Allah kadini yaratirken resmen biz erkeklere buyuk bir hediye olarak yaratmis.. sanirim hic bir erkek bunu reddetmez.. sorudaki cumleyi kullanmak hic de zor degil.. illa ki su olmali diyemiyor insan.. oyle biri cikiveriyor karsina.. kriterlerini bile yikip geciyor insan.. ve diyor ki insan.. aga bu nedir.. insan olamaz.. gibi :) kadin guzelligi oyle cesitli ki.. şu ozellik diyemiyor insan.. amma illa bir sey demek gerekirse muhtesem saçlar diyebilirim..
Göğüsler dolgun bel ince kalça geniş ve yuvarlak vaşaklar ince uzun sütun gibi olursa o zaman ve tanrı kadını yarattı denir... yüzü de güzel olacak bakışları çekici
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nesrin Cavadzede’yi görünce “Ve Tanrı kadını yarattı” diyorum.
En kusursuz özellikleri sayıyorum Sütun gibi ve uzun bacaklar, damla gibi memeler, yumuşak kıvrımlı yanaklar, temiz bir el, kılsız temiz bir kol, güzel gözler, dalgalı saçlar, dümdüz bir karın ve sütun gibi bir sırt ama en önemlisi karakter
Klişeler çok girmeyeceğim, kadın başlı başına bir lütuf olduğu için fizik güzelliği bir tık geride kalabiliyor çoğu zaman. Önemsiz olması mümkün değil. Benim için yüz hatları önemli.
Şu Monica Bellucci denen insan üstü yaratığı, güzellik şaheserini, zat-ı şahaneyi, dişiliğin dünya şubesini, kadın kelimesinin ete kemiğe bürünmüş halini gördükten sonra tüm mevcut özellikler sönük kalıyor. Ama şu da bir gerçek balık etli taş gibi hatunlar ayrı bir cazibe merkezi. Taş değil hatta mermer!
monica belluci :) emsal sayılırsa hatun milleti yandı demektir :) güzellik zaten görece bir kavram zeka ile o çekicilik yetenek meziyet ne dersenir birlestiginde evet iste guzellikde o zaman anlam kazanıyor :)
Monica Belluci misali kadınlar emsaldir. Fakat vakti gelince zahire aldanmanın, gafillik olduğu ortaya çıkar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Su tanri kadini yaratti sozunden gina geldi artik. Her instagram postun altinda bir kadin baska kadina mutlaka bu sozu soyler baydim artik. Bu kisiden kisiye degisir kim kisa sacli kadin sever ve onun icin tanri kadini yarati olur.
En İyi Cevaplar