Psikiyatriye gittinizmi?

❗❗❗Lütfen okurmusunuz❗❗❗ ben 1 hafta önce gitmiştim, ve annemle gittim annem ben doktora anlatayımda beni anlasın senin neler yaptığını anlasında bana hak versin dedi dokotr bile bana hak verecek dedi hatta yanında arkadasini getirdi aleynanin yaltığï şeyleri anlat dedi yani kisaca beni savun demek istedi annem sonra girdik odaya annem herşeyi anlatmaya başladı ben sadece sustum doktor anneme benim hai olduğunu tatlı bı dille anlattı annem yine kabullenmesi haksız olduğu bu sefer bebek iken hep bıktırdı beni herşeyden korkuyordu dedi doktorda daha o çocukmuş bu kızınızın problemli olduğu anlamına gelmez dedi annem yine kabullenmedi doktor yine tatlı dille tedavi olmasını istedi annem beklemedi bile hastaneden direk çıktı eve geldik bana bunuda yaptın ya bana deli tanısı koydurdun ya Allah senin yüzünü güldürmesin ilaçta kullansın dedi ya doktor Allah uzun ömür versin senin dedi senin yüzünden bu hale geldim dedi sonra babam geldi annen niye ağliyo dedi anlattım sen onu bu hale getirdin dedi

Psikiyatriye gittinizmi?