Çok ağrım olduğu için yerimden kıpırdayasım gelmiyor erkek arkadaşım da zorla dışarı çıkarmaya çalışıyor. Hem hava soğuk hem reglim hem ağrım var bunu anlatamıyorum sonra da benim sözüme bu kadar mı değer veriyorsun deyip üste çıkmaya çalışıyor. Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Hiç bir erkek o damdan düşemeyeceği için hiçbir zaman sizi anlamayacak. Bunu ona anlatmanın tek yolu önümüz kış mutlaka elini kolunu kaldıramayacağı bir gün olacaktır ya da kendini çok kötü hissettiği bir gün olacaktır. O günü koklayıp kendisinin yapamayacağı bir aktiviteye onu zorlamak olmalı. ya da kendisini yetersz hissetmesini sağlamak ardından da size bu konuda gireceği travma sonrası ona size yaptığını hatırlatmak. İnanın birşeyleri anlayacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Regl dönemini her kadın aynı şiddette yaşamıyor. Bazıları çok sancılı bazıları da hafif geçiriyor bazıları da bazen sancılı bazen daha az sancılı geçiriyor. Sevgilinin böyle bir dönemde aktivite yapmak için ısrar etmesi yanlış. Belli ki empati yapmıyor ve bencil davranıyor. Ayrıca trip atar gibi de tavır koyması ergencr. Ancak bazı kadınlar bu dönemi fırsat bilip bahane olarak kullanabiliyor. Sinirli oluyor her şeyi söyleyebileceğini sanıyor. Tüm gün yatakta yatıyor ağrılı ama bir mesaj dahi atmamayı ya da cevap vermemeyi kendine hak görüyor. Kırıcı olabiliyor. Bunları yapmayın yapan biriyseniz de bir yerden sonra erkekler buna kanmıyor ve tahammülü azalıyor. En tuhafı da her regl döneminin birbiriyle uyuşmaması. Bu ay çok ilgi istiyor çok yazışıyorsun araşıyorsun. Sonraki ay kendini resmen uçak moduna alıyor. Yani erkeklerin de dengesiyle oynuyorsunuz. Konu uzuyor sevgilin için haksız diyebilirim ama senin de genel bir tavır sergilemen gerekiyor böyle dönemlerde ki plan yapmasın
00 Yorumla
+1 yılAnlayışın dönemimi olur herzaman anlayışlı olmak lazım. Anlayışın cinsiyeti de hastalığıda olmaz. İnsanlık meselesidir. Karşı tarafıda dinlemek lazım herkes ektiğini biçer istisnalar kaideyi bozmaz. Bazı bayanlarda işin suyunu çıkartıyor tamam herkesin farklı olabilir ama ağrısı sancısı bir şey diyemem. Ama hayat sadece bu acıdan ibaret değil erkekler adet olmuyor diye de yüklenmeyin bu kadar. Yok anlayamazsın bilmem ne. Kimse kimsenin acısını anlayamaz yaşamadan. Olayı 1 ayda 2 3 hafta tribe bağlayacak kadar abartanlara lafım. İnsan olan anlayışlı olur. Ama bazılarıda anlayışlı davrandıkça dozu arttırıyor nasıl olsa ilgi görüyor diye. Karşılıklı yanlışlar var kimse masum değil. İnsan gibi davrananlar hariç
00 Yorumla
+1 yılBildiğim tek şey regl dönemindeki bir kadını kafamda kutsallaştırmamış olmam.
Öte yandan bu işin anlayış boyutu tartışılır. Şöyle olmalı böyle olmalı diye kalıplaştırmamak lazım. İnsan oğlunu ve kadın erkek ilişkisini bilen nerede ne yapacağını bilir. Bilmiyorsa onlara diyecek bir şey yok.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar Ne Diyor
37
Anlayışsız insanla ömür geçmez. Empati iletişimin temelidir. Yani konu sadece regl değil genel hasta olursun, keyifsiz olursun, stresli dönemden geçiyor olursun, ailenle sorun yaşamış olursun vs. vs. Bu durumları anlamayan, empati yapamayan, durumu düzeltmek yerine "boş ver" deyip kendi konforunu bozmak istemeyen kesinlikle kendini eğitmelidir.
