Tamamen bizim ülke için konuşuyorum. Diğer ülkelerde durum nedir bu konuda pek fikrim yok.
Bu astroloji konusunu detaylı incelediğimde çok çeşitli konular çıktı. Criminal, psikoloji, dünya, saatlik, ekonomi-borsa, tıbbi çeşit çeşit türleri varmış.
Tamamen bizim ülke için konuşuyorum. Diğer ülkelerde durum nedir bu konuda pek fikrim yok.
Bu astroloji konusunu detaylı incelediğimde çok çeşitli konular çıktı. Criminal, psikoloji, dünya, saatlik, ekonomi-borsa, tıbbi çeşit çeşit türleri varmış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadınlar daha çok inandığı için
Bizim toplumda böyle şeyler aşılamadı hala. Birisi de gelip kadınlar daha çok inanıyor demiş bir de. Sanki inanan erkek yokmuş gibi.
Sorunun birde konusu çok daha kapsamlıydı. ABD'de bir seri katilin bulunmasına kadar kullanılmış. Criminal Astrology diyorlar. Öte yandan sırf bir tanıdığım astrolojiyi takip ederek borsadan-kriptodan para kaldırdı. Yani işin esası ben şüpheci ve sorgulayıcı bir insanım. İnandığım tek şey gördüğüm ve işittiğim şeylerdir. Eğer bir işleyiş varsa yaşam içerisinde onu gözlemlerim.
Aylık burç uyumu , yıldız uyumu ve nümoroloji tarzında burçlar gibi bilinen başka şeyler de duymuştum. Criminal astrology zaten astroloji yıldızlar ile takip edilir. Şahsen ben ne kadar mantıksız bulsam da maalesef evreniz üzerimizde epey etkisi var. Hiçbir şeyde tesadüf değildir. Bu yüzden ne çok sorgulaman ne de inanman bir yola çıkartmaz seni. Hep sorgular ya da yanlış yaparsın. Her gördüğün malumata inanma da sorgulama da. Evet bu konuda en doğru kararı vermişsin aklına yatan şey aslında sana en doğru gelen bilgidir :) doğruluğu veyahut yanlışlığından çok sana uyup uymamasıdır. Görsel ve işitsel zekaya sahip canlılarız. Bu yüzden astroloji safsatadan ibaret bana göre. Başkası ne der bilemem umurumda da değil.
İki taraf adına da astroloji gereksiz bi zevk. Araba muhabbeti yaparım daha yararlı olur.
Kadınları kandırmak kolay çünkü. Erkekler böyle saçma şeylere inanmıyor.
Yoo ben erkek astrologları takip ediyorum
Hakikaten erkekler daha çok izleniyor. Bende fark ettim. :D
Çünkü tahmine ve yalana dayalı bisey erkekler bunlara inanicak kadar saf değilde böyle bi soruyu sorucak kadar ne yaşadın
https://www.youtube.com/watch?v=VdHOG7d_GCU
Emin ol böyle boş biseyi izlicek vaktim yok kanka saga sola salca olmayi tercih ederim benim burcumda kova bak bakiyim nasılmış
Kompleksli erkek, biraz rahat ol. Kasma kendini, çok belli ediyorsun. :D
Böyle biseyi kompleks edinmem kardeşim sadece gay olduğunu düşündüm homofobik olabilirim gay sevmem
Dostum bence sende klinik sorunlar var. Çok kasıyorsun kendini.
Kendine kendini tribe soktun şu an. Gay ve homofobik ne lan. Konuyu nerelere bağladın. :D
Tüm tuşlara basarsam belki verirsin dedim
görülmüyor