22 yasındayım ilişkiye dönmeyen birsürü flörtüm oldu. çoğuyla bulusup yiyisip konuşmayı kesiyoruz. Bu durum canımı sıkmaya basladı nereye kadar böyle devam edicek? Bigün ben de sevilecek miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, anladığım kadarıyla siz de maalesef kendinizi kullandırıyorsunuz. Eğer siz bu onlara imajı vermeseydiniz, onlar da size dediğiniz amaçta yaklaşamazdı. Ciddi bir ilişkisi olmasını isteyen bir kişi, uzun vadeli düşünür ve bunu hissettirir. Benim de mesela çoğu ilişkim flörtten ötesi olmadı ama hem kişiliğimden dolayı hem de işler çok ciddiye binmediğinden dolayı bir kıza kullan-at şeklinde ya da temas edeyim, yiyişeyim de bitsin moduna hiçbir zaman ilişkiyi sürüklemedim. Üzülmeyin, bir gün siz de sevilirsiniz yani henüz çok gençsiniz ama doğru insan size karşı bu düşüncede yaklaşır. Siz de bir kız olarak tamam hayatı akışına bırakın ama bu kadar da her şeyi salvermeyin. Her şey zamanında güzel. Durun bir bakalım ilişkiniz daha ciddi bir boyuta binsin, karşınızdakini iyice tanıyın, o da sizi tanısın da sonra bu tarz şeyler zamanı geldiğinde zaten olur. Acele etmeden, ayaklarınız yere sağlam basarak bir ilişkide ilerlemeye özen gösterin. Bu zamanda karşılıklı olarak çekim hissebileceğiniz ve doğru bir insan bulmak gerçekten zor ama imkansız değil. Zamanı gelince, doğru yerde doğru zamanda o kişinin sizi bulması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılZamanı belki simdidir belki doğru kişi budur diye düşünüp tutuluyorum. Sonu hep hüsran. Sevismeli bitince direkt umudu kesiyorum onun arkasından ağlamıyorum ama kendi Halime AĞLIYORUM
- +1 yıl
İşte onu da güvenip yapıyorsunuz sonuçta değil mi? Her şey birbirine paralel Onun için miktarı önemli değil, bir para da verseniz ya da maneviyata dair de aynı şey olur. Yani değmeyecek ya da sizi hayal kırıklığına uğratacak bir gelişme yaşanırsa, verdiğiniz para için de üzülebilirsiniz. Dolayısıyla bu yaşadığınız duygu normal ama geçmişe artık takılmadan, yazımda da belirttiğim gibi ayaklarınız yere sağlam bir şekilde basarak, adım adım giderseniz ve ne yaptığınızı bilirseniz bundan sonra hiçbir sıkıntı olmayacaktır :)
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler ile flört aşamasında iken, birlikte olursan, hemen yelkenleri suya indirmiş oluyorsun. Ve bunu yaptığın için, kendini çok basit gösteriyorsun, seni kullanıp atacak olarak görüyorlar, sonra yollarına bakıyorlar. Ama sevgi istiyorsan, değer görmek istiyorsan, acele etmemelisin. Flörtü, sevgiye dönüştürmen için zaman lazım, seni tanısın, seni sevsin, sen onu sev, hah ancak ondan sonra cinsel birleşime razı gelirsin. O noktada basit görmez, fedakar görür seni, ve çıkıp gitmez. Önüne gelen her insan aynı niyetle gelmez, kimisi işini görür gider, sen de buna müsaade etmişsin ama artık bundan sonra, flörtlerin ile, yeni tanıdıkların ile cinsellik yaşama. Ancak seni sevdiğine inandığın biri ile birlikte ol derim, bakireliğinden de bahsetme, çünkü seviyorum der yalan söyler, işini görür yine yoluna gider.
