Yumurtlama bitimi göğüs ucu acısı ile başladım hiç şu güne kadar bitmediler aksına çoğaldı acılar i bugün de yürürken yorulursam karin kasik ağrısı oluyor regl ağrısı olsa tek ayakta yken hissetmem değil mi adet öncesi gebelik belirtisi mi yaşıyorum?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aynısını yaşıyorum 2 gün var benimde :( bende düşünüyorum acaba hamile miyim diye
Siz ne zaman cinsel ilişki yaşadınız?
Gerçekten olabilir mi ya yumurtlama da döllenme olduğunu düşündüm biterken hemen göğüs ucu acısı ile başladım pazar günü adet olmam gerek ama sadece ayakta ağrı hissediyorum yorulursam regl olsam diyorum otururken de ağrı olur neden yok diye düşündüm sen de nasıl aynısı hangileri var sizde peki
Yumurtlama döneminde ilişkim oldu 13 gün oldu bugün yarın 14 gün olucak eğer varsa ama sadece 3 gün döllenmeye saymadan 13 14 gün oluyor
Sizin ki ne zaman oldu
Bende yumurtlama döneminde ilişki yaşadım eşiniz içinize boşaldı mı?
Benimki boşalmadı ama yine ihtimal yani diye gerginim.
Ayaktayken ağrım var ama sürekli yok ve göğüslerim hassas benimde
Normalde regl öncesi belirtlilerim olur bu sefer onları yaşamıyorum yaa
Gezerken ağrında bugün başladı adet ağrısı sürekli olur acaba gerçekten hamile miyim adet i sabırsızlık la merakla bekliyorum
Benimde gezerken ağrıyor tek taraf sağ kasığım sadece oturunca ağrım yok ayağa kalkınca oluyor
Boşaldı biz yumurtlama döneminde hergun gibi oldu korunma var mı kondom felan yoksa zevk suyu bile hamile birakirmis
Yumurtlama döneminde bizde her gün yaptık ya 😂😂😂
Korunmadan
Bende karin ağrısı da var kasik agrisida değişiyor bu galba hamileyiz senin regl ne zaman bende de yumurtlama dönemi hiç göğüs acim olmazdı ilk oldu o gün şüphelendim geçer diye bekledim hiç geçmedi bugün daha çok arttı adetim e az var bekliyorum bugün ağrılar da arttı karin kasik ama otururken yok adet olsa otururken de ağrı yapar bende de normalde 2 gün önce karin ağrısı felan olmazdı
Ohooo biz senle yedik naneyi bu ay😀galba
Benim yarın olmam gerekiyor ya da yarından sonra. Askında ben hamilelik istemiyorum yeni evlendik çalışıyorum. Hiç tecrübem yok benim bu konuda kızlık zarımda ilk kez yırtıldı eşim içime girdi yani bana diyor bir şey yapmadım diye. Ama ben araştırdım zevk suyundan gelen 1 damlada bile olabilirmiş🥲
Galiba yedik gerçekten naneyi😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bende 5 aylık evliyim daha 😀evet bende duydum korunmasan da çok nadir de olsa kalinabiliyormus seninkine bazı değişiklikler den bahsettinmi
Dua ediyorum regl olayım diyr 😂bundan sonra da eşime dedim eve prezervatif yığacağım yani
Evet ben başının etini yedim ilk günden beri 😂 o da bana diyor böyle hamile kalırsan adını mucize koyarız diye 😂
Peki olsa eger aldırmayı düşünür musun valla biz hemen olmaz diye düşündüm millet 1 2 sene buluyor ya hamile kalmak eğer kaldım galba yine de adet i bekliyorum kalırsam erken şok olurum
Hahaha bende aynı adama gün içinde mesaj atıyorum 🤣🤣çalışsam da şu adet e kadar yecez gibi duruyor başlarını daha cok
Bende sürekli mesaj atıyorum ahahha gerçekten aynıyız yaaa ❤️😂
Aldırmayı düşünürüm maalesef 🥲
Daha önce de burada sordum millet dalga geçti işte ufacık çocuk belirti mi verir filan diye ama varmış kadınlar soruyor a yaz google de adet önce si hamilelik belirtisi diye bizim gibi olan çökmüş
Cokmus
2 de bir bejim eşim hamilesindir diyip duruyor😀😀
Valla aynı çıktık
Siz kaç aylık evlisiniz
Ya bende araştırdım burdan yazdım dalga geçtiler.
