Güncellemeler
+1 yıl
Aylardır geçmeyen mide bulantım var ama onunla alakalı mı bilmiyorum olsaydı son ilişkiden 1 ay sonra falan beta verdim çıkmazmydı tecrübem yok :/
Güncellemeler
+1 yıl
Xper olmadığı için gönderemiyomuşum 😔
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
en kesin sonuç veren kan testidir kendi kendini strese sokma herhangi bir belirtin var mı mide bulantısı fazla yorulma veya çok fazla akıntın olması gibi
Aylardır geçmeyen mide bulantım var ama onunla alakalı mı bilmiyorum olsaydı son ilişkiden 1 ay sonra falan beta verdim çıkmazmydı tecrübem yok :/
balım muhtemelen stresten dolayı mide bulantısı yasıyorsun kasma kendini fazla fırsatın olursa kan testi ver ya da bi kadın doğuma görün yasın da zaten reşit kimse seni sorgulamaz neden böyle bişey yaptın diye rahat ol paran varsa özele git erkek arkadasınla
Bulantı dışında hiçbir sıkıntım yok kusma falan değil sadece bulanıyo gibi hissediyorum ama çıkarma falan yapmıyorum psikolojik mi bilmiyorum siz evlimisinz
evli değilim ama ebelik okuyorum isterseniz özelden konusalım daha detaylı olur
Olur tabi varsa hesabınız sonra silersiniz burdan
buranın sohbet bölümü de var profilime girip ulaşabilirsiniz
Xper seviyesinde olmadığım için olmadı gelmiyo mesaj 🥹
aynı sekilde ben de o zaman sey yapalım burdan konusalım idrar renginiz nasıl
Normal bireyin gibi bir sorun yok o konuda
en çok belirti veren şeyler mide bulantısı baş dönmesi kusma bel ağrısı idrar renginde bulanıklık akıntıda fazlalaşma koku almada hassasiyet sürekli uyku halidir o sizin adetken hamile olma olasığı çok fazla olacak bir şey değil
Ya benim koku hassasiyetim ve bulantım Aylardır var endoskopi çektirdim ben bir şey çıkmadı beyin mr çektim Ondada çıkmadı psikolojik olabilir dedi doktorlar ve ben 20 temmuzda korunmalı ilişki yaşadım kondom ile yırtılma falan olmadı ama çok fazla ıslaklık var diye ertesi gün hapı aldım regl oldum eylülün başında içim rahat etmedi diye erken gebelik testi yaptım sanırım çok beklediğim için hafif silik çizgi çıktı korkup tekrar yaptım bu kez negatif ertesi gün ilk idrarda tekrar yine negatif ardından gidip beta verdim 1.20 negatif çıktı yani son ilişkim ve beta testi arasında 1 aya yakın süre var Ekim deyiz reglm yeni bitti ve reglm pıhtılı oluyor
Detaylı bit şekilde anlattım kafam karışık olduğu için artık normal mide ve beyin de bir şey çıkmayınca acaba bu olablirmi diye yiyip bitiriyorum kendimi ama yok yani birçok test yaptım çıkmadı bir şey
tekrar beta testi yapma şansın varsa yap eğer yükseklik varsa bi sıkıntı var demektir ama sabit 1.20de kalırsa sıkıntı yok
İmkanım yok işte onuda verip kullandım
Gidip verdim bugün sonuç 1.20
o zaman sıkıntı yok
Olmaz demi bi yükselme artık
sanmıyorum üstünden baya zaman geçmiş
her şey için teşekkür ederim
rica ederim ne demekk😚