Ağrı sızı olmasında erkek arkadaş eksik kalsın..
Ağrısı olmayan mı, yoksa ilgili, alakalı olan bir erkek arkadaş mı şansdır?

Ağrı sızı olmasında erkek arkadaş eksik kalsın..
Ağrısı olmayan mı, yoksa ilgili, alakalı olan bir erkek arkadaş mı şansdır?
Bence bebek gibi bakan kız daha şanslıdır. yani benim sevgilim olsa mesela o regl olduğu zaman ona bebek gibi bakardım bana tüm sinirini vermesini isterdim alttan alırdım her zaman. onun yanında olurdum ve onu mutlu etmeye çalışırdım. ama çoğu kişi odun olduğundan dolayı regl dönemimde kızlara yardım etmezler ya da yanında olmazlar :D :D
Sen böyle yaz yaz sitenin kızları kapacak seni 😂
ahaha sanmıyorum abla 😂
Kriterleri çok farklı onların sdfsd
Ağrı çekmeyenin kimseye ihtiyacı olmaz bu bakımdan. Çekenin de eğer destekleyeni varsa şanslıdır elbet ama yerine o acıyı çekemeyeceğine göre ağrısız olmayı tercih ederdim ben kadın olsaydım sanırım.
her şeyimi kendim geçiririm. ağrım sızım olsa da gidip seviglime ekstrem bir şey olmadıkça ilan etmem. gerek yok.
onun da bana sanki dünyada bi tek ben regl oluyormuşum gibi bebek muamelesi yapmasına gerek yok
tabiki ağrısız geçirmek bebek gibi davranan erkolar herkese denk gelmiyo sonuçta ya da gelse bile uzun süre kalamama sorunları var
Reglini en hafif ve rahat şekilde geçirirken kim napsın erkek arkadaşı ya? Ağrısız reglini yaşayan kadın kendisini her anlamda şımartır zaten. Çikolata, dondurma, kahve, bitki çayı daha neler neler misss.
O kadın benim işte 😂şanslıyız
Biz bakarız kendimize bebek gibi 😃 Maşallah bitanesine bitter çikolatalar, kahveler aldım bitanem kendime diye diye bakarızz😂
😂😂
Alıştık be ağrıya (bir kaç saattir regl ağrısından kıvranıyorum bu soru benim için mi açıldı?😢) sevgilisi olan daha şanslıdır...
Sicak su torbasinin yaptığını yapamaz o boş ver 🙄😂
Hayal ürünü onlar inanma diyorum saaaa😂
🍫🍫🍫🍫al sana çikolata öptüm çok cok🌸🧡
Ne demişti bangchan size prenses gibi davranacak erkekleri bulun kızlar , size deger veren sevecek özel ve dünyadaki tek güzel kız oldugunuzu hissettirecek adami bulun Regl doneminizde en kotu aninizda , yalniz hissettiginizde , caresiz hissettiginizde peşinizden koşani size herzaman iyi davranacak gercek adami bulun dedi ve hakli
İkinci seçenek daha cazip geldi.. Hadi ilaçlarla ağrı geçer azalır ama böyle koşulsuz seven erkek bulmak zor.
Ağrı sızı çekmeyen, güllük gülistanlık dönemini tamamlayan ablalarım, halinize şükredin
Ben ağrısız geçireyim de onun bana bakmasına gerek yok.🥹
Ağrı sancı hep vardı ya ona alıştık artık. Bebek gibi bakacak olan bir adım öne çıksın 😅
Seveni olan kız tabi ki🖤
Ağrısız geçiren kızlar çok daha şanslı.
Ağrısız geçiren daha şanslı.
Ağrısız regl %100...
Regli agrisiz
Bu tip mahremiyet içeren konuların böylesine alenen ve hatta erkek arkadaş gibi absürd bir konuyla konuşulması çok garip geliyor bana. Şanslı olan kişi mahremiyetini bilen iffetli kişilerdir.
Siz regl olsaydiniz acaba yine bu sözleri savunur muydunuz cok merak ettim.
Ben de sürekli konuşulması tarafında değilim.. ama konuşunca da dünyanın en ayib şeyi konusmusuz gibide tepki vermeyin.. bu denli rahatsiz oluyorsaniz hiç görüş yazmayın.. hatta bu konu etiketini engelleyin akışa düşmesin.
Menopoz sevgilisi olan erkek daha şanslı fhshdjs
😂😂
Biz o dönemi atlatamıyoruz ya. Ne nutellalar ne dondurmalar yedik çekilir dert değil.. Allh sabır versin
Genelde erkekler, regl olan hatundan uzak dururlar..
Bir kadına bazı hassas dönemlerde daha nazik ve nahif olunmalı.
Kadınlarda amma nazlı ha
😂Kızlarım saldırın ldkkdss
😂geliyorlar, hissediyorum kjxjx
Siz ne anlarsınız demeye geldim, devamı bizimkilerde, devam ettirin
😂😂
Hani yetişemezdik 🙄
Ha laf yetişmezmiş smfkde olsun geldik işimizin başındayız
Pişman etmek için buradayız skdkd
Kadınlar da amma nazlı diyebilirken öyle görünmüyordunuz
Öyle bir derdimiz yok olsa kadınlardan fazla mizirdaniriz die düşünüyorum 🤣🤣
Tabiki yanında ben olan sen 😅
Ağrısız geçen kız