerçekten öyle karı istiyom diye gezinen erkek burada artistlik taslıyo sanki istemiyormuş gibi
@Nilyyyysss çok iyiydi aşkom
Aynen ya olsa sömürcek işte yokluk kötğ beya sjslslspsdd
Taze çekmiş işte anla dkladnlqorm
Yokluktan o da
Ödksşsşsşdşdd yazık kafasına aşko
Bence de aşko
Benim bir sorunum yok siz bizimki kokuyor diyorsunuz sonra bana laf ediyorsunuz :D baya gocunmuşsunuz bende sıkıntı yok :D
@Seniorrrr bizimki kokuyor demedik? Hastalık varsa doğal olarak elbette kokar? Sizinki de s*dik gibi kokuyor normal zamanda bile, gelip kadınlara sallama burada
@Nilyyyysss ben tertemizim bakımlarımı da temizliğimi de eksiksiz yaparım 1 kere bile idrar yolu enfeksiyonu yaşamadım. Kötü koku da yaşamadım. Bamya mı değil mi gören kadınların tepkisinden ne olduğunu da biliyorum zaten. Sen çevrendeki erkeklerle karıştırıyorsun beni :D Bir şaka yaptık etmediğiniz hakaret kalmadı diyorum ya yarası olan gocunur. Varsa hastalığınız için de geçmiş olsun. Artık daha temiz olur ve dikkat ederseniz olmaz bir daha umarım
@Seniorrrr sana pismi dedi burdan birisi sen neyin kafasını yaşıyorsun bahsedilen konu kadın hastalıkları sanki lokman hekimsin bilip bilmeden herşeye fikrin var sen gelip nereye kusuyoruz demen bile bi saçmalık
@Seniorrrr bunun bakımla ilgisi yokki idrar yolu enfeksiyonunun her şekilde olabilir, senin yaptığın da şaka değil aşağılamak oluyor direk, gocunmak değil de konu ne oluraa olsun senin gibi insanlardan bıkmak daha çok mesele. Aşağılayıp en sonunda geçmiş olsun demek yerine en başından ya hiç yorum yapma ya da sadece geçmiş olsun de, eğer ki yaşının adamıysan ama sanmıyorum
Şaka yaptığımı belirttim çok canınızı sıktıysa bu durum kusura bakmayın fakat ne olursa olsun kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur
@basak6419 aaa öyle deme ŞAKA yapmış aklınca..
@Seniorrrr hakaret eden başta sensin abicim, ne anlarsın kadın hallerinden..
@Nilyyyysss hakaret içerikli bir söz söylemedim. Bir insanın güzel veya çirkin sevmediği her kokudan midesi bulanabilir.
@Seniorrrr bunu yaşayan kız erkek farketmez herkes için de hassas bi konu olabilir. Bilmem anlatabildim mi
@Nilyyyysss haklısın tamam şaka yapmak istesem de kırıcı olabilir kabul ettim özür dilerim bu konuda ama sonrasında hakaret ettiniz defalarca bu da kırıcıydı ve daha yanlıştı bence. Yani benim yanlışımı eleştirirken siz de pek doğru değildiniz
Böyle şaka olmaz şaka yapacaksan da düzeyli bi konuda yapmalısın kadınların hassas olduğu konularda değil bu şakayı nerde yaparsan yap hassas bi konu olduğu için ciddiye alınırsın
Peki
Hakaret etmemin sebebi kadınların hassas olduğu konularda yaptığın o kırıcı yorum yüzünden ettim bazen hakaret de gerekir özellikle de bu tarz konularda
@Seniorrrr senin şaka yaptığın konu nasıl acı verip kıvrandırıyor bizi biliyomusun hem acıyı çekip hemde günlük hayatına devam etmek nekadar zor biliyomusun bilmiyosun evet kırıcıydı lütfen biraz daha hassas ol bazı konularda üstelik hepimize leş dedin bunuda unutma
O konuda katılmıyorum. Hakaret etmeden yazdığınız şu son konuşmalar daha etkileyici oluyor. Hakaret içerenlere karşılık ise inadına daha da ileri gidesi geliyor insanın
Aynen öyle leşler diyor bide.. belli bi yaşa gelip olgunlaşamayan erkeklerden allah korusun
@Seniorrrr farkındaysan hiç bir konuşmam da kendi adıma konuşuyorum hakaret içerikli bişey yazmadım aksine empati yapmanı istedim ama sen nereye kusuyoruz a bütün leşler toplanmış gibi cümleri kurdun dimi kim hakaret etmiş oluyor şu an?