Ama bak sen değil, o kendini eğitecek. Yani bir konuş bunu güzel dille. Düzeltmek için çabalamıyorsa ömrün onun umursamazlığıyla geçer.10 YorumlaRegl dönemlerinde ağrınız dahi olsa spor yapmanızı tavsiye ederim kızlar. Ben sinirmi, aşırı enerjimi spor yaparak, çalışarak, ayakta durarak kompanse ediyorum. Kendinizi salıvermeyin. Regl oldum diye ölmeyeceksin sonuçta. Eskiden ninelerimiz yan gelip oturuyorlarmıydıı? Yaz, kış demeden karınca gibi çalışıyorlardı o nedenle harekete geçin ve bereketi görün... 👍🏻😅 bende sizleri çok seviyorum hadii see youu💋 #orkid #always
00 Yorumla
+1 yılErkekler anlayamaz 😄 anlatsanda anlayamazlar bence anlayan birinide helal olsun hdhdjd dayana bildiği için benim hormonlarim alt üst oluyor oynuyor duygularim resmen bi gülüyom bi agliyom bi sinirleniyom
19 Yorumla
+1 yılRegl dönemini boş verelim genel olarak anlayışsız biriyle ömür geçmez... Mesela o dönemimde daha hassas oluyorum sevgilim, Allah ondan razı olsun, daha nazik hassas davranıyo çikolata pasta göndermişti🤭böyle birini bulun kızlar yoksa aşk işleri yıpratır
11 YorumlaHareket etmek iyidir ama agri fena sa hareket etsende zorlasa bilir. Bende olmustu ve yuruyus yapinca midem bulaniyordu ve oturmak zorunda kaliyordum. Yani spor herzaman bir care degildir. Oyuzden erkek arkadasin anlayissiz davranmis ve önemsememis seni. Belki sonra seni anlar ama etmiyorsa ondan uzak derim
00 Yorumla
+1 yılöyle bi erkekle ömür geçmez. ben olsam ayrılırdım. bu davranışı onun bencil bi erkek olduğu anlamına geliyor çünkü. bencil biriyle kim ömür geçirmek ister?
00 Yorumla
+1 yılBenim hiç halim kalmıyor her yerim ağrıyor başımda dönüyor çok kötü oluyorum Allah yardımcım olsun
00 YorumlaGeçmez öyle kişilerle hiç boşuna zaman harcamayın, regl dönemi dışında da insanlar anlayışı arar. Anlayışsız kisilerle omur geçmez.. 🙄
00 YorumlaGeçmez. O dönemde kızlar hassas olur özellikle o zaman daha ilgili daha anlayışlı olmalı. Seven birisi her zaman anlayış göstermeli
00 YorumlaGeçmez gerçekten de regl döneminde anlayışa ilgiye sevgiye o kadar ihtiyacım oluyor ki
12 Yorumla- +1 yıl
Regl olduğunu söylüyor musun peki?
+1 yılGeçmiyor valla bi kere denk geldi elimde kalacaktı o dönemde adam öldürme cezası yokmuş nasılsa😂😂
11 Yorumla
+1 yılOnlar bu durumu anlayamaz, anlamalarını beklememek lazım
13 Yorumla- +1 yıl
Ben anlıyorum. Sıcak su torbası getiriyorum
- +1 yıl
Seni kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
- +1 yıl
Başka ne gibi başarı sağlabilirim.
+1 yılGeçmez bencildir bu insan kendinden başkasını düşünmez böyle tipler
01 Yorumla- +1 yıl
Ben anlarım.
Sadece erkekler değil, nedense o dönemde herkes bi anlayışsız oluyor. Dışarı çıkmak istemiyorum keyifsizim, ağrım var, mutsuzum, yatıp uyumak yerimden hiç kıpırdamamak istiyorum. Lütfen biraz anlayış 🤲🏻
12 Yorumla- +1 yıl
Bence kadınlar regl dönemlerinde agresif oluyor buda ister istemez etrafını etkiliyor enerjini ne şekilde yayarsan aynı şekilde toplarsın ama erkekle kadınların bu doğal durumunu anlayışla karşılaması gerektiğini düşünüyorum net.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle sadece cinsellik için beraber.
popon strapon sok onun.
Öldür onuuu11 Yorumla- +1 yıl
Şiddetin her türlüsüne karşıyız. 😃😃😃
+1 yılgeçmezz insan biraz anlayıslı olur özel günümüzdeyiz sonucta
00 YorumlaAnlamazlar kendilerini düşünürler hep sonrada eli az kesilse hastanelikmiş gibi naz yaparlar ama bizi anlamaya hiç çalışmazlar
00 Yorumla
+1 yılGeçmez ya ve bu kadar anlayışsız birini hayatımdan çıkartmadan öncede yaşadığımı yaşattırırm sonuç olarak teknoloji ve tıp baya gelişti
00 YorumlaAşkım bence yol yakınken kendine bir iyilik yap sevgi falan bir yere kadar
00 YorumlaBöyle ömür geçmez onun bir yeri ağrırken sen de aynısını yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz ben tekme salladım bile leke seni işçi gibi çalıştırıp düzgün davranmıyorsa çoktan tekme atman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılAcıyı çeken anlar.
