Kaygı, stres, depresyon.. kafama takıyorum her şeyi adet döneminin yaklaşması ile alakası var mıdır
Kızlar regl döneminiz yaklaştıkça anksiyete gibi sorunlarınız oluyor mu?
Cevap Yaz
14 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevap Yaz
Kızlar Ne Diyor
11
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Evet kesinlikle. Icimde bir huzursuzluk endise oluyor durduk yere. Gogsume öküz oturuyor bildigin. Bir seylerle mesgul olayım diyorum gecmiyor. Duş alıyorum olmuyor. Disari cikiyorum olmuyor. Sanki 3 cocukla evsiz barksiz kalmış gibi öyle ortada duruyorum ne yapacagimi bilmez halde. Bir de inanilmaz bir halsizlikte çöküyor üstüme. Bu sekilde okumakta cok zordu. Calismakta zor olacak. Gercekten kadin olmak cok zor. Cozumunu de bulamıyorum bu durumlarin. Kendi kendime ne oluyor ki rahatla diyorum ama nafile
Kızlar Ne Diyor
Evet kesinlikle. Icimde bir huzursuzluk endise oluyor durduk yere. Gogsume öküz oturuyor bildigin. Bir seylerle mesgul olayım diyorum gecmiyor. Duş alıyorum olmuyor. Disari cikiyorum olmuyor. Sanki 3 cocukla evsiz barksiz kalmış gibi öyle ortada duruyorum ne yapacagimi bilmez halde. Bir de inanilmaz bir halsizlikte çöküyor üstüme. Bu sekilde okumakta cok zordu. Calismakta zor olacak. Gercekten kadin olmak cok zor. Cozumunu de bulamıyorum bu durumlarin. Kendi kendime ne oluyor ki rahatla diyorum ama nafile
Sen bensin ya
Tetikliyo beni deli cikiyorum resmen kuskucu kafaya takan anksiyete var yillardir hapda kullanmiyorum
Alakası var ama belki de aslında olan şeyler o dönemde daha çok tetikleniyodur bende de var öyle bir problem aşmak çok zor
Hayır sadece ağrılarım oluyor 😣
ay evet ya yanı ben pms sendromu
Oluyor
Evet oluyor biraz
evt Şu an öyleyim cikolat cips bile gecirmiyor
Evet şimdi sakın ol bacim
Taaam sakinim
Çok oluyor
Neler çekiyoruz be
Erkekler Ne Diyor
Kiz olmakda zor aslinda
Aynen anlayana çektiğimizi ama şöyle bir şey de duydum ya erkekler hep şu kelimeyi kullanıyor şanslı olsaydık anamız kız dogururdu diyorlar
Erkek olmakda zor kadın olmakda zor ayrı ayrı problemleri var
Stresli misin
Maalesef
Neden
Hayir...