Peki doğru o da hakaret ama sizin hakaretlerinize karşılıktı ben bunun için de olunca özür dilerim çünkü en azından şu an normal konuşuyorsunuz. Umarım böyle sorunlar yaşamazsınız. Ağrı acı çekmenizi zaten istemem ben de
Maalesef bu kadınların halinden anlamayan erkekler için sürekli çabalıyoruz biz kadınlar bunlar olgunlaşamıyorlar asla kadınları toplum içinde sürekli küçük düşürecek davranışlarda bulunuyorlar üstelik bundan da zevk alıyorlar böyle erkeklerden Allah biz kızları korusun
Kimseyi olgunlaştırmak gibi bir niyetin yok zaten ama bu saglık sadece empati yapılsa zaten dalga konusu olmaz dimi
Onlar empati yapmazlar ki alay konusu haline getirirler
Bi erkek aynı şikayeti yazsa mesela asla dalga geçmem yok kusayım s*ıçayım falan..
Boş ver takılma bizim kadar güçlü varlıklar var mı Allah kadınları özel yaratmış dogum regli kadınların özel oldugunu ve güçlü varlıklar oldugumuzu unutmayalım gerisi boş
Aynen öyleee 🌸
Bu arada o bamya dediğinizi görseniz yazdıklarınızdan utanırsınız. Siz de benimle dalga geçtiniz sonuçta karşılığında dediğim gibi ben olgun olmayan bir davranışta bulunduysam siz de sonuçta karşılığında olgun davranmadınız
Aynen öyle takılmayın bu tarz erkekleri ne derseniz deyin onun bir kulağından giriyor öbür kulağından çıkıyor o yüzden sadece kendimize odaklanalım biz özeliz
@Seniorrrr aman görmeyelim kalsın.. olgun davranmayana bizde davranmayız napalım
Kalıbının adamı olmadıktan sonra özel organını öveceksin tabi
@Nilyyyysss sen istesen de göremezsin zaten merak etme. Diğer erkeklerle karıştırma beni
Diğer erkeklerle karşılaştırma beni diyen kişi burada kim bilir kimlere nude atıyordur cidden yazık
Hala hakaret
Aman sallayın ya cahille sohbeti kestim an itibari ile dlflflşffğdğdğğd
İftira da atıyorsun ve onun avukatı mısın sen
Bende öyle şu andan itibaren djaldnlqje
Avukatıyım evet soru sahibi de benim ayrıca beğenmediysen defol git
@Nilyyyysss hakarete devam ediyorsunuz o kadar düzgünce uyardıktan sonra bile. O zaman cevap vereyim. Evet nude atıyorum fakat kokmuşlara değil o yüzden siz göremezsiniz dedim :D yalnız orası değil zihniyetiniz de kokuşmuş sizin o yüzden
Evet burdaki vericilere nude u atıyorsundur şimdi sen bizim gibi mantıklı kızlara atmaya g0tün asla yemez çünkü
Ayrıca senin o kokuşmuş şeyine meraklı değiliz
Öfff ç*küyle övünen birinden ne beklersin zaten
Övünecek başka bi yanı mı var ki
Terbiyesizsin sen. Her yazdığında ya hakaret ya da küfür var. Sen mantıklı bir kızsın öyle mi? :D
Evet mantıklıyım çünkü böyle insanlara küfür etmek ya da hakaret etmek çok daha yakışıyor
Senin gibilere karşı böyleyiz biz
Hahaha :D soruya bak daha hala bana kokuşmuş şeyine diyor utanmadan :D ya sen derdinle otur bir de acıtasyon yapıyorlar böyle şeyle şaka olur mu diye. Sizi biraz terbiyeli sandım ortalarda pişman olmuştum yazdığım şey için. Şimdi diyorum ki size müstehak ya :D çek kokuşmuş şeyinin acısını da pisliğini de senin zihniyetin kokuşmuş oran buran kokuşsa ne olur kokuşmasa ne olur :D
Küfür etmek hakaret etmek pek işe yaramıyor bak farkında mısın düzgünce konuşurken pişman olup özür dilemiştim yanılmışım. Özür dilemiyorum iyi ki demişim hepsini hakediyormuşsun ve haklıyım da :D
Ç”künle övünen biri bana zihniyetimin kokuşmuş olduğunu söylüyor gerçekten çok komik sen kızlara ç”künü atacak kadar düşük al ç ak birisin ve bununla övünüyorsun üstelik senin kadar hakarete yakışan birisini hiç görmemiştim bu ilk oldu benim için ve kendini hala haklı görmen kalıbından yaşından utan dicem de adam olmadığın için bunu söyleme gereği bile duymuyorum artık boş laflarını git de o ç”künün resmini attığın o vericilere anlat senin boş laflarına daha fazla kulak asacak kadar düşmedim düşmeyeceğim de engellendin😅JDQŞNDQLRIBSWKUR
Enfeksiyondan kaynaklı olabilir veya mantar doktora gidersen ona göre ilaç verir
Muhtemelen mantar enfeksiyonun vardır bir doktora görünmeni tavsiye ederim.
Bence de bana da mantar gibi gelmeye başladı
Bende de vardı canım çözdüm ama sonunda
Neden oluyor peki
Yaz canım sapık çok okumasin yorumları
Dm den yaz
Xper düşük🥲
Yok 3 yazıyor sende
Yazabilirsin tkp atman yeterli
Mesaj atamıyorum işte
Şimdi dene?
Attım
@user8219 bu erkek kanka haberin olsun djfjsu
Ciddi misin sen
Ben buna kız diye bütün özelimi anlattım @mk
Pardon ama ne alaka?
zıpla
Ne dion @mk
teşekkürler
Mantar olabilir
Erkekler Ne Diyor
Bize ne senin pisliginden yaa 🤮 sapıkçaymis zihniyete bak aq
Ben sorumun başlığında ne diyorum kızlar size soruyorum senin ne işin var @mk s k tr git senin pisliğin kim bilir nasıldır 🤢🤢0 c seni
Erkeklere kapatmayi bilmeyecek kadar beyin yoksunu yaa m@l degneği
KS hakkında erkeklere kapatmayı bilmemem gayet normal o r spu çocuğu anneni çok m u si k til er böyle inim inim inliyorsun
Kızlara özel sorsaydın erkekler yorum yapamazdı umarım yardımcı olan çıkar geçmiş olsun 😊
Kızlara özel nasıl oluyor o ayarı gerçekten bilmiyorum
Bi dahakine öyle yapıcam lütfen öğretin
Soruyu soruyorsun kızlar var onları seç sadece kızlara sorar gizli üyede olabilirsin seceneklerden
Tamam çok teşekkürler
Kimler cevaplasın kısmından kızları seç
rica ederim ne demek ☺
Büyük ihtimalle mantar gibi duruyor. Bence doktora gitmelisin
Akıntı için altına kova koy yere damlamasın parkeler şişer. Kaşıntı için de kaşı madem kaşınıyorsa
😅😅😅😅😅 gören musluktan su damlıyor sanar
Cidden DJQLDNQLEIBD
Umarım ciddi degildir
Doktora görün bacım
Doktora görün
mantar olabilir
Mantar olabilir
Doktora git