Özel Günler & Hijyen Regl döneminde kilo artar mı? Pırasalıbörek Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sanrm kilo almsm regl döneminde kilo farkeder mi? Güncellemeler+1 yıl Çok süper soru sormuşum. Regl döneminde kilo artar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Oluşan ödemlerden kaynaklı 1-2 kilo fark oynayabilir. Bol bol su içmenizi tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 500 gr ile 1500 gr arasında fazla çıkarsın o dönemlerde tartıda zaten o yüzden regl döneminde tartılmayın derler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Diyetisyenler bile Regl döneminde tartilmayin derler hiç duymadın mıKarin davul gibi olur. 0 2 Yorumla Pırasalıbörek +1 yıl Bu zaman a kadar diyetislenle flan idim olmadigi için duymadım. Ama kilo fazla olabilir diye duymuştum. Yine de sorup emin olmak istedim herkeste aynı mi diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sağlıklı tarifler icin sosyal medyadan takip ediyorum öyle duymuştum Yorumla
redwines Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ödem oluyor canım. Kiloyla alakası yok. 0 1 Yorumla Pırasalıbörek +1 yıl Fazla çıkar mı yani Yorumla
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hanımefendi bilgim yok bu konuda istersen araştırma yaparım 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Ödem artar, sonrasında hızlıca atarsın 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 394 cevap paylaştı. Artmaz 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Oluşan ödemlerden kaynaklı 1-2 kilo fark oynayabilir. Bol bol su içmenizi tavsiye ederim.
500 gr ile 1500 gr arasında fazla çıkarsın o dönemlerde tartıda zaten o yüzden regl döneminde tartılmayın derler
Diyetisyenler bile Regl döneminde tartilmayin derler hiç duymadın mı
Karin davul gibi olur.
Bu zaman a kadar diyetislenle flan idim olmadigi için duymadım. Ama kilo fazla olabilir diye duymuştum. Yine de sorup emin olmak istedim herkeste aynı mi diye
Ben sağlıklı tarifler icin sosyal medyadan takip ediyorum öyle duymuştum
Şişkinlik olur ama kilo çok artmaz.
Ödem oluyor canım. Kiloyla alakası yok.
Fazla çıkar mı yani
Erkekler Ne Diyor
Hanımefendi bilgim yok bu konuda istersen araştırma yaparım
Ödem artar, sonrasında hızlıca atarsın
olabilir
ödem de yapabilir
regl dönemi çok farklı maalesef anlamam
doğru
Artmaz