Sürekli regl sancısı çeken birinin acı eşiği artar mı? Sancılı günlerde nasıl çözümleriniz oluyor?

Sürekli regl sancısı çeken birinin acı eşiği artar mı? Sancılı günlerde nasıl çözümleriniz oluyor?

Biyoloji tutkunu bir sayısalcı olarak acı eşiği artmaz😄 nöronlar eşik şiddetine denk veya üzerindeki tüm uyarılara aynı şiddette cevap verir, eşik değerinde artma ya da azalma meydana gelmez, ama çok güzel bir soru:)
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Yani bu yumruk yemeye pek benzemiyor ki eşik artsın!😄
Hormonal mevzular. Bazen ağrı başlamadan ağrı kesici işe yarar. Bi de ada çayı iki fincan kupa tam pms sendromu karşıtı dost bi çay.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Sancılı günlerimin tek çözümü ağrı kesici ama çorabımı giyerim belimi sırtımı açık bırakmam sıcak tutarım kendimi o da hafifletiyor
Kekik suyu kaynatıp içiyorum , sıcak su torbası , bazen ağrı kesici içiyorum , belden aşağı ılık banyoda agrini hafifletiyor
Menapoz oldum kurtuldum. Şimdi başkalarının baş ağrısı oluyorum, müthiş
Ya sen nasil olursun çok küçük duruyorsun
Eşik arttıkça ağrı da artıyor
Tedavisi var 3 aylık
Ömür boyu kurtul✨✨
Artar
Hiç sanmıyorum.
Evet.
Sanırım
arkadaşlarımdan duydum.
iğne oluyorlardı
Kıyamam yaa bu kadınlar harbi melek doğum regl gerçekten tüm içtenliğimle söylüyorum kıyamam diye ve günümüzde ped alırken bile saçma haberler görüyoruz kutsalsınız kadın medeniyettir var olma sebebibir saygılarımla
doktora gitmeyi denesen biz de bu saçma sapan soruyla karşılaşmazdık
Geçmiş olsun ablalarima
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?