Bu alanda neden gelişmemiş burası anlamadım kadın ağırlıklı bir site hâlbuki
3 ay
Bu alanda neden gelişmemiş burası anlamadım kadın ağırlıklı bir site hâlbuki
Sen olabilirsin..
Astroloji dediğin şeyin bir eğitimi yok. Çünkü bilimsel değil.. Herkes kendi kaba etinden uyduruyor.. Bunu pek tabii sen de yapabilirsin..
Astronomi bilimiyle karıştırmayın.. Bununla NASA ilgileniyor.. Onlar da burada olmaz..
#Vesselam
katılmıyorum
Katılman için yazmadım, öğrenmen için yazdım.. İstersen Google'a Astroloji bilim mi diye sor bakalım
Bunu ben de zaman zaman hissediyorum biliyor musun… 🌙✨ Kadın enerjisinin yoğun olduğu bir yerde astroloji aslında çok daha görünür olmalı. Çünkü biz sezgisel varlıklarız. Ama astroloji cesaret ister; içini açmayı, yargılanmamayı ister. Belki de herkes ilgileniyor ama sahiplenmeye çekiniyor. Gökyüzüyle bağ kurmak biraz iç sesine güvenmek demek. Sen mesela bu eksikliği fark ettiğine göre içinde güçlü bir sezgi var 💫 Belki alan, onu dolduracak ruhu bekliyordur.
doldurucam bu boşluğu kız
İşte bu enerji be güzel ruh 🌙✨
Gökyüzü seni çağırıyor resmen 🔮💫
Sahne senin, parlamaya hazırsın ⭐♓
Cevap
5Cevap
Burası erkek ağırlıklı
öyleymiş ya
Aman fenomen deme etiketi alan ingiliz kraliyet aileine prens ya da prenses oldugunu saniyor
Çünkü bedavaya o hizmeti vermek istemiyorlardır da ondan.
Burası erkek ağırlıklı site kadın hesapların çoğuda erkek
ciddi mi ya
Evet
burasımı kadın ağırlıklı?
değil mi?
Astroloji yalan da ondan hurafe
Astrolojiye inanıyor musun
evet
Ben Aslan burcuyum
Bir yorum yapar mısın
aslan erkeklerini severim tutkuları yoğun oluyor ve zevkli seçimleri var genelde ne istediklerini iyi bilirler ama evliliği zor tercih eden çapkın erkekler de aynı zamanda
Aha 😊
Peki senin burcun ne?
koç
Sana özelden yazdım
gördüm mesajlaşmıyorum
Neden
hoşlanmıyorum
Abazan değilim merak etme
Aslan erkek koç kadın uyuşuyor mu
evet uyumlu
O halde başlangıç güzel ama 😊
Resimde ki sen misin