Merhabalar; telkin, utanç-suçluluk duygusu vs bilinçaltı temizleme seans aldınız mı ve etkisi gördünüz mü?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
bi ara annemin zoruyla gititm uzandırdılar kafamın iki yanında çan çaldı çubukla vurdular beynimin içine girdi resmen tütsü falan vardı hikaye anlattılar 1 hafta işe yaradı ama sonra geri negatifliğim geldi
Kalıcı olmuyor ara seans olması lazım. Mesela telkin müzikleri var müzikleri dinliyorsun hatta gece yatarken bile kısık açabilirmişsin 3 gün sonra faydası görenler oluyor ama tekrar negatife düşüyor o yüzden ara ara telkini dinlemek gerekiyor.
bn 1 2 kere gıttım daha da gıtmedım
8 9 ay oldı gıtmeyelı
Anladım canım
Ne seansıydı acaba?
Yeni başladım iki seans aldım. Faydası oluyor
Ne gibi seans veriyor? bir şey mi dinliyorsun
Kendisi yönlendiriyor soru sorarak hayal ederek
Görselleştirmeye mi dayalı? Blokaj gidermek için değil mi?
Benim aldığım görselleştirmeye dayalı
Ah ne güzel, peki seansın adı nedir bilgi alabilir miyim? Ne gibi bir fayda sağladı size?
Tanıdığım eğitimini almış biri yapıyor. Yöntemin spesifik adı var mı bilmiyorum, genel olarak bilinçaltı temizliği diye geçiyor. İki haftada olumsuz duygulardan daha arınmış hissediyorum
Harika. Beyninizde eski nörol ağ yerine yenisini kullandıkça bağlantılar kuvvetlenir, tabi ki rutin bir durumda eski nörol ağa dönmemek için yeni ağ üzerine daha fazla çalışma yapmak gerekir. Bu sonuçları almanız normal ama bence sadece görselleştirme ile sınırlı olmamalı, sınırlayıcı inançlara dayalı olarak konuşmak istemem ama elbette olumsuz duygularla başa çıkmak için güzel bir yöntem.
Anladım canım . Aslında bende 2 sene önce seans aldim 2 hafta bir kulaklıkta dinliyorsun. 3 seans veriyordu. Faydası gördüm de sonradan negatife düştü
Bahar Hanım, siz ne seansı aldınız acaba?
@cvcvnfjfkfk meditasyon seansı aldım
@Bahar_555 ne güzel, dediğim gibi pozitif olumlamalarla meditasyon yapmak veya görselleştirme yapmak bir yere kadar bence, öncelikle blokajları anlamak, çözümlemek gerekiyor. Kavrayış ve kabulleniş aşamalarından sonra yeni ağ oluşturmak için çalışmak, eski ağa nöronlar daha az gitsin ve bağlantı kopsun diye de çalışmalar gerekiyor yoksa olumsuza tekrar dönülebiliyor.
Peki bu dediğiniz blokaj çalışmasını kimler yapabilir? Ne kadar süre ile yapılması gerekir?
Yani belirli bir çalışmadan söz etmek doğru olmaz ama psikologlarla terapi eşliğinde çalışılabilir, kendinizi gözlemleyebilir, blokajlardan arınmak için kabulleniş terapisi, sats, emdr, eft falan göz atabilirsiniz ama bence bütün mesele kendinizi tanımak ve gözlemlemekten geçiyor. Her davranışınızı analiz etmekten. Geçmişin bugüne olan etkilerini dinlemekten. Olumsuza tekrar dönüş varsa zaten oradaki mesele tamamlanmamıştır, sadece kaçınma davranışı kısa süreliğine gerçekleşmiştir. Kaçınarak hayatı yoluna sokamazsınız ki. Bu gittiğiniz seansların her birisi, gerek görselleştirme, gerek meditasyon önemli ve işe yarar seanslar ama tek başına yeterli değil bence.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim 💐 Söylediğiniz yöntemlere göz atacağım
Rica ederim 😊
Almadım
Hangi seansları önerirsin?
Almadım ama bu konu beni ilgilendiryor
Aynı şekilde 😂
Erkekler Ne Diyor
almadım.
benim kafa çok dolu işe yarar mı acaba öğrenirsen bana da haber ver😄
Tamam haber veririm 😃
Hayır ama güzel birşeye benziyor.
Evet eskiden netten baktım birçok insanlar faydası görenler olmuş mesela müzik telkini var sadece dinliyorsun.
YouTubede bakıyorum süreç nasıl işliyor hakkında biraz bilgi edineyim ihtiyacım var..
Aynen youtubede öğrenebilirsin. Bende eskiden telkin müzik dinledim
Gidecek misin gideceksen senden bilgi alalyim
Yani düşünüyorum ama şimdi değil
Bari beni aydinlatsaydin ihtiyacım var doğrusu
Ben netten bakıp öğreniyorum psikoloji ihtiyaçlarımı gideriyorum en azından
Anladim geçmiş olsun
Teşekkürler. Sende netten bak aydınlatmayı ihtiyacin varsa :))
Bakınca daha kafayi yiyorum nette doğru bilgi olmuyor 😂 ilgi çekmek için olağan başlıklar koyuluyor
Yani öylede kişisel gelişim kitapları nasıl okuyor faydası görüyorsa oda onun gibidir.😊
Kendi kendimizi seans yapıyoruz 😂
Hayır almadım.