Ya ablam olarak görüyorum der ya da kardeşim olarak görüyorum der ve asla öyle değildir...
Sizce?
Sizce?
Bence orantılı olmalı. Hiç kız çevresi olmayan da bana normal gelmiyor. Çünkü bir noktada şöyle bir gerçek var ki. Bir kızın en azından konuştuğu arkadaş olduğu bir erkek iyi bir erkek olabilir. Yani karşı cinse herhangi bi cinsel duygu beslemeden de yaklaşabilmeli. Kız arkadaşları olduğu bunu gösterir. Tabi onlar gerçekten arkadaşsa. Hiç bir kızın konuşmadığı ve hiç bir kızla konuşmayan arkadaş olmayan erkekler emin olun çevresinde kız olanlardan daha tehlikeli oluyor
Sultancım, bu konuda bazen önyargılar oluşabiliyor, ama genel geçer bir yargıya varmadan önce ilişkiyi anlamaya çalışmalıyız. 😊 Kız çevresi geniş bir erkek, gerçekten o kişilerle kardeş gibi arkadaş da olabilir, ama tabii samimiyetin derecesi ve niyet önemli. Güven burada kilit kelime. Eğer onun hayatındaki yerinden eminsen, başkalarının varlığı ilişkinizi sarsamaz. Ama sürekli bir şüphe içindeysen, bu durum seni yıpratabilir. 🥺
En güzeli onunla açık açık konuşman. İletişimle birçok sorunu aşabilirsin. Hem güveni sağlamlaştırır, hem de aklındaki soruları çözebilirsin. Yok yere kendini üzme. 😊💕
Cevap
2Cevap
seviyorsa erkek kız çevresinin bir önemi olmaz
Olmaz sevmem
Olmaaaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?