3 haftalık evliyiz daha
Ama başka belirtim olmadı mide bulantısı vs. O yüzden umarım hamile değilimdir yani😂çünkü daha çok etken olur benim için
Siz bizden de yenisiniz ay bile olmamış valla benle de dalga geçtiler tek değilmişim senin yazdığına sevindim valla bir anlayan çıkmadı
O bilmiyorum ama daha sonra yapıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum
Adet olursam ilk size haber vereceğim ahahhaha🤣 gerçekten sabırla bekliyorum
Yaz buralardayim bende adet olursam pazar günü içinde yazacağım 🤣🤣
Haberleşelim 🤣🩷
Kesinlikle ikimiz den ne çıkacak bakalım adet mi bebek mi 😀
Regl oldunmu
Olmadımm
Sen
Bugün göğüslerim çok hassaslaştı 😐 ama bilmiyorum sanki olucam gibi 2 gün içinde
Benim göğüslerim yumurtalamaa da büyük ihtimal döllenme oldu sonra başladı ve hiç geçmedi hala da var bakalım bir heves adet e az kaldı bekliyoruz
Sizin ihtimaliniz daha yüksek 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bilmiyorum bugün birisi ipe görüştüm hiç göremedim dedi bilmiyorum ki varsa da küçük mu gözükmedi bilemiyorum bir türlü
Ben regl oldummm💃🏼
Sende durumlar nedir🌹
Hadi gözün aydın inşallah bende olurum üstüne gorme değil dimi normal regl kanama siyah kahverengi ve pembe arası ise üstüne gorme oluyor bende yarın i bekliyorum ama bel kasik ağrı bir belirti yok olsa da günde 1 defa felan göğüs disinda belirti yok gibi yarın i bekliyorum haber ediceğim
Bende direkt kanama oldu kırmızı☺️
Benim kız kardeşime annem hamileyken lekelenmesi olmuştu. Sonra lekenmenin devamı gelmedi hamileymiş belki sizde de böyle bir durum olabilir😄 ama hayırlısı olsun tabii ki
Ya ben daha önce düşük yaşadım regl günü adet oldum sandım ama kanama siyah pembe arasiydi normalde regl im 3 gün oda 3 gün sürdü ve hiç farketmemistim bu 2. olucak eğer olursa yarın olursam yazarim🙂
Ah anladım çok geçmiş olsun🥹🙏🏻haberinizi bekliyorum
Anlamadigim şey göğüs ucu acısı ydi tek etrafa da yagildi göğüs etrafı da bilmiyorum belki regl dir
Peki🙂
Ay hiç bilemedim benim göğüs ağrım vardı ama geçti😞
Kanama gelince geçiyor zaten de bakalım yarını bekliyorum
Var mı gelişme🌸
Yok valla canım suanlik regl olmadım eğer olursam bilgilendiricem🙂🙂
Acaba bi hamilelik testi mi yapsanız
Bugün gelmezse yarın alıp eczaneden yapmayı düşünüyorum ama çıkarmı ki bakalım gelicek mi belki akşam felan gelir diye bekliyorum
Bilmiyorum ki annemden tecrübemle çıkmıştı🤭 denemekte fayda var siz bebiş istiyor musunuz
Evet istiyoruz biz eşim de soruyor bu sabah lavabpdan çıktığım gibi regl oldun mu diye her girdigim de çıktığımda soruyor valla bekliyorum sudanlık ses yok regl dan acaba olmiycam mi lekelenme de olmadı gerçi de hiç olmadan adet lekelenme kalanlar varmış
Tabii olmadan kalınıyor normalde zaten gelmiyor regl siye biliyorum regl gelip kalanar daha nadir oluyor bakalım 🌻 dualarım sizinle
Bulantı felan var ama regl dan dır belki diye düşündüm 2 gündür bulantı var yemek yerken oluyor da inşallah regl gelmez de umarım kalırım bu ay 🙂teşekkür ederim
Adet belirtileri gibi yaşıyorum ama adet belirtisi verip gelmezmiş diyorlar bu doğru mu bilmiyorum umarım öyledir
Ben kendimi gizliden çıkarsam bana istem atsanız olur mu 🙏🏻🤗
Arkadaş olmak isterim
Olur peki yazarım
Açtım🙏🏻
Size mesaj atılmıyor siz yazarsaniz
Yazdım
Erkekler Ne Diyor
ihtimal yüksek 🤷🏻♂️ kasık ağrısı veya oturunca qgri var mı
Oturunca hissetmiyorum ağrı ama ayakta kalırsam ya da yürürsem yorulursam bugün var kasik karin sancısı adet olsam ağrı sürekli olmaz mıydı
Otururken de ağrı olurdu en azından diye düşünüyorum ayrıca dediğim gibi yumurtlama da tahminen döllenme oldu yumurtlama bitmeden göğüs ucu acısı başladı biter sandım daha da arttı pazar günü bu merakla bekliyorum
evet sürekli olur ama sıcaklık var mı yerli yersiz birden gelen fenalık sıcaklık terleme ya da
ilişki sonrası mı oldu bu ağrılar sancılar yoksa inceden mi vardı ilişki sonrası arttı
O baslar da vardı ilk zamanlar da şu an yarın i sayarsak tahminen 14 gün olucak ikk başlarda fenalık bayılma gibi hissetim ateş felan bastı boğulacak gibi oldum ama şu an kesildi
O göğüs ucu acısı olduğu zaman oldu ağrılar bir kaç günlüğüne kasik ağrıları geçmişti lakin bugün ayakta ile tekrar başladı otururken bir şey yok ayakta yorulduysam felan
bu dediklerinden yola çıkarsak %75 hamilesin %20 boş gebelik ve adet sancasi %5de kalsın bi rahatsızlık
Allah korusun ya boş gebelik olma ihtimali yine düşük değil mi daha önce bebek düştü artık sorun yaşamak istemiyorum beni korkutma
Hangi belirtilen boş gebeliğe vardınız ki
ben korkutmuyor senin söylediğinin anlamını söylüyorum eğer bunlar olsun istemiyorsan ve basın agrisin istemiyorsan kondom ve geri çekilme kullanacaksın ilişki esnasında 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
fenalık ve göğüs ağrısı yetiyor buna göğüs ağrısı süt bezlerini ve bebekteki kordonu ilgilendirir
Ben evliyim bebek istiyorum korunmadan ilişki yaşamam normal başlarda vardı fenalık ve bitti cocos araştırmalar yorumlar okudum böyle yumurtlama döneminde yaşaıp normal gebelik olan artık boş geceliktir yok düşüktür istemiyorum sağlık li bir çocuğum olsun istiyorum
Boş gebeliktir vs istemem yani çok ca yorumlar gördüm erken belirti yaşayıp güzel giden Allah uzak tutsun sorunlu işler den beni 1 tane düşük bebeğim oldu zaten
peki tamam umarım hamile kalırsın ama yüksek ihtimalle öylesin benden söylemesi
Allah korusun ya
Sen nerden biliyorsun bu tür şeyleri
bak işte bu olmaz hem bebek istiyorum diyorsun bende sana umarım hamile kalırsın diyorum Allah korusun diyorsun bu olmaz bibkarar ver önce kendi içinde
ben eski bir jinekoloji asistaniyim 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Ben kötü şeyler den Allah korusun diyorum düşük yaptım sıkıntı çektim yeterince tekrar böyle bir boş gebelik kürtaj vs istemiyorum
tamam işte yaşama diye umarım sağlıklı bir hamilelik yaşarsın diye iyo dişlerimi iletiyorum sana
Sağol teşekkür ederim
rica ederim hanımefendi ne demek 🤭🤭👋👋👋
Bu arada beyaz ve krem arası bi akıntı var? yapışkan değil az geliyor ama zaman zaman denk geliyorum
miktarı nedir şu gibi mi yoksa akışkan mi şampuan misali
Su gibi değil şampuan gibi gözüküyor ama 1 damla var yok görüyorum
o iltihap da olabilir rahim de sıcaktan oluşan terleme de olabilir.. seçenek çok fazla var bu durum da
Oda değişik folik asit vifolic kullanıyorum boş gebelik gibi kötü durumları engelleme ihtimal i varmıdır ki?
o kadar bilgi veremem çünkü fazlası muayeneye girer anlatılani yanlış anları yanlis söylerim hoş olmaz dimi 🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤔
Boş gebelik ihtimal ini koymak ta bir muayneye girer ama ona bakarsan
evet doğru ama sürekli sorup cevap almak birden çok hataya sebep verir mesela boş gebelik değilse 1 hata yapmış olurum ama 10 soru sorarsan hepsine verdiğim cevap değişir kimisi doğru kimisi yanlış çıkar kafan karışır 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Yakın zamanda cinsellik yaşadın mı
Yumurtlama döneminde hergun gibi ilişkim oldu yumurtlama dönemin biterken meme ucum acımaya başladı geçer diye beklerken adet günüm pazar günü ve azalmadı çoğaldı ayrıca bugün karin kasikagrim var ama ayaktayken otururken bir şey yok gebelik belirtisimidir
Çok sert mi davrandı
Yoo
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
Biz hamile kaldığımı düşünüp ilişkiyi kestik doktor kontrolü bakıcaz eğer hamileysem