Özel Günler & Hijyen Sizce en iyi ped markası hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Orkid Kotex Molped Sleepy Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce en iyi ped markası hangisi? Cevapla Marka Soruları En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Molped tabi ki. Kotex bazı bünyelerde alerjen yapabiliyor 2 0 Yorumla
Sınıfkinimvar Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kotex, A101 ve Bim’in pedleri de dahil olmak üzere denemediğim ürün kalmadı piyasada ve kotex’in üzerine kesinlikle yok 1 0 Yorumla
zeerdaabl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Hepsini denedimi söyleyebilirim, fakat sadece Orkid önerim☺ ama regl kilotlarınıda tavsiye ederim.. 2 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Molped dışında rahat edemiyorum geçen molpedin antibakteriyel pedini buldum o kadar iyi ki 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle kotex hem yumuşacık hem çok rahat hissetmiyorsun bile pedin varlığını. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Orkid yazanlar şaka mı, gerçekten berbat bir marka. Molpedin yeşil pakette olanı çok rahat. 1 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Erkekler nerden biliyor mk 3 2 Yorumla Mrs_Onigiri +1 yıl bilmedikleri bir zıkkım yok onların Yorumla Lalabla +1 yıl @Mrs_Onigiri fsdfsdfsedfdsf Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı. Tabisi Orkid Ama günlük ped ise Molped daha iyi. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Molpedin bariyerli gece pedleri muhteşem 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 7,2b cevap paylaştı. molped bence 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 4,7b cevap paylaştı. Molped kaliteli bence 1 0 Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Slepy kullanıyorum ben 1 2 Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Sleepy çok kötü sızdırıyor 🙃 Yorumla gözümKIZarıyoo +1 yıl @eniştegtnteşte bana iyi 😂 Yorumla
güvenilirsohbet Takip Et Xper 1 Yaş: 47 +1 yıl alerji yapmayı kullanacan o kadar başkası nerden bilsin seninkinde rahat edip etmeyeceğini. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Molped tabi ki. Kotex bazı bünyelerde alerjen yapabiliyor
Kotex, A101 ve Bim’in pedleri de dahil olmak üzere denemediğim ürün kalmadı piyasada ve kotex’in üzerine kesinlikle yok
Hepsini denedimi söyleyebilirim, fakat sadece Orkid önerim☺ ama regl kilotlarınıda tavsiye ederim..
Molped dışında rahat edemiyorum geçen molpedin antibakteriyel pedini buldum o kadar iyi ki
Kesinlikle kotex hem yumuşacık hem çok rahat hissetmiyorsun bile pedin varlığını.
Orkid yazanlar şaka mı, gerçekten berbat bir marka. Molpedin yeşil pakette olanı çok rahat.
Erkekler nerden biliyor mk
bilmedikleri bir zıkkım yok onların
@Mrs_Onigiri fsdfsdfsedfdsf
Orkid hariç diğerleri
Tabisi Orkid Ama günlük ped ise Molped daha iyi.
Orkid iyi değil diyorlar
Molpedin bariyerli gece pedleri muhteşem
Genelde Orkid ama kotex de çok güzel
Markasına pek bakmam
Abi her ay iki paket gidiyor mecbur BİM pedi
Molped
molped bence
Always
sleepy
kotex
Orkid
Molped ve kotex
Bence Orkid
Erkekler Ne Diyor
Molped kaliteli bence
Slepy kullanıyorum ben
Sleepy çok kötü sızdırıyor 🙃
@eniştegtnteşte bana iyi 😂
Molped kotex sleepy en iyileri bence 😅
alerji yapmayı kullanacan o kadar başkası nerden bilsin seninkinde rahat edip etmeyeceğini.
Titanped