Uzun zamandır duygularımı belli etmiyordum son zamanlarda baya kendimi zorladım eminmiyim değilmiyim diye sonunda karar verdim aradaki duvarı yavaş yavaş yıkmaya başladım kaybedecek birşeyim yok. Bu arada baya samimiyetim muhabbetim var evlerine giderim misafirliğe vs. Fakat 3-4 gün oldu hiçbirşekilde görüşmedim de geri dönüş de olmadı. Yazmadan yazmam prensibim yok prenses erkek değilim ama boğmakta yanlış olur mantığındayım 😏
Abi diyerek aranızda duygusal bir şey olamayacağını net bir şekilde göstermiş zaten
0
1 Yorumla
Soran
5 ay
Farkındayım zaten öncesi falan vardı bende bakalım nabzını yoklayayım dedim konuşmanın ucu açık kaldı ne tersledi nede olumlu aslında cevap vermemeside bir hayır şekli haklısınız.
Konusmanin ucu acik kalmamis bence, kiz bariz anliyor senin niyetini ama senden once bisey demeye curret edemiyor cunki seni terslediginde sen ona yanlis anladigini dersin diye. Bu kiz ama asla boyle bisey dusunmuyor eminim
Yok üzülmem de sadece öncesinde bi ufak jest yapmıştım Yani şöyle söyleyeyim evlerine çok sık gelir giderim. Babasına kanka bile derim babası oğlum vs der benimser. Kızla başbaşa kaldığımızda o alana sokmamaya çalışırım. Geçenlerde şöyle bir şey oldu staja başladı maaşını hesaplıyordu dediki gram altın alayım biriktireyim dedi baktı hesapladı yetişmedi bende konuya gitmedim 15-20 gün sonra daha 5 gün oldu gram altın aldım verdim. Bune dedi ne gerek vardı dedi olmaz al dedi bende hayır dedim bu senin yatırımın için destek süpriz oldu güldü cebine koydu. Not yazmıştım hayattan kaçmak için değil, hayatı kaçırmamak için yola çık bu senin yola çıkman için ilk adımın diye😊
Yani sen güzel düşünmüşsün ama altın vermen çok doğru olmamış. Kız senin farkında aslında onunda hediyeyi alması yanlış olmuş.. Yargılamıyorum yanlış anlama sakın. ama biraz daha sakin kal maddiyatına karışma kesinlikle sana tavsiyem. manevi olarak daha çok yanında dur
Bilmiyorum bakışları farklı ben yanına oturayım napıyon der çalışıyormusun izinlimisin diye sorar durur. Bazen bakışları var kesik kesik ben bakayım hemen elinini dudağına götürür oynar. Hediye konusunda daha önce ablasının doğum günündede vermiştim ilk değil ozamanda benimde doğum günüm geçti ama bana almadın mı dedi bende seni unuturmuyum dedim sonra şaşırdı gerçekten mi dedi verdim öpücük yokmu dedim öptü bende dedim ki bu olmadı bidaha dedim öptü😊 nebilim ben mi yanlış anlıyorum sinyalleri😞
Yok şöyle söyleyeyim yani karşılık beklemiyorum asla niyetim bile o şekilde değildi ama sonra sonra bakışları kesmesi beni yanılttı. Çok sık giderim kendilerine çokta espirilerime güler mesela normal konuşurum ona bile güler ☺️ beklentim olmadı işin doğrusu hediyeler karşısında sadece onu düşündüğümü göstermek istedim 2. Hediye de
Ama iletişim kurmuyor ki çağırmaz o beni sıkıntı orada 😁 sadece ailesi çağırır çağırmadıkçada gitmem davet edilmediğim yere. Yeğeni var onunla oynarım böyle bir güler sanki onunla benim çocuğum ama garip bu şekilde kendini mi korumaya alıyor yoksa beni mi yokluyor yoksa bendemi sorun hiç anlamadım. Aradığım cevabı bir türlü bulamıyorum.
Kızlar Ne Diyor
Bu kız işin dalgasında gibime geldi dikkat et kankası olma sonradan
O konulara sokturmuyorum zaten öyle ufaktan yapsın hemen suratımı değiştiririm o anlar bakar bakar cevap alamaz kalkar gider tripli🤭
Ama bu öyle bu kız erkek arkadaş aramıyor
Haklısınız zorlamamalıyım yolumu değiştirmem daha uygun olur.
Aynen
Abi diyerek aranızda duygusal bir şey olamayacağını net bir şekilde göstermiş zaten
Farkındayım zaten öncesi falan vardı bende bakalım nabzını yoklayayım dedim konuşmanın ucu açık kaldı ne tersledi nede olumlu aslında cevap vermemeside bir hayır şekli haklısınız.