08 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yavas gidince bu sefer Kezban triplerine girmis gibi olmasından korkuyorum. Karsımdakine senle sevfili olmak isterim gibi bisey de diyemem. Tamamen kumar diyorum ama sonu hep böyle bitiyor iyi sessiz sakin bi tiple bile gün sonunda elleşir yiyisirken buluyorum kendimi
- +1 yıl
Müsaade etmemelisin işte, geçmişinden bahsetme mesela. Gayet normal bir kız profili oluştur kendine, elbette belli bir güzelliğin, alımın vardır yine flörtlerin olacaktır. Flörtün olduktan sonra, onunla direk sevişmekten, bahsetmen gerekmiyor, ya da bir şeyler yaşaman. Hemen buluşma mesela, iyice tanısın seni, sen onu iyice tanı. Azcık kendine bağla, kendini sevdir, kolayca bırakıp gitmesini istemiyorsan, sevmek, değer görmek istiyorsan. Ne gerekiyorsa onu yapacaksın, kezban tripi falan değil mesele, ya da karşı koyamamak da değil. Sen razı gelmediğin sürece zorlayacak hali yok. Mesela yeni bir flörtün olursa, cinsellikten hiç bahsetme, konuşmamaya çalış, buluşmak istiyorsa, henüz yeni tanışıyoruz, önce bir konuşalım, iyice tanışalım diyebilirsin. 1 ay sonra buluştun diyelim, herhangi bir, cinsellik içeren bir harekete karşı izin vermemelisin. Seni kezban gibi görüyorsa görsün önemi yok, eğer öyle görürse, bir geçmişin olduğundan bahsedersin. Kısaca seni seveceğine inanmadığın biri ile, cinsellik yaşamamalısın, zaten yeterince yaşamışsın, bir merakında kalmamıştır, sabır edersin.
Soran+1 yılOffff cok haklısın ama iste konu ister istemez oraya geliyo ve beni az cok bilen görem insanlarla flörtlesiyorum. Dış görünüşüm de buna müsait çok güzel bi kız diyemem kendime ama çekici olduğumu söylüyorlar.
- +1 yıl
İşte konuyu ister istemez değil, direk oraya gelmesine müsaade etmemek mesele. Eğer sen ilk buluşmada ya da daha flörtken, henüz tanımıyorken böyle ciddi bir şeye müsaade edersen, erkeklerin seni göreceği tek şey, eğlenilecek kız, kullanılıp atılacak kız bu kadar. Bunun dışına çıkmak istiyorsan, sevgiyi istiyorsan, sabır edeceksin, kendine hakim olacaksın. Papağan gibi tekrarlamak istemiyorum kendimi ama, eğer kendini kontrol edemiyorsan, erken buluşma, sana değer verdiğini, kolayca bırakıp gitmeyeceğinden emin olmadan, hiç yeltenme ne buluşmaya ne sevişmeye. Yoksa hep kaybedeceksin.
Soran+1 yılOffff o kadar haklısın ki. Eğlenmelik kız olarak görüyorlar hem eğlenip hem sevgili olunacak biriyim aslımda ne istiolar anlamıyorum her ilişki sonrası kendimi suçluyorum
- +1 yıl
Cinselliği sıradanlaştırma, aksine sevdiğin, sevildiğin kişi ile yaşayabileceğin bir kural olarak belirle. Bunu yaparsan her şey çözülecektir. Unutma sevgi emektir, sevgi zamanla olur. Her erkeğin, bir gayesi vardır, sana yaklaşmasına sebep bir gaye. Gerçekten senin görünüşünden hoşlanmış, ve seni sevmek istemiş olabilir. Ya da seninle sadece cinsellik yaşamak ve sonrasında gitmek isteyen biri de olabilir, işte bunu anlamanın yolu da zamanla konuşarak, vakit geçirerek anlamaktır. Sen ise, kim olduğunu anlamadan, ilişkinin en son noktası olan sevişmeye razı geliyorsun, o da artık bir gayesi olmadığını düşünüyor ve yoluna gidiyor, seni bırakıyor. Olay sadece bundan ibaret.
Soran+1 yılÇok çok haklısın.. kendime çeki düzen vericem artık ya böyle olmuyor cunku pfff kezban etiketi yemem umarım
- +1 yıl
Haklı olmam bir şey ifade etmiyor, senin kendi kafanda doğru bulman, ve hayatında uygulaman mesele. Ben sadece konuşurum, her zaman yaptığım gibi, icraat sen de. Eğer seni seven, sana değer veren ile sadece cinsellik yaşamak istediğini söylemen seni kezban yapacaksa, bırak yapsın. Burası avrupa değil, Çoğu Türk kadınları böyle düşünür. Değer verirsen, sevgi gösterirsen, onunla ciddi düşündüğünü gösterirsen, ancak o şekilde cinselliğe razı gelir. Senin de yapman gereken bu, seni sevmeden çok yakınlaşmak yok, her zaman sınır koy. Neyse, umarım yardımcı olabilmişimdir, umarım bu dediğimi uygulayabilirsin.
+1 yılSoruna göre bir soru? Burada kullan at erkekler için mi senin için mi kullanılan bir tabir. Eğer sen kullanıp atıyorsan sevilmeyi kafana takmaman lazım. Ama kullanılıp atılıyorsan o zaman uzun bir süre cinselliği rafa kaldırıp düzgün birini bulman lazım
00 Yorumla
+1 yılOrtada efendi erkek yok ya, sevilmiyoruz evlenemiyoruz cümlesine ben pek inanmıyorum. Eskiden inanıyordum. İnsanlar flört ettiği sevgili olduğu kişilerle birbirini gizlice eğitir aslında. Siz her erkeğin cinsellik teklifine evet dediğiniz anda haa kızların hepsi böyle istiyor demek ki diye düşünüyor olabilirler Erkek tecavüzcü, tacizci, ağır psikiyatrik sorunu olmayan bir erkekse biz nasıl istersek onlar öyle davranır neye boyun eğerek onlar onu bize dikte ettirir. Siz kendiniz böyle bir hayatı istemişsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
ben sürüyle efendi adam tanıyorum
hepsi yanlız
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
91Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kendini yedirme sende😃
yiyiştiği kadınla gelecek düşünen erkek görmedim henüz..31 Yorumla- +1 yıl
O kadar doğru ki hele şükür sonu da benim gibi düşünen bir kız gördüm
Bu erkeklerin sana degil, senin kendine verdiğin değeri gösterir... bu söylediğim cinsiyet farketmeksizin herkeste aynıdır... Eğer birilerinin bize değer vermesini istiyorsak, sevilmek istiyorsak önce bi dönüp kendimizi eleştirmek zorundayız. Kendine "ben kendimi seviyor muyum?" Diye sorup,"evet, ben kendimi seviyorum" diyebiliyorsak o zaman insanlardan sevgi bekleyebilirsin... ama kendine aynı soruyu sorup. Baktığın aynanın karşısında sessiz kalıyorsan, ağzını doldura doldura "evet" diyemiyorsan, işte o zaman kimseden seni sevmesini, değer vermesini bekleme... çünkü önce kendine değer ver, kendini sevmeyi öğren ki insanlarda seni sevsin... "kendimi seviyorum"♡♡
10 Yorumla
+1 yılÖnce bir durulman
dinlenmen lazım bu hayatı bırakman lazım
sonra bir süre kendini dinledikten sonra
akışına bırakman lazım hayatı
belki o akışta karşına birisi çıkar20 YorumlaE mal sen ne kullandırtıyon kendini açık büfe falan mısın
117 Yorumla
Soran+1 yılOna bakarsan ben de onu kullanıyorum
- +1 yıl
@dkflgjdsk Evet, güzel yorum yapmışsınız. Kendisini basitleştirdikten sonra, erkeklerin değer vermesini istiyor, sevgi vermesini istiyor, ama bu kafayla avucunu yalar ancak.
+1 yılKusura bakma ama sen hatayı en başta yapmışsın. Kendi değerini kendin düşürmüş ve çok basit birisi olarak görünür olmuşsun. Bu nedenle içinde bulunduğun durumdan çıkman için en önce düşünce yapını değiştirmen gerekli, ayrıca kullanıp atığın bir şey ile nasıl bir ömür geçirmeyi düşünüyorsun bunu da anlamış değilim. En başta ne istediğini bir tahlil et sonra sonuca göre kararını verirsin. Umarım senin için bir karar olur...
10 YorumlaHayat yaptığımız seçimlerden ibarettir. Ben de 31 yaşındayım ve hiç bir tensel temasta bulunmadım cinsellik yaşamadım bana da yıllardır teklif geliyor ama hem kendimi hiç iyi hissetmeyeceğimi düşünüyorum hem de korkuyorum çünkü karşınızda erkek belki de katil, belki de daha önce çocuk istismarında bulundu. O kişileri tanımıyorsunuz ki sadece adını şehrini ve mesleğini biliyorsunuz. Onlar da doğruysa. Bir katille, daha önce dolandırıcılık yapmış birisiyle ilişki yaşamak istemem açıkçası, kendime saygımı yitiririm. Böyle biri olup olmadığını anlamak ise imkansız.
12 Yorumla- +1 yıl
Gelin özelden konuşalım isterseniz
- +1 yıl
Ağır bir paranoya
- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide direk yiyişip-at modundan çıkarırsan kendini sevilirsin tabi ki. Direk bu tarz tensel temasa geçersen bir erkekle seni sevmekten öte bir cinsel obje olarak görür ve sana yaklaşımı da ereksiyon zamanı kadar kısa olur ancak. Sevilmek istiyorsan takılmayı bir kenara bırakmalısın şekerim
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama nasıllll ben takılmalık kız değilim diyemem kezo gibi. E bunun izlemini nasıl yaratıcam?
- +1 yıl
Çok tecrübeli davranma asko, bide anaç olmaya çalış erkekler genelde hem seksi hem anaç tavırlardan etkileniyor
+1 yılBir bar filozofu der ki , Çok kadın hiç kadındır oğlummm. bu erkek içinde geçerlidir. Bir süre sonra sıkar ve anlamsızlaştırır. Bu yüzden flört önemli bir şey olsa da aradığını bulduğunda onda kalmanda fayda var.
30 Yorumla
+1 yılTrol soru sanırım yani hiçbir genç kız çıkıp şunları şunları yapıyorum yoruldum bu yazamaz.. yani ihtimal vermiyorum yazamaz ağa bakın yazamazzzz! ! Tutmayın beni Allahını seven tutmasın yazamaz bu nece rezilliktirrrr
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke trol olsa açıklayıcı olsun diye direkt rahatça yazdım
Seni yiyisirken seviyorlar daha ne istiyorsun!! Durma güzel yoldasin. Bir gecelik de olsa seni seven erkekeleri yarı yolda bırakma. Sonuçta senin gibiler olmasa ibnelik alır başını yürür bu ülkede.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesyaaa
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. O hayat tarzıyla çok beklersin. Herkes umarım kendine yakışanı bulmaya devam eder bu hayatta. Herkes hakettiğini alır.
21 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim ya herkes serefsiz karşıma bçylesi çıkıyor hep
+1 yılHiç geçmez. Bir taraf kullan-at erkekler, diğer tarafta paragöz kızlar hiç çekilmez. Bütün kızları ve bütün erkekleri aynı kefeye koymuyorum, yanlış anlaşılmasın.
11 Yorumla- +1 yıl
Siz de cinsellikten uzak gönlünüze sevgiye yer açarsanız kısmetinizde ne varsa o olur. Keşke benim tek derdim bu olsa.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYiyişmeseydin sevilirdin. Kalite olarak ucuz olanı kim sevsin
70 Yorumla
+1 yılKullan at Erkek : D?
Bu konumda sen ortalık malı oluyorsun yalnız
Sevilirsin senin gibiler abazaların ilgisini çeker hep20 Yorumla
+1 yılBelkide dogru insan daha karşınıza cikmamistir. Flörtleşmeyi bir kenara birakip baska seylere odaklanmanizi tavsiye ederim. Cunku elbet birgun o dogru kişi gelicektir🙇🙋
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın geçmez o yüzden gel bizde buluşup istediğimizi yaşayalım eğer begenirsek ileriye dönük bir ciddi adım atarız teklifime cevap vermeden önce beni tanimaya çalış buluşalım sonra cevap verirsin anlaştık mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh ya yavaş gel ya
Cevap sahibi+1 yılPeki hanımefendi biraz bodozlama konuya girdim ama açık sözlü olmayı severim.
+1 yılBurada sadece karşı tarafta suç yok bence , hatayı biraz da kendinde aramalısın. İlk buluşmada o mevzulara giren biriyle ne kadar ilerler ki ilişki? İlişki cinsellikten ibaret değil
00 Yorumla
+1 yılSenin aklın yok mu? Demek ki bozulmaya meraklısın Allah akıl vermedi mi sana? Nasibini bekle doğru düzgün birisi öyle hemen karşına çıkmaz ki nasip işi bunlar
00 Yorumla
+1 yıl1 kere yapmış olsan hadi neyse ama cok yiyiştiğin için zor sevilirsin. ya da enayi bi erkek bulacan , nası kız seviyosa öyle davranıp kandırmaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılSakin olmalısın öncelikle. Sırf yalnız kalmamak için saçma sapan bir ilişkiye de girme. Hayatının bu döneminde sana iyi gelen dateleşmekse bundan çekinme. Şu an hoşnut olmadığın bu durum sana bir sürü deneyim kazandırıyor. O yüzden bu durumun tadını çıkarmaya bak. Ayrıca hep böyle gideceğini sanmıyorum ama giderse de gitsin anacım boş verrrrr. Tek erkekle hayat mı geçer hahayyy.
00 Yorumlakardeşim çoğu erkek bu şekilde. kendini sakin bırak ya. illa mutlu olmak için bir erkeğe gerek yok. kimseye ihtiyacın yok. kendini hayatının merkezine koy. bende bu şeyi yaşadım bir kişi tarafından. ahımı aldı, her şeyde ilkimdi. ama emin ol bir gün mutlu olacaksın. nasipten öte yol yok. helaline sakla kendini. kirletme artık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsorun sende değil beğendiğin erkek tipinde, beğeni tarzını değiştirmelisin ama kadınlar efendi adam sevmezler, haksızmıyım?
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısn pic görünümlü erkeklerden etkileniyorum ama sandıgımdan fazla pic çıkıyolar. Efendi tipli adamlar güzel seviyo olabilir ama ilgimi çekmiyor.
- +1 yıl
iyide kendini bu çelişkiden çıkarmalısın. hem arkadaşım olsun hem güzel sevsin istiyorsun ama adı üstünde arkadaşım yine piçliğini yapacak. henüz yaşın genç dolayısıyla isteyenin elbet oluyor ama ilerde yaşın olgunlaştıkça kalıcı bir birlikteliğin olmadığına pişman olacaksın
- +1 yıl
bu arada arkadaşım yazan yerlere p i c ile değiştirerek okumalısın ;)
Soran+1 yılHem ayranım dökülmesin hem g... offf değişmem lazim
- +1 yıl
öyle çok büyük bir değişimden bahsetmiyoruz yine kendin olacaksın sadece kriterlerini ve ilişkiye bakışını gözden geçireceksin
Soran+1 yılHaklısın bu özelliğimi yenmeye çalışıcaö teşekkürler
+1 yılHer kadının sevilmek için yaratılmıştır. İnşallah karşına seni sen olduğun için seven biri çıkar bedenine kör kalbine aşık biri
10 Yorumla
+1 yılkirlendikten sonra bunu anlamak meziyet değil keşke kirlenmeden önce kavrayabilseydin.. senin iş zor artık..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence oyle ugrasma
Kerhaneye kari arıyolar git en azindan para kazanırsın21 Yorumla seversen sevilirisn sevmezsen s. lkilirsin maalesef
03 Yorumla
Soran+1 yılSevsem de sikiliyorum.
Bilmiyorum hic denemedim ama mutsuzsan birine baglanmak istiyorsan baglan aşık ol ne diyeyim hayat senin
00 Yorumla
+1 yılElbet bir gün, sevilirsiniz. Yine de ne kendini kullandır, ne başkasını kullan sen. Sen bilirsin tabi.
00 Yorumla
+1 yılÖnüne gelip geçenle yiyişirsen sana da bitane yiyişenkoca denk gelir.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yapma yoksa ilerde pişman olursun kendin gibi birini bul elin temiz erkeklerine bulaşma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmeyi beceremeyince , becerilmeyi seven bir kız arkadaşımızın dramı , buyrun Kürsi sizin.
21 Yorumla
Soran+1 yılSevdiklerim de sikmeye çalıştı.
Siz böylelerinin kulu oluyorsunuz kendinizle çelişmeyin şimdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer tavrını ve tutumunu değiştirirsen değişir her şey.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Sen ne olmasini istoyorsun evlilik mi evlilik dışı birliktelikmi?
00 Yorumla
+1 yılPeki sana sunu soruyorum evine hirsiz girse sence kim kim suclu olur
00 Yorumla1 yaşadığın çevre
2 yaşadığın şehir
3 senin isteklerin bunların hepsi ayrı ayrı etken00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yaşın genç otuza yaklasınca birini bulur evlenirsin
00 YorumlaBari ticaretini yap bu durumun salak salak eseklere elletip durma
00 Yorumla
+1 yılYiyişmelik değilde sevmelik erkek aramayı düşünebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvayy yiyişip hepsiyle mi ayrıldın? Eee bunları bile biri seni nasıl sevsin şimdi? Kullanılmış malı sen alıp sever misin?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYavrum senin kaşar olduğunu anlıyorlar işte hareketlerden davranışlardan önce sen kendini değiştir
20 Yorumla
+1 yılUzun süreli cinsellik duyguları öldürür Allahın kanunu çiğneyen, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarını çiğneyen, gelenek ve görenekleri görmezden gelen artık hayata duygusal olarak zor bakar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılparalı erkekıstermısn 2 saate 700 tl verıyor paslarım benden kız ıstyor saglam
22 Yorumla- +1 yıl
ağır olmuş bu biraz üff dedim yani :S
+1 yıltüketim toplumunda her şeyin değersizleşmesi, eskiyi at yenisini al mantığı ilişkilerede yansıyor bu mantık. kullan at farketmez. bunun için az kitap oku , birazda beynini aç.:))
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum zaten
- +1 yıl
Dürtülerini kontrol edemiyorsan sexs bağımlısı olabilirsin belki. Cinsel doyumsuzluk yaşıyor musun?
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen de öyle yapıyorsun karşındaki de o gözle bakıyor. gerçek sevgi nasıl olacak?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seni kullanıyorlar, izin verme... bir de seçtiğin kişiler böyle anlaşılan
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama ama bir kız kendini böyle kullandırıp atmaz pek inandırıcı gelmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılKullanma olarak görmüyorum ben de istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sıfır karakterinden kaynaklanıyor ola bilir mi acaba. Görüştüğün herkesle yiyişirsen neden sevsinler seni
00 Yorumla bir banamı çirkin geldi bu kelime yoksa normalmi bilmiyorum ama ne kadının nede erkeğin kullan at formlarının olduğunu düşünmüyorum sadece herkesin bi zamanı olduğu düşüncesindeyim
00 Yorumla
+1 yılla geçen bir kıza ilan ı aşk ettim
kızla daha önceden muhabbetimiz bile olmamıştı
kız benle muhabbet bile başlatmadı
seven s. kilir s. ken sevilir
anam ağladı kızı unuta kadar00 Yorumlabu erkekler neden kız profili açıp saçma sapan konu açıyor :D troll olduğu çok bariz
01 Yorumla
Soran+1 yılValla trol değil keşke olsa ya
Önce kendi görünüşünü değiştir. Ciddi görün, ciddi giyin, kaşar gibi şeyler giyinme dövmen falan varsa sildir
00 Yorumla
+1 yılher sey sana bagli aradigin ciddi iliski mi gecici gelecegi olmayan iliski mi
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ilişki olmasını istediklerim de bu şekilde sonlanıyor..
- +1 yıl
gercekten ciddi degilsin o zamano yuzden karsindaki kisi ciddiye almiyor seni
Soran+1 yılOnunla sevfili olmak istediğimi nasıl belli edicem böyle söylersem beni cepte görür heyecanı kaçar
+1 yılBu ne cesaret bu nasıl bi düşünce tarzı nasıl bi hayat felsefesi? İğreniyorum böyle insanlardan
10 Yorumla
+1 yılEn başta sınırlarını gosterip bari şeyleri belli etmelisin
10 YorumlaYiyişmeye devm et bebegim tadini ikimkzdr biliyiruz cok guzrl ozlersin o gunleri evlensende
00 Yorumlaseven erkeklere milyonlarca trip atarsınız.. takıl gitsin böyle devam et
00 Yorumla
+1 yılHayır, senin gibi biri hiç sevilmez umarım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de verme erkeklere. Sonra sapıklar gider düzgün olanları kalır. Aralarından seçersin mutlu ömür yaşarsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah sen neymişsin be abi
05 Yorumla
Soran+1 yılMakineyiz ama boşuz
- +1 yıl
Vallahi ya
- +1 yıl
Peki neden böyle bir şey tercih ettin
Soran+1 yılilgimi çekiyorlar konuşuyoruz flört fakan derken bulusma sonu hep yiyişme elleşme şeklinde bitiyor sonra bidaha o eski muhabbeti yakalayamıyoruz
- +1 yıl
Hmmm cobuk soğuyorsun o zaman
- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri