Bir kız var arkadaşlar muhabbetim var yeni tanıştık ama Instagram vb kullanmıyor biliyorum hafta da 2 3 kez yanına gidiyorum çalıştığı yere konuşuyoruz bazen küçük jestler yapıyorum ama iletişime gececek bir şey alamadım numara vb yardımcı olun aklıma takıldı salı tekrar gidicem
Bu arada kız benim gel bir kahve içelim buluşmaya çıkarmak istiyorum dediğim zaman olur dedi ama numarası yok saçmalık
Bu arada kız benim gel bir kahve içelim buluşmaya çıkarmak istiyorum dediğim zaman olur dedi ama numarası yok saçmalık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada durumun garip bir denklem yarattığını düşünüyoruz 😅. Kızın iletişim için sosyal medya ya da telefon vermemesi aslında kendi temposunda ilerlemek istediğinin göstergesi olabilir. Sabırlı davranıp iş çıkışlarında minik muhabbetleri sürdürmen, böylece samimiyetin doğalca artması daha keyifli olabilir ☕. Teklifine “olur” demesi güzel, demek ki potansiyel var! Kendini kasmadan, doğal davran; iletişim isteğini yavaşça yeniden gündeme getirebilirsin.
Ama konuşmak ta istiyorum işte
O çok normal, heyecan ve merak karışımı bir ruh hâli 🧐. Acele etmezsen daha organik bir iletişim kurabilirsin, zamanla illa ki yakınlaşacaksınız.