Özel Günler & Hijyen Kadının regl süreci esasen ayın gelgitlerinin tesirinde olabilir mi? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀Her kadının regl dönemi şekillenirken, ay ile kendisine özgü bir iletişimi ve etkileşimi olabilir mi? #tubasueda 🍀🍀🧚🧚 Kadının regl süreci esasen ayın gelgitlerinin tesirinde olabilir mi? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Fıtrat her şekilde etkileşim halinde mesela ben bir erkeği bu durumlarda düşünemiyorum. Güç fiziksellikten ziyade duygusal dayanıklılıkla anlam kazanan bir şey o yüzden kadın özel yaratılmıştır. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Olabilir tabi evren insan davranışlarını belli bir noktada etkileyebilir. 🌿🤔 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben pek sanmıyorum ya :/ çünkü sürekli farklı dönemlere denk geliyor ve genelde aynı oluyoruz 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Mevsimsel geçişlerle bağlantılı olabilir 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Ay ile alakası psikolojik etkenler olarak vardır. Mevsimsel geçişlerin ve ruh hallerine göre regl süreleri ve regl modeli değişim gösterir. 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bence aydan çok duygular ve beyin arasında git gel var :D birde ayda 8 gün geriye kalan 22 günün hıncını almakta olabilir xmxm 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar