her sağlıklı kadında normal olarak görülen bir durum ayıbı yok bunun, önüne gelenle muhabbeti yapılmaz tabiki, o dönemlerde biraz sinirli olduğum için istemedende kırıcı olabiliyorum o yüzden bir kaç gün idare edin beni hatta tatlı çikolata falan alırsanız iyi olur diyip, arkadaşlarıma çikolata ısmarlattırıyorum :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
u +1 yılAyıbı yok bunun gayet doğal bir şey, kadınlığın özünde doğasında var... Ben özellikle bunu erkek arkadaşımla paylaşıyorum. Çünkü biz, kadınlar regl dönemlerimizde biraz hassas olabiliyoruz, ağrılı geçen gecelerimiz oluyor bazen öyle ki sinirli ve gergin olabiliyoruz bunu partnerimiz bilmeli ki en azından istemeden de olsa kırarsam onu neden öyle davrandığımın bilincinde olsun. Bana karşı bu dönemde biraz daha toleranslı ve ilgili davransın. Utanılacak bir konu değil, Olgun aklı selim her adam sizi anlayacaktır. 🌺
32 Yorumla
Soran+1 yılCevabınız için teşekkür ederim. ☺️
- +1 yıl
Rica ederim canım.❤️💫
+1 yılGayet biyolojik ve normal bir süreç
12 Yorumla
Soran+1 yılCevabınız için teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
Rica ederim 😇
+1 yılNormal çünkü
13 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar Ne Diyor
+1 yılDoğal bir durum ve konuşmalı. Ayıp demek aşırı saçma ve ilkel bir düşünce
00 Yorumla
+1 yılayy ayıp ne? Nefes almak kadar normal
10 Yorumla
+1 yılAyıp olarak görmüyorum. Eğer o durumda bunu belirtmen gerekiyorsa söylerim tabi ki. Ama her önüme gelene söylemem veya yerli yersiz bunu belirtmeyi tercih etmiyorum. Ya da önüme gelen insana söylemeyi doğru bulmuyorum.. Yani usulüne uygun şekilde olduğu sürece bence söylemekte herhangi bir sorun yok
22 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılRegl olduğunu söylemek ayıp değil. Burada bazı kendine müslüman diyen kişilerin az çok tahmin edeceğim ne diyceklerini ayıp, terbiyesizlik filan. Ama aslında İslamda kadının regl olmasını söylemesi ayıp değildir. Hatta hz Muhammed kadınların regl hakkındaki sorularını bile cevaplamıştır ve bununla ilgili ders bile vermiştir.
11 Yorumla
+1 yılAsla ve asla ayıp yanlış bir şey olarak görmüyorum ben hastayım ben rahatsızım ve karşımdaki insan arkadaşım sohbet ettiğim kişi benim hal ve hareketlerimden konuşma tarzımdan durgunluğumu anlıyorsa ve benim bunun sebebini soruyorsa neden durgunsun neden böylesin diye bir soru gönderiyorsa bana ben de ona regl olduğumu söylerim. İşte regl oldum ağrım var sancım var o yüzden rahatsızım derim.
Bu sebeplerden dolayı asla utanmıyorum ayıp olarak da görmüyorum.12 Yorumla
- +1 yıl
Muck ❤️
Hayir yahu neden ayip olsun? Bu bizim elimizde olan bir şey degil. Vede bunu çevremizdeki dünyadaki herkesi biliyor yani neden utanayim? Kimden utanayim? Çok ama cok normal bir şey bu. Utanilmasi saçma.
14 Yorumla
Soran+1 yılCevabınız için teşekkür ederim :)
Adet utanaç verici bir şey değil hiçte değil zaten kuranda açık açık söylüyor bunu da herkes önünde okunuyor namazda okunuyor hatim indirirken de
Allahtan gelmiş olan hiç bir şey utanç verici değil11 Yorumla
+1 yılsu aptal konuyu ne kadar abarttiniz ya sanki altin yumurtluyosunuz her ay rahim yenileniyo falan yani her s. sonik konuyu konusacak birileri buluyosak nasıl ki reglini de konusacağın insanlar vardır illa.
11 Yorumla
Kadınlara söylenebilir ama erkeklere söylenemez diye biliyorum. Eşinize söyleyebilirsiniz veya bir doktora.
42 Yorumla
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kendi adıma kime ne? Ayıp, gereksiz, tuhaf bence. Sevgilimden/ eşimden başka kimseyi ilgilendirmez. ⭐
#tubasueda 🍀🍀13 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim 😍
- +1 yıl
katılıyorum
+1 yılvalla bence asla değil. Ben erkek arkadaşlarıma söylüyorum regl oldum ağrım var diye onlarda gayet normal karşılıyorlar bence olması gereken budur
11 Yorumla
+1 yılKadınız sonuçta bu utanılacak bir durum değil. Bunun artık normalleşmesi lazım.
32 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
Erkeklerin nasıl boşaldıklarını ne kadar sürdüğünü anlatması normal de kadınların regl olduğunu söylemesi neden ayıp olsun
11 Yorumla
+1 yılPardon da nesi ayip? Erkek sunnet olunca dugun yapiyo da kadin regl olunca neden konusamiyo?
21 Yorumla
+1 yılEşe dosta söylenir ancak samimi olmadığımız birine söylemek saçma.
21 Yorumla
+1 yılÖzel bir durum ya hani kimsenin bilmesine gerek yok
11 Yorumla
+1 yılNiye ayıp Şu an REGLİM😂😂😂😂ERKEKLER KESTİRİYOR DÜĞÜN YAPİYOR ya BİZ NİYE UTANALİM
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim 🥰
+1 yılbu insan biyolojisi.
biyoloji ayıp değildir
11 Yorumla
+1 yılİlan edilmesi gerekmiyor, sorunlar dahilinde tabiki de konuşulabilir.
11 Yorumla
+1 yılbana göre oldukça normal, ailem ve çevrem için ayıp
11 Yorumla
Ayıp diyen varsa ne yaşıyo derim sonuçta erkek çocouklark erkekliğe bi adım atılıyor diye kutlama yapılıyor biz kadınlığa bi adım atıyoruz diye ayıplanıyoruz saçma
11 Yorumla
+1 yılBunu ayıp sayarsak o zaman doğumu da ayıp saymalıyız. Ulu orta ilan edin demiyorum ama gizli kapaklı aman saklayayım da olmasına gerek yok
11 Yorumla
+1 yılÇünkü bu ayıp bir şey değil çok önemli bir durum kızların hassas durumu hastalık gibi bir şey karşı tarafın bilmesi ona göre davranması gerekiyor
17 Yorumla- +1 yıl
Birdaha yazar misin
- +1 yıl
İnstgmi
- +1 yıl
Nie mesaj atmionki burdan
- +1 yıl
Tm burdan mesaj atar mısın bişi sorcam
- +1 yıl
Tm tm yazıyorum
- +1 yıl
mesaj attım bak
+1 yıldoktorluk bir durum varsa ayrıca doktorada belirtilebilir
12 Yorumla
- +1 yıl
<3
+1 yılHayır ayıp olsun ki?
22 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılKarşı cinse söylemem kızlarla konuşurum
21 Yorumla
+1 yılDogal birsey neden ayıp olsunki
11 Yorumla
+1 yılUtanacak bir şey değil
11 Yorumla
Önceden ayıp geliyordu şimdi değil
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ayıp bir şey değil bu
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRıca ederim
- Daha fazla (7)
Erkekler Ne Diyor
- Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal, ayıp değil.
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılRegl bir süreç ve kadının doğal dünyasının bir yapı taşı. Bunu konuşmak kadar normal bir şey olamaz. Neden ayıp olsun. Bilgi ve birikimler aktarılır o dönem oluşan bazı olumsuz şeyleri anlayışlı karşı taraf anlar yardım eder ve süreç daha tatlı geçer ☺️
22 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
çok büyük bir ayıptır regl adet falan bunlar kadınlar arasında bile sessizce konuşulması bile uygun değildir hatta pedlerin marketten kaldırılıp gizli olarak kadınların adreslerine gönderilmesi lazım hatta anneler kızlarına ilk adetlerine bunun içten gelen bir yara olduğunu her ay kanadığını söylemeli asla reglden bahsetmemelidir hatta bu soruyu sormak bile ayıptır ama bilmiyordun bundan sonra sormazsın..
11 Yorumla
+1 yılAbla söylenmesini ben doğru bulmuyorum :( İnsanların bir özelleri vardır ve bu da özel bir şeydir :( Bu duruma "Biyolojik bir şey yaa, kadınlığın doğasında var" diye normalleştirip söylemek doğru değil. :( Her biyolojik ve insan doğasında bulunan şey uluorta söylenmez :( Bu kadın için de erkek için de böyledir :(
11 Yorumla
Şimdi çıkarlar yok şu doğal bu doğcılar; tabikide doğal ama mesele bu değil.. gider marketten alırsın, ama kardeşinle sohbetini yapman aykırı.. sı ç makta doğal ama kimse ortaya sı çmıyor.. uygun değil kardeşim.. hastalansan varsayalım bu durumla alakalı baban bile müdahale eder ama ulu orta şekilde niye konuşsun, konuşulsun
11 Yorumla
ayıp degıl cunku olagan bır durum. ama erkekle konusmak normal degıl. ama sıkıntısı varsa tabı kı konusulur. esınız se konustugunuz zaten herdaım hastalıgınız dada konusmak gerekır. saygı sevgı ıle olur hersey. benım bayan arkadaslarım bazen anlatıyor derdını. olmuyor degıl. yanı allah ın verdıgı bırsey kadınlara. kolay bır donemde degıl.
12 Yorumla
+1 yılsaglık sonucta.
bunu konusulmasından dogal ne olabılır bır erkek olarak soyluyorum bunu sıze.
annem bıyolojı ogretmenı olmasından dolayı ben bıraz ınsan vucunu ayrıntılı ogrendım cunku annem aynı zamanda ogretmenın oldu.
evde herzaman bır vucumuz ıcındekı organlar bulunurdu.
bazı kalıplardan cıkmak zorunda hıssedıyorum.
cok gereksız ve klıse seylerle dolduruldu ınsanların kafası
12 Yorumla
- +1 yıl
rıca ederım ne demek
ya ha regl oldun ha grip. ya da belin agiriyor. Bunun nesi ayıp anlamıyorum. Kadınlar bir de bunu gizliyor. Sıcmak gibi birsey. Hepinizin popondan çıkıyor dimi? Kimse bunu gizliyor mu? Yok.
12 Yorumla
Bu bir bayanın özel durumu herkesle olmamak kaydıyla konuşulabilinir benim hoşuma gider mesele bu gibi konularda konuşmak fikir alışverişinde bulunmak
12 Yorumla
+1 yılValla iş arkadaşlarım dahi bunu söylüyor. Doğrudan regl demiyor çoğu, ima ediyor. Bir iki tanesi ise sanki doğuruyor gibi😅
11 Yorumla
+1 yılElbette böyle bir durum normal ama bunu gidip de babanızın yanında ya da bir büyüğünüzün yanında öyle gevşek gevşek söylememelisiniz
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
normal erkek arkadaşa söylenir mi emin değilim ama flört veya sevgiliye söylenebilir normal geliyor bana.
12 Yorumla
+1 yılHasta olduğunu söylemekte ayıp olsun o zaman. Ne saçma.. Kadınları doğasıyla kabul bile edemeyen bir toplumdan ben ümidimi kestim.
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim.
eskiden olsa Ayıp derdim ama artık ayıp gelmiyo bence normal bi konu belki sağlıkçı olduğum içindir ama bilmiyorum
12 Yorumla
+1 yılHiç ayıp değil senin istediğin kişiyĺ konuşa bilesin
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
Herkesle konuşulmaz. Bir de ne kadar dataylı olacağı önemli.
11 Yorumla
Bu çok doğal bir durum. Söylemek bir sakınca doğurmamalı.
12 Yorumla
+1 yılEvet, ayıptır. Senin hastalığın seni alakadar eder, hastayım da geç..
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence değil ama ulu orta da söylenmemeli yani sığındığın birine birine reglim diyebilmeli veya regl misin diye sorana evet hayır demeli terslememeli
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim siz kendiniz mi utanıyorsunuz bu konuda konuşmaya
Gizli Üye(36-45)+1 yılSağlık sorunu varsa ancak ilgili kişilere veya eşine vs
bunlar dışında çok gereksiz paylaşım
11 Yorumla
Hiç de ayıp değil. Bu her kasının istemsizce yaşadığı çok hassas bir dönem. Biz erkeklerin de onlara o dönemlerinde özellikle daha anlayışla yaklaşarak onlara Yardımcısı olmamız gerekiyor. Hem de her türlü tardım ve destek. Ben öyleyim… 😃🌸😎
00 Yorumla
+1 yıldurduk yere bu muhabbetin açılması saçma laf lafı açar ordan çıkar o zaman normal bence.
12 Yorumla
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılAyıp değil her kadının yaşadığı Bir konu. Başım ağrıyor veya halsizim vs gibi demekle aynı şey
11 Yorumla
+1 yılAyıp Değil Yaşınız Kaç ki Ayrıca
11 Yorumla
+1 yılYıl kaç niye ayıp olsun
11 Yorumla
+1 yılNormal. Ortamında konuşulabilir
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılTabi ki normal neden ayıp olsun
11 Yorumla
+1 yılErkeklere ayıpmış vay be 😪 öyle olsun...
11 Yorumla
+1 yılBence normal bi durum neticede sağlık
12 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet doğal ona göre davranırsin
11 Yorumla
- Daha fazla (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne