Merhaba. Yaklasik 6 ay once bir mektuplasma uygulamasi uzerinden bir kiz ile tanistim. 1 2 hafta sonra platform degistirdik ara sira yazisiyorduk falan derken artik numarasi, instagrami, snapchatine falan sahiptim. Oralardan gunluk yazistik ama arkadas olarak. Yani 6 aydir her sabah duzenli günaydın mesajı falan atariz o zamanlar birlikte bi kac gun sabahlara kadar oyun falan oynamistik sonrasinda ben ona en cok istedigi ve Turkiye de bulunmayan bi kac pelus karakter ve yaninda 1 2 hediye iceren bir hediye pakedi gondermistim Turkiye ye geldigimde (yurtdisina yaşıyorum ve hic bulusmadik) o zaman beni universite okuduğu sehire cagirmisti ama firsat bulamamistim tatilim kısaydı. Bu da 2.5 ay önce falan oldu. 1 aydir yine tatil konusu gectikce beni oraya cagiriyor. Son 2 haftadir falan ben sormadan hep napiyorsun mesaji atiyor, gununu falan anlatiyor, gunun ilerleyen vakitlerinde yapacaklarini anlatiyor. Bunlar yeni, eskiden boyle yapmiyordu. Bir de benim tasinma islemlerimden dolayi pek vaktim olmuyordu ve yine son 1 aydir surekli telefonda konusmaktan bahsediyor sohbet ederiz canim sıkılıyor falan diye. Ondan once boyle yakin oldugum bir karsi cins arkadasim olmamıştı dolayısıyla kadinlarin hareketlerini yorumlama konusunda hic iyi degilim yani belki de bu soru tamamen bos bir soru mazur görün. Kendisinin sevgilisi yok, konuştuğu birisi de yok ki zaten genelde benle yazisiyor oluyor. Hatta benden baska hic erkek arkadasi oldugunu da duymadim. Sadece kendi aramizda birbirimize kullandigimiz bazi kelime hitaplar vs var. Onlari kullanarak bazen bana kendisini anlik cekip atiyor falan. Baskalariyla yasadigi sorunlari, ailesiyle yaptiklarini konustuklarini yasadiklarini falan cekinmeden anlatiyor. Cevremdeki bi kac kisi bu durumu biliyor ve siz zaten sevgili olmussunuz diye saka yapiyor. Bence sadece arkadas olarak bunlari yapiyor ama dedigim gibi hemcinsi olan birisinin yorumlamasi cok daha iyi olur. Mesela araligin 20 sinden yılbaşına arkadaslari ailesinin yanina gidecekmis yalniz kalacakmış ve benim de o tarihlerde iznim var bana ne guzel o zaman birlikte takiliriz sohbet ederiz oyunlar falan oynariz diyor. Araliga gitmek istiyordum yanina ama bilet bulamiyorum ve bunu soyleyince üzülüyor vs vs bir suru sey..
Kafanizi sisirdiysem kusuruma bakmayin biraz uzun oldu 🙂
Sorum şu : Kizlar, hoslanmadigi sadece arkadas olarak gordugu erkeklerle bu kadar yakin oluyor mu? Bunun altinda bir anlam aramama gerek var mi? Tavsiye verebilirseniz cok sevinirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
öyle uygulamada olan birinin hem kız hem erkek için çokta sağlam olmasını bekleme düzgün biri öyle tanışma uygulaması kullanmaz ordan baska biriyle tanısıp baska seyler yapıp yapmadığını bilemezsin ki yapadalir senden öncesi seni ilgilendirmez ama belki senide onlardan biri olarak görebilir bilemezsin bunu arkadas gibi durmuyosunuz çok ama kızların kötüsü erkeklerden daha kötüdür telefonda seni idare edip yasadığı yerde baska sey yapmadığınıda bilemezsin iki güzel söze davranısa kanmak ne kadar mantıklı bilemem benimde uzak mesafe değildide öyle bi iliskim olmustu çocuk sürekli yazardı ben cevap vermesem bile yazarda sohbette kendi kendine konustuğu oluyodu sürekli yanıma gelmeye çalışıyodu falan ve bu altı aya yakın sürdü az bi zaman değil bende gerçekten seviyo diye güvendim sevgili olduktan iki hafta sonra hiç bisi demeden engelledi her yerden daha sonralarında beni aldattığını falan bir sürü sey daha öğrendim elde ettikten sonra bıraktı yani ve istenmediğini görünce tekrar denemwye basladı hala arada yazar napıyosun diye hiç bisi demeden engellerim geçen fake hesabımı bulup yazmıs yine engelledim biraz kendi seyimi anlatmıs gibi oldum yani bazılarınınki sevgi değil elde etme çabası oluyo benim bi arkadasım vardı nerdeyse her ilden sevgilisi vardı yanlarına mı gidicem sanki onlarda gelemiyo canım sıkılıyo derdi ve hepsiylede ilgilenirdi hediye falan gönderirdi o yzdn bi iki sene yüzyüze vakit geçirmeden güvenme asla temkinli davran ve daha önce bulusmadığın birinin evinede gitme kız belki psikopat ne biliyosun iki iyi davrandı diye iyi biri olduğunu göstermez biraz karamsar konustum ama devir kötü ama sunu söyleyim bi kız gerçekten seviyosa ne olursa olsn asla bırakmaz sürekli bitmemesi için çabalar