Astroloji & Burçlar Bilinçaltı Jaas arınma seansı yaptıran var mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Jaas arınma seansının faydaları nelerdirHayatımızdaki blokajlar nasıl çözülür?Rüyamda hamileydim doğurmak üzereydim Bunun anlamı nedirVe rüyada demode kıyafetlerle turuncu çanta bulmak Pazardan kitap almak ve pazarlık yapmak ne anlama gelir? Bilinçaltı Jaas arınma seansı yaptıran var mı? Cevapla Hamilelik Soruları Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Hayır hiç yaptırmadım Çiçek 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% Yay +1 yıl koyduuğun görseller bana vajinayı çağrıştırdı buda demek oluyorki yakında hayatında byük değişiklikler olacak cart curt purt 0 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% Oğlak +1 yıl Böyle şeylere hiç inanmam. Bu konuda uzmanlığını psikiyatri alanında yapmış doktorların dediklerini ciddiye alırım sadece. 0 0 Yorumla
amannafroditt Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Yay +1 yıl Bebeğim bunu en iyi sen biliyorsun kendin nasıl yorumladın? 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% Yay +1 yıl Arınmak için hız yapmayı yeğlerim. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Denemedim hiç. 0 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Akrep +1 yıl Varsa öyle bir şey bende yaptırmak istiyorum. 1 0 Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Aslan +1 yıl Hiç yaptırmadım genelde duş alarak ariniyorum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. yaptirmadim 0 0 Yorumla
falanca-filanca Takip Et Guru Yaş: 40 Yengeç +1 yıl Yeap her gun yaparım 0 3 Yorumla amannafroditt Yay +1 yıl Ee peki ne gibi fayda ve zarar gördün? Yorumla falanca-filanca Yengeç +1 yıl @amannafroditt zararı yok. Frekans ve enerjılerım degısti Yorumla amannafroditt Yay +1 yıl Ne etkileri oldu peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır hiç yaptırmadım Çiçek
koyduuğun görseller bana vajinayı çağrıştırdı buda demek oluyorki yakında hayatında byük değişiklikler olacak cart curt purt
Böyle şeylere hiç inanmam. Bu konuda uzmanlığını psikiyatri alanında yapmış doktorların dediklerini ciddiye alırım sadece.
Bebeğim bunu en iyi sen biliyorsun kendin nasıl yorumladın?
İlk defa duydum
Arınmak için hız yapmayı yeğlerim.
Denemedim hiç.
Yok yaptırmadım hiç
Varsa öyle bir şey bende yaptırmak istiyorum.
Hiç yaptırmadım genelde duş alarak ariniyorum
Ihh yok
yaptirmadim
Yeap her gun yaparım
Ee peki ne gibi fayda ve zarar gördün?
@amannafroditt zararı yok. Frekans ve enerjılerım degısti
Ne etkileri oldu peki
Hayır olsun.