arkadaşlar ben sirlaud ilacını bir takviye ile kullanıyordum doktor vermişti 2 sinide kas krampları ve kasılmalar için her neyse bunlardan biri dokunmuştu bana çok feci karın ağrısı yapmıştı uyuyamıyordum geceleri bu 2 sini 1 hafta 10 gün felan kullanmayı kestim sonra bu sefer takviyeyi bırakıp sadece sirlauda içmeye başladım geceleri tok karnına günde 1 sefer içiliyor ben bir yandan lamictal epilepsi ilacı kullanıyorum bir yandan da kalsiyum takviyesi alıyorum her gün üst üste 3-4 tane hap içmek ağır gelebilir belki bünyeye diye düşünüyorum
Bunun için bu lamictali kesemiceğime göre sirlaudu haftada her gün içmek yerine 2 gün ara vererek 5 gün içmeyi düşünüyorum prospektüste doz unutumunda hatırladığınız zaman sonraki doza yaklaştıysa o dozu almayın o gün kü dozu alın yazıyor gerçi bu her ilaçta yazan birşey bildiğim kadarıyla yanlış mı biliyorum
Lamictalı da 1 gün içip 1 gün içmiyorum fakat dozu fazla olduğu için doktor yapmamı önerdi bugün içmem gerekiyor kalsiyum felan baya birşey içtim sirlaudu içmek istemiyorum haftada 5 gün yeter mi bir sıkıntı yaratır mı 2 gün kullanmasam?
Bunun için bu lamictali kesemiceğime göre sirlaudu haftada her gün içmek yerine 2 gün ara vererek 5 gün içmeyi düşünüyorum prospektüste doz unutumunda hatırladığınız zaman sonraki doza yaklaştıysa o dozu almayın o gün kü dozu alın yazıyor gerçi bu her ilaçta yazan birşey bildiğim kadarıyla yanlış mı biliyorum
Lamictalı da 1 gün içip 1 gün içmiyorum fakat dozu fazla olduğu için doktor yapmamı önerdi bugün içmem gerekiyor kalsiyum felan baya birşey içtim sirlaudu içmek istemiyorum haftada 5 gün yeter mi bir sıkıntı yaratır mı 2 gün kullanmasam?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil