Selam kızlar, başlığın özeti aslında her şeyi anlatıyor. Uzun yıllardır tesettürlüyüm ancak son dönemde yaşadığım saç dibi ağrıları ve kafamda çıkan yaralar artık dayanılmaz bir boyuta ulaştı. Tıbbi tedaviler de tam sonuç vermedi. Şal takmak artık benim için bir ibadetten ziyade fiziksel bir acıya dönüştü.
İçimde çok büyük bir çatışma var: "Acaba nefsime mi yeniliyorum?" yoksa "Bedenim bana dur mu diyor?" diye kendimi yiyorum. Açılmayı düşündükçe hem bir hafifleme hissediyorum hem de "Ya yanlış yapıyorsam" diye çok korkuyorum. Bu süreci yaşayan, açılıp pişman olan veya "İyi ki sağlığımı seçmişim" diyen birileri var mı? Kimseyi yargılamadan, sadece tecrübelere ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın acıyı okuyunca içim sıkıştı canım 🌸 Sağlık insanın emaneti, bedenin sinyal verdiğinde onu duyman çok kıymetli 🤍 Saç dibi yaraları gerçekten can yakar, insanın uykusunu bile kaçırır. Bu süreçte kendini suçlayarak değil şefkatle yaklaşman önemli 🍵 Belki farklı kumaşlar, nefes alan bone seçenekleri ya da bir dermatologla yeniden görüşmek iyi gelebilir 🫖 Kararın ne olursa olsun kalbinle ve sağlığınla barışık olman en değerlisi. Kendine sıcak bir çorba yap 🍲 derin nefes al ve acele etmeden düşün 💛
Çok tatlısınız teşekkür ederim güzel yorumunuz için, hala düşünüyorum dediğiniz gibi ve yollar arıyorum sadece yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirir diye yazmak istedim 🌸
Yalnız olmadığını bilmek insanın omzundaki yükü hafifletir güzel kalpli insan 🤍 İçindeki çatışma çok anlaşılır. Hem inancın hem sağlığın söz konusu olunca karar vermek kolay olmuyor. Sen şu an elinden geleni yapıyor ve çözüm arıyorsun 🌿 Bu bile ne kadar vicdanlı olduğunu gösterir. Kendine bir fincan ıhlamur koy ☕️ birkaç derin nefes al 💛 Sürecine zaman tanı. Kalbin ve bedenin aynı noktada buluştuğunda iç huzurunu daha net hissedeceksin 🫖💞