Yani hayatımızın kadınlar olarak çok büyük bölümünü oluşturuyor totelde bakınca regl. Ama ben çocuk sahibi olmak istemediğim halde bunu neden çekiyorum. Olmasam sağlık açısından bir sorun olur mu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
yumurtalığını aldırırsan olmazsın ama daha erken yaşlanmaya başlarsın
Neden ki erken yaslanirim?
regl olmak genç kalmanı sağlıyor doğumda kadını gençleştirir
Ne saçma bir savsata bu. He ondan on çocuk doğuranlar hiç çocuk yapmamışlardan daha dinç ve hiç yipranmayiklar. Git doguya bak bakalım öyle mi?
araştır öyle sürekli doğurursan tabi vücut yıpranır belli bi zamanı var onun hem ona bakarsak Amerikalılar İngilizlerde 6 çocuk yapıyor hangi biri fil kadar geniş ya da çirkin
Onlar zengin kanka ondan. Para olunca sıkıntı olmaz zaten çok çocuk yapmak. Ama bizim canım fakirler hem fakirler hem de çok çocuk yapıyorlar. Sonra yicek bulamıyorlar ama çok çocuk dogurduklariyla ovunuyorlar. Neyse sinirim bozuldu gene
Sağlık sorunu olmaz sanırım
Erkekler Ne Diyor
Olur tabiki bu üreme sistemini temizleyen rahmani bir nimet.
alakası yok
Açıkcasi ben de böyle düşünüyorum. Çünkü olmadan önce şişkinlik ödem falan oluyor ve sanki reglle bunu her ay atıyoruz. Ki sağlıklı olan bu ki bunu yaşıyoruz ama her ay yaşamak ne bileyim. Bir de her ay çocuk için hazırlanıyor vücut ve böyle bir şey olmayınca boşa acı cekmekten başka bir şey değil. İlaç kullanmıyorum dün regl sancısı dan uyuyamadım bile. Hayatı sorguladım baya
@zmejorgato birde kadınsın insan biraz araştırır vücudunu. Soran arkadaş ; Tahmin bile edemeyeceğim bir acı çektiğiniz doğru bunun her ay olması nasıl muhteşem varlıklar olduğunuzun kanıtı bence.
öyle olsa niye 50 yaşında bitsin bitince nolacak sonra temizlenmicek mi
@zMejorGato Üreme sistemi? !!! Biraz mantık ;)
@zMejorGato zaten ondan sonra sorunlar başlıyor bence. Vücudun bir mekanizmasi regl bence de. Yapilmayinca sağlık sorunları daha çok başlıyor. Annemden biliyorum. Ve tabi ki de çocuk için hazırlanan bir ortam her ay. Artık çocuk yapma diyor vücut.
www.sagligadestek.com/.../adet-kani-vucudu-temizler-mi
daha çok cinsel sorunlar oluyor benim bildiğim bi de sıcak basması vs
@zMejorGato Kim yavrum bu verdiğin kaynaktaki kişi kezonun biri kafasına göre makale yazmış.
doktor falansın o zaman herhalde
adetin ne için olduğunu da bilmiyon galiba
@zMejorGato
https://www.medicalpark.com.tr/regl/hg-2272
www.ankaratupbebek.com.tr/.../
www.florence.com.tr/regl
www.memorial.com.tr/saglik-rehberi/regl-adet-nedir
Bu 4 sayfayı anlayarak okuyorsun sonra geliyorsun konuşuyoruz bu konuyu. Kaynak böyle gözterilir.
@zMejorGato Sen oku anla gel sonra derinlemesine konuşalım böyle komik oluyor çünkü ;)
ee hangisinde temizliyor demiş normal adet döngüsünü aldatıyor çocuk mu kandırıyon
bunları bizde biliyoz ama sen yeni öğrendin herhalde
ne anlatıyon sen ya
laf çevirme
kadından daha iyi regl konusunu bildiğini idda edip saçma sapan şeyler anlatman kadar komik değil
neyse daha fazla muhatap olmayacam
sen bekle ben senin hakaret içerikli yorumlarını kaldırtınca görürsün kim gizliye alıp kaçıyor
@zMejorGato Hı hı tammmammmm :)
Karım olsan ve bu istediğini bilsem hemen rahmini aldirirdim
O da sağlıklı değil ki. orada bir boşluk oluşuyor ve bağırsaklar yerleşiyor. Annemin alinik bu yuzdne biliyorum. Çok çabuk üşütür hastalanir. Çünkü bomboş oluyor yani.
Rahim alınmazsa bile en azından adet sancısını bitirecek bir şey lazım. Ben de çocuk sahibi olmak istemiyorum çünkü
Sen de mi çocuk istemiyorsun?
Evet. Çok gereksiz bence çocuk.
İlaçlar kesiyor aslında ama ben ilaç kullanmıyorum. Olabildiğince doğal yollar. Ama inanın ki bir gün boyunca onu çekmek çok zor. Dün gece uyuyamadım sancidan. Ve sancı bir tek kasıkta da değil bele de vuruyor yok böyle bir sey. Neyse ki en fazla bir gün sürüyor sonra geçiyor. Alıştım artık ama artık sorguluyorum baya
Seni tanımak isterim ya. Cidden biliyorum adet sancısını
Ben de ilk kez çocuk istemeyen bir erkeğe denk geldim.
Nedenlerim çok diyelim
İstersen konuşalım biraz
Özelden yazıyorum sana
Bekliyorum
Neden takipten çıkardın ve neden yazamıyorum sana?
Geçmiş olsun
Haklısın