Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Onlar aslında açılıp sacikmak istiyo ama toplum aile baskısı yüzünden zorla kapatiliyorlar. Bu şekilde mutsuz oldukları için her fırsatta açacak yer arıyorlar. Maksat Allah n rıza si degil
Anladım da bacağını gösterince mi rahatlıyorlar yani olay bacak mı 😀
Tamam dediğim gibi saçını acamıyor kıçını deniyor 😂
Allah allah ne güldüm 😂
Saçı açsa olay ahaa açılıp saçıldı kıçı açsa moda
Bak mantıklı
Acı durum Vala şu kizlari rahat bıraksalar keşke. Aile dini düzgün anlatsa zaten kendi kapanacak düzgün şekilde. Ama bizde ayıp yok günah diye şunu bunu giyme diye baskıyla psikolojisini bozarsan aha böyle kıçını açar moda adı altında. Sacma Bi durum içinde kalanları yasamaya çabalayacak ömrü boyunca. HEDEFI doktor , mühendis olmak değil. Hedefi saçımı nasıl açabilirim. olacak
Tamam bak çok güzel demişsin ama ona baskı yapan aile kızım bacağın gözüküyor demiyor mu ya da kızım boynun açık saçın gözğkğyor demiyor mu
Ya işte kolu komşu buna ses etmez moda diyor. Belki kendi kızları da böyle giyiyor diye ses etmiyor. Zaten bütün olay kolu komşunun ne dediği. Bastan zorla kapatılms kız nasıl direk açılacak komşu görür rezil olurlar sözde vs bu kızda moda altında açılıyor ne yapsın. Ailede moda nasılsa dedikodu olmaz herkes giyiyor diyor susuyor
Valla haklısın sen bu işi çözmüşsün sen tesettürlümüsün peki
😂😂Benimkide tersi benim ailem baya rahat. Hic sıkıntı yaşamadım acıktım. Turbandan nefret ederim ama takana saygı duyarım. Kaynanam gil türbanlı gelin istiyor diye anlık he dedim yapıştı bana işime gelen yerde kaynana ortamnda takiyorum 😂😂diğer benim coplugumde istediğim gibi takılıyorum. Esimde istediğin gibi takıl aç istersen tamamen diyor. Alistim bu duruma ne bileym
Ha haaa seninki iyiyiymiş valla yolunu buldum diyorsun yani ama normalde kapalısın faliba
2 siyim 😂😂
O ne kız anlamadım ki 😃
Kaynanaya kapalı gerisine açık kaynanamda açık olduğumu biliyor. Ama işte Bi halt yedim aniden acamıyorum
Kız valla anlamadım 😃😃 kaynananın yanında kapalı ama dışarda normak hayatta mı açıksın
Evet kendi ailemin komsularimin Yani her ortamda açık kaynanaya misafirliğe gidince kapalı 🙂
Ha haa haaa balla anladım bak şimdi kız helal sana 😂
Kız sen tatile gittim mi ne giyiyon o zaman
Ben açıkken de öyle şort vs giymem sapık dolu en fazla göğüs dekoltesi vs eğer eşim baskı yapsaydı. Turban için şimdi bende hem türbanlı hem kıçı acıktım🤣🤣
Aynen haklısın valla baskı kötü eşimde yapmaz baskı bana bırakır açılacam desem açılırım direk
Bizde sütten çıkmış akkaşık değiliz ama yinede bacağımı açmam dışarda 😂 hatta eşim evde bile bazı esnalarda kapalı olmamı istiyor
İşte bu toplum baskısı çok kötü ben şimdi kaynanama açık gitsem kıyamet kopar. Ama açık oldugumuda biliyor çok saçma sapan seyler
Aynen kaynananın düşüncesi ayrı saçmaymış bencede
Vala ben evde şort askılı sutyen gezerim 😂😂kocamın içi acilsin dışarıda sevmiyorum.
