Merhabaa 🌸
Regl ağrısı, gerginliği derken enerjimiz düşebiliyor.
Bu durumda yalnız kalmayı mı yoksa aksine sosyalleşmeyi tercih edersiniz?

Merhabaa 🌸
Regl ağrısı, gerginliği derken enerjimiz düşebiliyor.
Bu durumda yalnız kalmayı mı yoksa aksine sosyalleşmeyi tercih edersiniz?

Regl döneminin ilk saatlerinde yalnız kalmak isterim Çünkü ağrı git gide şiddetini arttırıyor ve o ağrıyı kesmek için benim bir şeyler yapmam gerekir O yüzden o süre içerisinde benim kendimi dinleyip yalnız kalmam gerekiyor aşırı gergin oluyorum gergin olduğum için kalp kırmak istemiyorum
Evet bende o şekilde hareket ediyorum.
Bende biraz değişik oluyor aslında. Regl döneminde asla yalnız kalmak istemiyorum çünkü kendimi düşünerek kesin üzüleceğim bir şey bularak üzülmeme yol açıyor bir sebep onun için hep insanların arasında toplum içinde olmayı tercih ediyorum
Maviler yine aynı bildiğimiz gibi! Doğum da yapar bunlar
Zaten regl ile alakalı her sorumda beyler çok fazla yorum paylaşıyor 😅 ama bu sanırım benim hatam sadece kızlara özel ayarlamayı unutuyorum soruyu.
bence regl döneminde bir kadın yalnız bırakılmamalı
kadının o anda ilgiye sevgiye ihtiyaca ihtiyacı vardır
ama kadının yanında olan kişi kadını sıkmaması lazımdır
çünkü kadın zaten acı çekiyor bir de başka şeylerle uğraşamaz
Evet kesinlikle ilgiye ve sevgiye ihtiyaç duyuyoruz.
aslında sadece regl olduğunuzda değil her daim ilgiye sevgiye ihtiyacınız var
teşekkür ederim en iyi görüş seçimi için
Yalnız kalınca ağrılar daha çok hissediliyor ne yazık ki; o yüzden yürüyüşe çıkarım, komşuya çıkar bi kahve içerim, ya da komşuyu bana çağırırım vs vs. Geçip gidiyor o şekilde 🌸😊
Yalnız kalmayı tercih ediyorum. O anlarda yanlızlık çok iyi. Kimsenin ne sinirimi bozmaya, ne de sinir olmak istiyorum. Kendi halimle keyifliyim.
Neden bilmiyorum ama regl dönemlerimde kendimi çok daha özgüvenli hissediyorum. O yüzden hiç yalnız kalmak gibi bir isteğim olmuyor.
Regl döneminde yalnız kalmak ilaç gibi geliyor çünkü kimseye tahammül edemiyorum bütün gün yatağımda yatmak daha iyi hissettiriyor
Yalnız kalmayı daha çok severim çünkü ister istemez gergin ve stresli oluyorsunuz ve karşı tarafa istemsizce bunu yansıtabiliyirsunuz
Yok kuzum ya, regl dönemde tam tersi ilgi yumağı moduna giriyorum🙈🙈
Çivi çiviyi söker elimden geldigince sosyal olup herkese catiyirum
Ilk dört gün yalnız kalmayı tercih ediyorum sonraki günler sosyallesirim
İlla yalnız kalmalıyım gibi bir koşulum yok o ana özel bir durumum yok kısaca biraz fazla abartılıyor bu regl dönemi
Evett zaten ağrıdan kimseye tahammül edecek halde olmuyorum ve çekilmez birine dönüyorum en iyisi yalnız kalmak
Sadece yemeklerden uzaklaşırım 😁
Yalnız kalmak daha iyi gelir..
Evet tahammülüm sıfır oluyor
Her daim
Evet genelde öyle yapıyorum.
Evet
Genellikle evet hep öyle olur
Evet
Regl olmuyorum ama olsaydım evet yalnız kalırdım. çünkü sinirleneceğim için birine istemeden kırıcı bir şey diyebilirdim.
Valla ben erkek olduğum için bende regl yok 😂 siz kızlara gelecek olursam sizlerin bu durumu üzücü 😥 keşke hiç regl olmasaydı ama sonuca bakarsak çok şükür ki düzeliyor yalnızlık bazeb iyi gelir insana
Genelde hep yalnız kalmayı tercih ederim başım ses kaldırmıyor :D
Komik çocuk seni 😂
Bayılıyorum senin yolladığın giflere 😂
Ne tesadüf bende seninle yorumlaşmaya bayılıyorum :D
Ahahahah 😂
Yanındaki erkeğin durumuna göre evet ya da hayır diyeceklerdir.
Bu dönemde yanında olan erkek, ilgi, hoşgörü, sabır üçgeninin çıtasını maksimum tutmalı ki yalnız kalsaydım demeyin
Bu konuya erkeğin yorum yazması manidar.
🤣🤣🤣🤣🤣
Bu gün çok mutluyum ya hiç bir güç beni bozamaz.
Hayatına öyle birini çek ki regl dönemin bile tatlı geçsin 🙂
Bence kalmayın insanlarla iletişim halinde. olun insanlarında kırmayın 🤭
Regl dönemlerinde genelde hırçın oluyorlar diye biliyorum ondan yalnız kalıyorlardır
Eski sevgilim agir gecirirdi mumkun oldukca ben kacardim
😅
Polisti bide bambaska biri olurdu
Kadın kadındır sonuçta 😅
Ama gorevlerde terminatordu. Yol uygulamasi yaparken hayirdir bu saatte nereye laa boyle derdi millete
Ahaha 😅 dişil enerjisi mükemmelmiş cidden 😂
Motorcuyuz ikimizde 1200 luk motora binip tatil yapan tiplerdik yani fiziki yonden esit sayilirdik kultur bakimdanda araya tayin girdi falan sogukluk girdi bitti hersey
Anladımm
6 yil oldu kimse girmedi hayatıma sonradan
Herkes kendini bir yere kitliyor yazmış Allah'tan benim hanım bunlar gibi değil ağrı sızı çok şiddetli olmadığı sürece hep bizimle sağolsun...
Birisinin yardımını alsanız daha kolay başedebilirsiniz
Kız arkadaşım beni kızdırıyordu ben de gülüyordum genelde çünkü komik gözüküyor. Hassas hissetiğinin farkındayım
Evet çok gergin oluyorum
Hadi ya
He ya
Anavatan kan ağlarken ben gülemiyorum yalnız kalmak iyidir
Oğlum erkekler regl mı oluyorsunuz lan her soruda varsınız mk , bu kadar abaza olur mu lan insan..
Bilmiyorum hiç regl olmadım
karı olsaydım eveet
Geçmiş olsun
Çoğu kız toplum baskısı yüzünden yanlız kalır
Az.. gınlaşıyomusunuz peki
Basından ayrilmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?