En iyi ped için marka hiç önemli değil burada önemli olan pedin yapısı yani pamuk olması buna dikkat etmelisin. Bi dünya para verip aldığım pedler bana iyi gelmiyor üst yüzeyi naylonumsu olanlar kaşıntı yapıyor. Şu an markaya aldırış etmeden pedin pamuklu olmasına bakıp alıyorum. Markette olanlar yani soft klasik yazanlar pamuk iç yüzeyi.
1
1 Yorumla
Soran
11 ay
Ben de çok farklı marka ve çeşitte pedler denedim ama sanki hepsi aynı ve kötü. Dediğiniz gibi , tam emici , koku yapmayan, pamuk iç yüzeyli bulamadım
Ben bak*re olmadığım için ve nisanliyim bu arada regl kabı kullanıyorum ve gebelik düşünüyorum inşallah bir çocuğum olacak en son yillar yıllar önce ped kullanıyordum şimdi kullanmıyorum bak*reysen tavsiye etmem ciddi sorun yaşarsın ama bak*re değilsen bence kullanmalisin
Kızlar Ne Diyor
En iyi ped için marka hiç önemli değil burada önemli olan pedin yapısı yani pamuk olması buna dikkat etmelisin. Bi dünya para verip aldığım pedler bana iyi gelmiyor üst yüzeyi naylonumsu olanlar kaşıntı yapıyor. Şu an markaya aldırış etmeden pedin pamuklu olmasına bakıp alıyorum. Markette olanlar yani soft klasik yazanlar pamuk iç yüzeyi.
Ben de çok farklı marka ve çeşitte pedler denedim ama sanki hepsi aynı ve kötü. Dediğiniz gibi , tam emici , koku yapmayan, pamuk iç yüzeyli bulamadım
Ben bak*re olmadığım için ve nisanliyim bu arada regl kabı kullanıyorum ve gebelik düşünüyorum inşallah bir çocuğum olacak en son yillar yıllar önce ped kullanıyordum şimdi kullanmıyorum bak*reysen tavsiye etmem ciddi sorun yaşarsın ama bak*re değilsen bence kullanmalisin
günlük ped için molped
gece için Labella
la Bella hiç güzel değil çok ince ve çabuk bulaşıyor ben beğenmedim
bende hiç olmadı sorun tabiki de kişiden kişiye göre değişir
Valla bilmiyorum ama ben çok sorun yaşadım
Hangisi rahat hissettiriyorsa onu kullan
Orkid ama platinum olmayan
Kotexciyim ben çok rahat
Orkid
Orkid tek geçerim
Molped
Molped pure and soft 10 numara bir ürün harika
Orkid platinum
Orkid
Orkid ve molped
Orkid
Dene hangisi sana uygun olursa
Kotex bence
Always night
Orkide
Orkid
Kotex
Orkid
Kotex pamuklu olanı.
Kotex
Molped
Orkid varken Molped yoktu. Orkid denemelisin.
Orkid dandik , sırf naylon. hem sen ne bilirsin ki kadın eşyası bu
Sevgilim vardı uzunca bi süredir ve alırdım. Hem Orkid varken diğerleri yoktu.
Boynuz kulağı geçti
molped ve sleepy
Molped
Orkid tavsiyem
Kotex
Erkekler Ne Diyor
Bence markalı ürünleri yanı sıra vajina ph bozmayacak ürünleri almaya çalışın
Hangileri öyle bilmiyorum ki
İnan bende hiç bilmiyorum ama bazı markalar içerdiği maddeler yüzünden kadınlara zararı var yavaş yavaş yumurtaları öldürüyor
Araştıracağım, teşekkür ederim
İyi günler
Teşekkür ederim, size de iyi günler
Ama tavsiyem eczaneler den al derim şu ünlü markalar hariç
Ezcanede farklı mı satılıyor? Sanki ezcanede de ünlü markalar var sadece. Ben gratisten ya da marketten alıyorum
eğer bakire değilsen ya da takıntın yoksa adet kabı tavsiye ederim
Bakireyim. Ve kullanmak istesem de zor olur diye düşünüyorum. Çünkü çok yoğun oluyorum, sık temizlemem gerekir. Pedi sık değiştirmek daha kolay
ben bi kere hemoroid olduğumda kullanmıştım kotex iyi baya bu üstünde orkide resmi olan
Orkid guzel memnunum
?
Ne
Memnunum?
Evet ne var
Erkek değil misin
Evet kullaniyorum yinede lazim oluyor bana
Bence de Orkid izmirli
@Melisaahh aynen kız kaliteden anliyoruz heralde😅
Herralde kızıma göre💅
@Melisaahh nasil
Nasıl