Kız bende evde öyleyimde benim dediğim başka şey 😃
Uykum geldi benim😂😂daha fazla mantıklı kelime çıkmayacak benden iyi geceler 😂😂
İyi geceler bende uyku yok az daha saçmalayım dur 😅
Tamam iyi sacmalamalar😀😀
Teşekkür ederim uyumuzsan saçmalarız beraber 😅
Ben görmedim ama okuyunca tabii ki saçma geldi , o kararı vermişsen şartlarına da uymak gerek.
Bacım görmemek imkansız sosyal medya olsun dışarıda olsun çok
Ben açıkken çok kınardım böyle kapananları şu an böyle giyiniyorum Allah affetsin kınamak gerçekten çok kötü bi şey başına gelmeden ölmüyosun.
Ben kınamıyorum bacım asla bende kapalıyım ama neden yani sadece neden merak ettim herkes özgür
O giyiyo bu giyiyo derken normalleştiriliyor. Normal değil aslında
Siz ne zaman kapandınız peki yani isteyerek mi kapandınız ve sizde de mi kapri gibi
Daha yeni kapandım
Anladım daha iyi olur inşallah senin için ğeki bileklerini ya da bacaklarını göstermek ya da öyle giyinmek diyetim nasıl duygu
Aslında hiç güzel durmuyor başı kapalı altı açık elimden geldiğince kapatmaya çalışıyorum. Şimdi Adım adım kapanıyorum. Birden ferace giyilemiyor çünkü
Haklısın bende farace giymiyorum ki tunik pantolon ama en fazla topuğum gözükür kısa çoraptan ama bacağım asla ben onu sordum yani birisi görünce hevesleniyor musunuz kızma nolru seni yargılamıyorum merak ediyorum
Aynen heves zaten şeytan nefis
Anladım peki hoşuna gidiyor galiba teninin gözükmesi doğrumu
tenimin gözükmesi için değil giyiyorum beğendiysem alıyorum. Sırf tenim gözüksün diye uğraşmıyorum Yani
Anladım yani bazıları o maksatlamı yapıyor onu bilmiyorum evet hepimizin bacakları var hepimiz tütlerimizi alıyoruz ben artık böyle düşünüyorum abartılı yapanlara tabşkş
Bazıları bilerek yapıyordur tabi ki
Yani bende öyle düşünüyorum peki evli misin sende
Hayır
Anladım evlendiğinde eşin açıl dese ya da bunları giyme artık daha uzun giy dese dünler misşn peki
Evlendiğimde eşimin uzun giydirmesini isterim ve uzun giyerim
Anladım hakkında hayırlısı canım ne deyim
Peki dışarda tayt giyiyor musun
Hayır.
Onu giyende gördüm ondan sordum
Yook o kadar değil 😂
Kız gördüm evet sen değilsindir de var işte 😂😂 dizde etek giyen bile var
Ayy evet çok beterler var hele tiktoktaki kapalılar
Ooo oraya hiç girme derim ben tiktok ve twitter da daha fena bak deyim sana
Doğrudur valla ahir zamandayız işte
Aynen öyle bende düzgünüm demiyorum zaten bende açıldım bir kere hayatımda ilk ve tekti
Hakkımızda hayırlısı Allah sonumuzu hayır etsin
Amin amin valla ben de öyle diyorum yani ya açılalım ya kapananım oyuncak rtmeyelim diye
Ben balayımda açıldım ama baktım benlik değil evet hoşma gitti rahat ama yok olmaz dedim sonra kapandım geri
Aynen Benim de daha yeni bende açılmam umarım
Umarım açılmazsın yani bende umarım açılmam ama ben abartmıştım o zaman bundna 3 yıl önceydi
İnşaallah 😇
Anlatırım dinlersen vaktin varsa
Evet
Giziliden çıkayım mı eklerseniz
Ben çıkamıyorum sizin çıkmanız lazım glaiba
Ordamısın
Sözde kapalılar
O kadar da hakaret etmem merak ettim sadece
Açık olunca rahat ediyorum
Giyiyoz Bi şekilde anlamadan
Anlamadan derken nasıl yani