Yaradılış ve yaşama sebebi nedir?
Görevi eşine hizmet, ihtiyacını gidermek ve çocuk doğurmak için mi gelmiştir dünyaya?
Yaradılış ve yaşama sebebi nedir?
Görevi eşine hizmet, ihtiyacını gidermek ve çocuk doğurmak için mi gelmiştir dünyaya?
Merhaba.
İnsanın yaradılış gayesi mutlu olmasıdır var olmak yok olmaktan çok daha anlamlı ve değerlidir bakın nitekim insanlar en olumsuz, olaylarda bile yaşamaya gayret eder hayatın içerisinde kendine tutunur ayrıca hayatın ve ölümün var edilmesi hangimizin daha güzel davranışta bulunacağını bize bildirmek içindir, şimdi şu an sorunuzun cevabına gelince kadının görevi yemek yapmak evi çevirip çevirmek ve çocuk doğurmak değildir ama maalesef, bizim ülkemiz de geleneksel evlilik anlayışı yüzünden bu kadına empoze edilmiştir oysa ki tamamen yanlıştır içinde bulunduğumuz coğrafi konum da buna destekler ama tamamıyla, bu bir algıdan oluşturulmuştur ne yazık ki bilinçli bir toplum inşa edilmezse bu böyle de sürecektir..
Hayır efendim öyle bir şey yok eşine hizmet etmek gibi bir lüksü yok kadının Bunu tam samimiyetimle söylüyorum bir erkekle eşine su getirebilir incelik yapabilir yemek yapabilir halıları kaldırırken perdeleri çıkartırken yardımcı olabilir bunlar hep yanlış bilgi sizin bildiğiniz
Cevap
7Cevap
Yaratılış nedeni yok evrimleştik her canlı gibi
Bizim orada kadın erkek eşittir Avrupa da yaşıyorum
hiçbir şeyin bir amacı bu yok bu dünya da :)
Hiçbir şeyin yaratılış sebebi yoktur zira yaradılış diye bir şey yoktur zaten
Aynen öyle aynen öyle
Aynen öyle yoldaş olsun eşine yakın olsun diye
Çözmüş sün olayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?