00 YorumlaSeni önemsemeyenden ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline hastaneye götür suni sancı versinler anlar 😂😂
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak erkeklerle ömür geçmez
00 Yorumla
+1 yılAynısını yapmalısın ona
00 YorumlaGeçmez, net
00 YorumlaHangi devirdeyiz kardeşim regl oldum de bitsin
00 Yorumla
+1 yılGeçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyle gerçeği ayıp mi sanki
00 Yorumla- Daha fazla (7)
Daha fazla(22)
Erkekler Ne Diyor
75
+1 yılRegl dönemi konusunda eşim hassas olduğu için, tatlı atıştırmalıklar alırım. Malum agresif ve sinirli halleri olabiliyor ve bu dönemi sancılı geçirmemesi gerekiyor. Yardımcı olmak gerekiyor; anlayışlı ve kibar olmak zor değil. Böylesi dönemlerde eğer erkek arkadaşınız size karşı hassas değilse üzgünüm ileride bu biraz can sıkıcı hale gelebilir. Kadınların en hassas ve kırılgan dönemleri regl dönemleridir. Aslında kadınlar herzaman hassas fakat böylesi dönemlerde biraz daha ve hatta fazla anlayışlı olmak gerekir. Saygılar... 😇☝️🌺
10 YorumlaKadınların regl döneminde çocuklarına kötü davrandığını hiç gördünüz mü? Ya da babalarına? Kadınlar regl durumunu bilemeyeceğimiz için bunu kötüye kullanıyorlar. Biz sizi kaybediyorsak siz de bizi kaybediyorsunuz. Sanki bir tek erkekler kadınlara muhtaç. Peh!
34 Yorumla- +1 yıl
Bunun altına imzamı atarım
- +1 yıl
👏👏👏 tam isabet
- +1 yıl
Kral 💯
Bilirsem dikkat ederim de her kadın açık olmuyor. Erkekler olarak bu konu da cahiliz. Kadınlarda mahrem olarak görüp çok fazla bilgi vermiyor. AnlamamıZı bekliyorlar ama erkekler düz mantıktır genelde. şu an bi ilişkim yok. Ama bu Her konuda benimle iletişim halinde ve açık olan kız arkadaşıma gerekli anlayışı gösteririm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bir kızı bir çikolata veya bir tatlı ile hadi bunları ye kendine geleceksin kafasından çıkılması lazım bir regl olan kıza tatlı şeyler ikram edeceğin zaman güzel de bir iltifat ile verebilirsin mesela çikolata verdin verirken hadi al bakalım tatlılıkta +1 seviye daha kazan kızlar güzel şeyler ister duygusal şeyler ister mesela bir şarkı önerebilirsin hadi bunu dinlerken hayallere dal belki 3 5 dakika ağrın acın gider içindeki kötü şeyler ile belki ruhunuda temizleyecek regl dönemlerinde genelde bir şey yapmak istemezler evet ama belki bir temiz hava alması ona iyi gelecektir bunlar belki düşünüldüğünde zor gibi gelecek şeyler ama günlük hayatta yaptığımız şeyler kızları bu dönemlerde anlamak evet zor çünkü kişiden kişiye değişir ama hastalık hastalıktır o dönemlerde belki ellerinde olmadan biraz daha agresif olabilirler bundan dolayı o dönemlerde biraz anlayışlı olmak gerekiyor ne boş yapmışım be inşallah yararlı bir yazı olmuştur
00 Yorumla
+1 yılBen sevgililin karnibagriyor diye ne ilgi gosterebilirim diye neler neler dusunup yapmaya calisiyodum damak cikolatalar socak cikolatalar 😏 degerimiz bilinmedi paket yapip gonderiyordum kadinlar da zamanla degerimizi anlamiyor
20 Yorumla
+1 yılAllah’ın bize emanet ettiği , Resul’ünün bir çok kere övgüyle bahsedip kadının ne kasar kutsal ve değerli olduğunu vurguladığı kadınlara haksızlık edip üzen ezen görmezden gelen sözde adamlara yazıklar olsun …
00 Yorumla
+1 yılRegl döneminde kadınların hormonları aşırı aktif oluyor. Bir de buna kanama ve sancı eklenince haliyle aşırı zor bi dönemden geçiyolar. Haliyle erkeğin biraz sabırlı olması, biraz alttan alıcı olması vs gerekli bi durum.
00 Yorumla
+1 yılBöyle adamları kapının önüne koymak lazım keşke bu tür erkeklere sizi anlamaları için suni sancı uygulansa da ne kadar sancılı bir süreç olduğunu anlasalar.
