Kızlar, Aranızda polikistik over sendromu olan var mı, tüyler için ne yapmalıyım?

Aslında çok çekinerek yazıyorum çünkü bu konuda kendimi kimseye açamadım şu zamana kadar.
Bende polikistik over sendromu var ve bu yüzden vücudumda normal kadınlarda olan kıllardan daha fazla kıllara sahibim. Bu durum psikolojik olarak beni çok etkiliyor kendimi bu sebepten ötürü oldum olası hiç sevmedim.
Korktuğum şey bir kaç ay sonra evleniyorum ve eşimin bedenim hakkında nasıl düşüneceğini bilemiyorum korkuyorum çok naif ve hoşuna gitmyen bir görüntü olsa da bana belli etmez ancak ben kendimi sürekli o konuda kusurlu hissederim ve yine mutlu hissedemem uzaktan bakılınca belirgin bir kıl yok ama yakından bakınca çok bariz ortadalar.
Lazer epilasyon yaptıracak durumda değilim tek yaptirabilecegim ağda tüm vücudumu agdayla almayı düşünüyorum sizce bu doğru mu olur artmasına mı sebep olurum istemeden? Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı varsa bana yardımcı olursanız bu psikolojik durumu nasıl atlattiginizi anlatabilir misiniz şimdiden çok teşekkürler 💕
Kızlar, Aranızda polikistik over sendromu olan var mı, tüyler için ne yapmalıyım?