Abi dediği için bence sizi öyle görünüyor bu yüzden bence yazmayın çünkü boğulabilir kızlar genellikle sevdikleri erkeklerle farklı şekilde konuşurlar
Haklısı olabilirsiniz. Ben sadece tereddütde kaldım arayı soğutmakla ilgimi belli etmek arasında gel git yaptım
Bence ona bırak abi bazen kadınları ben de anlamıyorum ama onun sana dönmesini beklersen daha iyi olur gibime geliyor
Anladım öyle yapayım ama muhtemelen gittiğim de evlerine tekrar suratsız görmem diye umuyorum 😏
Ehehhehehe iyisini sen bilirsin abi ben tanımıyorum
Erkekmisin kadınmısın anlamadım 😂
Bu kizin asla sende gonlu yok bence bu sekilde yazmaya devam edersen kendini rezil edersin
Yazmadım zaten konuşmanın ucu açık kaldı ne olumlu nede olumsuz aslında sessiz kalışta olumsuzluk ama insan iletişim kurarak anlaşan varlık 😏
Konusmanin ucu acik kalmamis bence, kiz bariz anliyor senin niyetini ama senden once bisey demeye curret edemiyor cunki seni terslediginde sen ona yanlis anladigini dersin diye. Bu kiz ama asla boyle bisey dusunmuyor eminim
Tamam da niye negatif basıyorsun ki bende demedim benden hoşlanıyor. Garipsiniz durumu izah etti dönüş olur mu olmaz mı vs
Böyle yazdın en son görüldü mü attı
Evet
Çapkın gibi görünmüşsün bence hoş olmamış. Niye abi diyor sana öylesine tanıdık mısın yoksa akraba mı ya da çok mu yaş farkı
Akrabalık var yaş farkıda ☺️ Napayım o duvarı bir sabahın güneşinde yıkayım ki o günü hiç unutması 🤭
E demiştir tabi ki bu saatte yazıyor diye bence yürüdüğünü anlıyordır. Abi deme bana başbaşayken tarzında bişey diyebilirsin bence
Bakalım bu şekilde konuşmanın ucu açık kaldı iki derede bi arada kaldım😏
Bu kişi kim? İş arkadaşı mı?
Hayır değil
Abi demiş de ondan dedim.
Aile dostumuz diyelim yıllardır tanışıyoruz
Hmm.. Kız bence daha abi gibi görüyo seni ve bence senin ilgini farketmiş. kabul etmezse üzülme
Yok üzülmem de sadece öncesinde bi ufak jest yapmıştım Yani şöyle söyleyeyim evlerine çok sık gelir giderim. Babasına kanka bile derim babası oğlum vs der benimser. Kızla başbaşa kaldığımızda o alana sokmamaya çalışırım. Geçenlerde şöyle bir şey oldu staja başladı maaşını hesaplıyordu dediki gram altın alayım biriktireyim dedi baktı hesapladı yetişmedi bende konuya gitmedim 15-20 gün sonra daha 5 gün oldu gram altın aldım verdim. Bune dedi ne gerek vardı dedi olmaz al dedi bende hayır dedim bu senin yatırımın için destek süpriz oldu güldü cebine koydu. Not yazmıştım hayattan kaçmak için değil, hayatı kaçırmamak için yola çık bu senin yola çıkman için ilk adımın diye😊
Yani sen güzel düşünmüşsün ama altın vermen çok doğru olmamış. Kız senin farkında aslında onunda hediyeyi alması yanlış olmuş.. Yargılamıyorum yanlış anlama sakın. ama biraz daha sakin kal maddiyatına karışma kesinlikle sana tavsiyem. manevi olarak daha çok yanında dur
Bilmiyorum bakışları farklı ben yanına oturayım napıyon der çalışıyormusun izinlimisin diye sorar durur. Bazen bakışları var kesik kesik ben bakayım hemen elinini dudağına götürür oynar. Hediye konusunda daha önce ablasının doğum günündede vermiştim ilk değil ozamanda benimde doğum günüm geçti ama bana almadın mı dedi bende seni unuturmuyum dedim sonra şaşırdı gerçekten mi dedi verdim öpücük yokmu dedim öptü bende dedim ki bu olmadı bidaha dedim öptü😊 nebilim ben mi yanlış anlıyorum sinyalleri😞
Sen yanlış yapıosun.. Yaptığın şeyde karşılık beklemek gibi bişey olmuş bu. kıza kendini niye öptürüyosun ver hediyeni geç.. Bu şekilde asla olmaz ki
Yok şöyle söyleyeyim yani karşılık beklemiyorum asla niyetim bile o şekilde değildi ama sonra sonra bakışları kesmesi beni yanılttı. Çok sık giderim kendilerine çokta espirilerime güler mesela normal konuşurum ona bile güler ☺️ beklentim olmadı işin doğrusu hediyeler karşısında sadece onu düşündüğümü göstermek istedim 2. Hediye de
Tamam ama öpücük istemen hoş olmamış bence. Bir de kızı gerçekten istiosan çokta sık gitme biraz daha çekil
Nabzını nasıl ölçücem ben gitmesem bile babası çağırıyor gel oturalım okey falan oynayalım der 😁
O çağırdıkça git, çay vs iste ortalardaysa o kadar. Bazen çağırdığında işim çıktı falan de
Ama iletişim kurmuyor ki çağırmaz o beni sıkıntı orada 😁 sadece ailesi çağırır çağırmadıkçada gitmem davet edilmediğim yere. Yeğeni var onunla oynarım böyle bir güler sanki onunla benim çocuğum ama garip bu şekilde kendini mi korumaya alıyor yoksa beni mi yokluyor yoksa bendemi sorun hiç anlamadım. Aradığım cevabı bir türlü bulamıyorum.
Seni yokluyor. Tamam ailesi çağırınca yap dediklerimi kızı ancak öyle anlrsın
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için size minnettarım ☺️
abi diyor sana zorlama istersen
Zorlamıyorum yani hiçbir şekilde yazmadım vede görüşmedim karşısınada çıkmadım