10 YorumlaHayir olmaz. Kadinlarin regl döneminde anlayışlı olmaz lazim. Kendini kadinin yerine koyup empati yapmak lazim. Regl döneminde ilişki için de zorlamamak gerekir arzu etmiyorsa
10 Yorumla
+1 yılben o ağrıları eski sevgilimden biliyorum valla o konuda Allah yardımcınız olsun kaç kere hastaneye gidip iğne yaptırmıştık zor süreç biraz anlayışlı olması lazım bu konuda
10 Yorumla
+1 yılE biraz olsun ınsan olup karsımdakı de bır canlı dıyıp üzmemek lazım ona onda kı ruh halı ne ıstıyor ıse o sekılde yaklaşmak lazım yorgunsa beraber dınlenelım dersın mesela ya da gülmek ıstıyorum derse güldürürsün bu düzen bırlıktelık boyu korunursa cıftler nıce uzun yılllar sürer
00 YorumlaGeçermi sizin en hassas ve en kötü gününüzde anlayışsız erkek sana ne zaman anlayış gösterir kadınlar çiçektir kıymetini bilmek lazım her zaman şey yapma araçı değil
00 Yorumla
+1 yılHerkeste farklı. Kimi regl dönemde daha çok istekli bile oluyor. Ağrı çoksa anlayışlı olması gerekir. Sıcak su torbası ve çikolatayı getirmesi gerekir hatta birde çiçek 🌹💐
00 Yorumla
+1 yılSadece bir güne ya da bir tarihe bağlı kalmak ne kadar sağlıklı.
Size o dönemde iyi davranıp sonrada ızdırap olanlar sizin icin pek önem arz etmiyor galiba.00 Yorumla
+1 yılBir erkek nasıl iki saat boyunca telefonuna bakmaz gibi orijinal tripler atarsanız sizin regl olmanızda karşı tarafı bağlamaz.
00 YorumlaBen cıkmıyorum sen ne yapmak ıstıyorsan yap dıceksın o cıkaraada gelınce trıp atmıcaksın soorun kalmaz
00 Yorumla
+1 yılBen anlayışlı davrandım da ne oldu ki aldatıldım ve kimse tarafından sevilmedim kıymetim olmadı
00 Yorumla
+1 yılRegl oldugu günler geceleri cikolata yedirirdim onun bilerlikte bende uyumazdim yasadigi bir agriyi yasamadim ama girdigi tüm halleri bende yaşadim.
00 Yorumla
+1 yılMerak etme gitmek isteyen anlayışlı davranınca da gidiyor anlayışlı davranmak gitmek isteyene engel değil gitmek isteyen mutlaka bir bahane buluyor
00 Yorumla
+1 yılBen anlayışsız oldugumu düşünmüyorum hep yanında olmaya çalışırım çikolata istiyorlar galiba çikolata alırım 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Senşnki bencil
+1 yılAyrılmak değilde ona bu durumu daha net anlatabilirsin konuşarak çözülmüyorsa sonra ayrılığı düşünürsünüz
00 YorumlaKadınlar Çokmu Normalsiniz? Su Torbasını hazırlarım Nutellası gelir ayağı yetmez geceleyin Waffle söylenir. Regl bitince bi sevişelim diyincede yok regl sonrası zor oluyor canım yanıyorlar başım ağrıyorlarınız bitmez
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek regl in ne olduğunu bilir ama nasıl olduğunu bilmez. Anlatamazsında
00 Yorumlaİyi akşamlar, durumunu izah et halen anlamıyorsa yapacak bir şey yok :(
00 YorumlaRegl oldugunda erkek arkadasina soyle eşi ile disari ciksin anlasma yoluna gidin 😁
00 YorumlaBelkidr seni oyalamak istemistir. Agrin icin israri ondandir.
00 Yorumla
+1 yılreglken ne kadar uzak durulursa o kadar iyi :D
00 YorumlaGenelde kadınlar anlayışsız olur ve erkeğe bir çok konuda trip atarlar
sen kadın gibi anlayışsız birine denk gelmişsin
00 Yorumlahic sevgilim olmadigi icin bilemiycem, ama anlayissiz insanla asla yurumez onu biliyorum👍🏿
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık ol ona dedi regliyim. Dışarı çıkamam ağrım var, bu senin seçemediğin bir durum. Sızlanmayı bırakın dürüst olun, erkekler sizin regli takviminizi ve döneminizi bilmez. Bilmek zorunda değil.
00 Yorumla- Daha fazla (45)
Daha fazla(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Regl döneminde anlayışsız davranan erkekle ömür geçer mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım