Özel Günler & Hijyen En iyi ped markası hangisidir, öneri verir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet sizce hangisidir özellikle? Normalde Orkid iyi derlerdi de son zamanlarda daha plastigimsi olmaya başladığını söyleyen de var bilemedim Güncellemeler+1 yıl Süper soru En iyi ped markası hangisidir, öneri verir misiniz? Cevapla Marka Soruları En İyi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Orkid varken başkasını kullanmam her çeşidi çok güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orkid platinium nasıl iyi mi sence Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Bana göre iyi ben memnunum Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tampon kullanıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayy onu kullanmaya cesaretim yok Yorumla
rhinestoneeyes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl kotexorkidin yapısı çok sert 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kotex de kalın geliyor bana bilemiyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Normalde scarlet kullanıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl BİM markası çok kötü ya o Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sleepy ve Molped çok rahat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sleepy kullandım da pek beğenmedim açıkçası kalın geldi yapısı belki de bne inceye alıştığım içindir Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Orkid'ten asla şaşmam ilk reglden beri:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orkid platinium serisi nasıl sence Yorumla
0-2-4 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 57% +1 yıl Kotex active single kız arkaşıma hep bundan alıyordum ve çok rahat diyordu 0 0 Yorumla
Smx_X Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Piped 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya sen onu mu kullanuyorsun Yorumla Smx_X +1 yıl Tabisi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Orkid varken başkasını kullanmam her çeşidi çok güzel
Orkid platinium nasıl iyi mi sence
Bana göre iyi ben memnunum
Tampon kullanıyorum
Ayy onu kullanmaya cesaretim yok
kotex
orkidin yapısı çok sert
Kotex de kalın geliyor bana bilemiyorum
Normalde scarlet kullanıyorum
BİM markası çok kötü ya o
Sleepy ve Molped çok rahat
Sleepy kullandım da pek beğenmedim açıkçası kalın geldi yapısı belki de bne inceye alıştığım içindir
Orkid'ten asla şaşmam ilk reglden beri:)
Orkid platinium serisi nasıl sence
Erkekler Ne Diyor
Kotex active single kız arkaşıma hep bundan alıyordum ve çok rahat diyordu
Molped
Piped
Hadi ya sen onu mu kullanuyorsun
Tabisi