Regliyim, iş yerinde koltuğa taştı. Tüm arkadaşlarım gördü, çok utanıyorum, ne yapmalıyım?

Reglim normalden birkaç gün erken ve tam is bitimi arkadaslarimla yemege gikacakken geldi, hazirliksizdim. Gitmek için ayaga kalktigimda patavatsiz bir arkadasim (*) nolmus burada gibi bir tabir kullanarak beni rencide etti herkesin dikkatini o tarafa çekti. Bende boya olmus vs bahanelerle kapatmaya calistim islak mendil getirip sildim-ölmek istiyorum- sonrasinda bir kiz arkadasim bana yardimc oldu o olmasaydi Şu an bitmistim ama çok utaniyorum bir türlü aklimdan cikmiyor bayada yayilmisti ve hiç fark etmedim yanimdada kiz erkek karisik yaklasik 7-8 kisi vardi cok utaniyorum kendimi yedim bitirdim herseyden nefret ediyorum cok rezaletti cok hirpalandim lütfen basindan böyle bisey geçen biri varsa bana yardime olsun ya da bana o kadar önemli birsey olmadigini söyleyin cok bitkinim yardim edin herkes gördü resmen

#regl

Regliyim, iş yerinde koltuğa taştı. Tüm arkadaşlarım gördü, çok utanıyorum, ne yapmalıyım?