Merhabaa 🌸
Regl ağrısı tüm kadınların korkulu rüyası maalesef. Ama doğamız gereği dayanmak zorundayız bizi güçlü kılan da bu. Sizce regl ağrısı vücuttaki diğer ağrılarla kıyaslanabilir mi?

Merhabaa 🌸
Regl ağrısı tüm kadınların korkulu rüyası maalesef. Ama doğamız gereği dayanmak zorundayız bizi güçlü kılan da bu. Sizce regl ağrısı vücuttaki diğer ağrılarla kıyaslanabilir mi?

Bir erkeğin bunu bilmesi imkansız ancak iki ağrı biliyorum biri migren ki insanı süründürür, diğeride dış ağrısı sabaha kadar uyutmaz, birde yürek ağrısı var ki sanırım en kötüsü ve bu genellikle vicdanlı insanlarda olur bazen ömürlüktür sızlar durur.
bunu bir erkeğin yorumlaması yanış olur. çünkü karşılaştırma yapmak için hissetmek yaşamak gerek. bizim de o şanımız yok.
ama şunu yapabilirim.
sizin regl ağsısını en şiddetli ağrı varsayarak bnzer şekilde erkekteki en şiddetli ağrı tasfiri yapabilirim
ama bilimsel olarak eş değer midir bilemem.
erkeğin testislerine darbe aldığ zaman
testistlerdeki ağrıyı duymayız bile öyle ağrı oluşur ki miğdeye dyaframa kadar ulaşan bir ağrı olur nefesi keser. o derece
taekwondo veya karate müsabakalarını izlayin. yanlışlıkla testislere gelen tekmelerde sprocu ne duruma geliyor bir bakın hak verirsiniz bana
Regl ağrısıyla benim kistlerin verdigi agri 2 katına çıkıyor bence bi dogum sancisiyla kapışır
hemoroid agrisi.
Ben şanslıyım çok hafif ağrılarla geçiriyorum regl günlerimi
Yılda ortalama 12 kereden 50 yaşına kadar olduğu için pek bir şey kapışamaz
Regl ağrısı = diş agrısı olablr
Doğum sancısı ile yarışamaz 😊
Bugünde regl ağrısı çekiyorum
Regl ağrısı hiç yaşamadım, bilemiyorum 🙂
Bilmem regl agrisi cekmiyorum.
Benim öyle ağrım olmuyo yav
Benim ağrılarım nadiren olio
Bir tek benimki mi ağrımıyor
Diş ağrısı
doğum sancısı
Doğum sancısı
Ve her ikisini de çeken kadınlar😟
Bence diş ağrısı
Biz Erkeklerin Testis Ağrısı 😅 Çünkü Kendimden Yaşadım Biliyorum Kötü Ağrıyor Olduğu Yerde Kıvranıyor
erkekler ne dicek merakimdan yorumlqrq bakmaya geldim. malum ulkemizde regl yasayan erkekler var 😂
böbrek ağrısı olabilir
yerden yere vurur adamı ama
Kızmayın kasıtlı demiyorum ama billur çarpma ağrısı bence
Belki doğum sancısı
Bilmiyorum hiç olmadım şimdiye kadar
Şeyimize tekme
Regl ağrısını sen tarif et ona göre bulalım
Diş ağrısı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?