Erkek çocuğuna mı, kız çocuğuna mı bakmak daha zordur?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Erkek çocuğuna mı, kız çocuğuna mı bakmak daha zordur?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ben her zaman kız çocuğum olmasını istemiştim ve hayal etmiştim. bir gün evlenirsem kesinlikle kız çocuğum olsun isterdim. erkek çocukları daha yaramazlar zaten. ama tabi ki kişiye göre değişiyor bu durum
Çocuk büyütmek başlı başına zor zanaat. Ama illa birini seçeceksek mental olarak erkek çocuğa bakmak daha zor. Kızlar daha naif ve uysal olur ama erkek çocuklar hırçın ve inatçı olurlar.
Özbakım olaraksa kız çocuklara bakmak daha zor çünkü alt temizlemesi daha dikkatli yapılması gerekir, saçları uzun olduğu için daha çok bakım gerekir en basiti.
Fakat yetiştirme olarak ikisini büyütmekte çok zor birini kötülüklerden korumak gerekirken diğerini hep kötü olmasın diye korumak gerekiyor. Al birini vur ötekine..
Ama şu var ki erkek çocuklar düzgün yetistirilebilirse kız çocuklarını korumak çok daha kolay olacaktır bu sebeple iki cinsi de korumak adına erkek çocuğu yetiştirmek bir tık daha zor.
Erkek çocukları daha zor laftan sözden durdan anlamıyorlar beni sinirlendiriyorlar
İkiside zor ama kız çocuk bakmanın daha zor olduğunu düşünüyorum
Cevap
3Cevap
Çocuğum olsun da.. zorlukla imtihan olayım.. beni uykusuz bıraksın.. gecelerim o kadar uzun olsun ki.. gecemi gündüzümu birbirine karıştırayim.. evden dışarı çıkamayayim.. diyen kadınlar var mıdır.. vardır elbet..
Erkek çocuğu küçükken daha kolay, büyüyünce de kızlar daha kolay. Benim tecrübem bu şekildeydi.
Erkek çocukları diyebilirim bu zaman da her iki cinste zorlayacak gibi de
Erkek çocuğu aşırı zor ya. Yaramazlığı ayrı, agresifliği ayrı
Erkek çocuklar zor.
Ne olursa olsun bir kızım olsun çok isterim.
Erkek çocuğuna bakmak daha zordur bence, erkek çocukları çok hareketli oluyor, çok yaramaz oluyor falan ama yinede erkek çocuğumun olmasını isterim.😊
Erkek çocuklar çok zor bence 😄😄😄
kesinlikle kız
kız çocuğu bence
nazı niyazı bitmez
Cocuk cocuktur sevene ikisi de kolay
küçükkken erkek kolay kız zor büyüyünce tam tersi
Erkek daha yaramaz olur kesin erkek
Çocuğum yok bilmiyorum
Erkek çocuğu daha zordur herhalde
Erkek 🙄
Erkek çocuğu
Erkek bence