AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Senin gibi düşünen erkek girse hayatıma her şey okey olur aslında
Hmm umarım girer 🙏🏻
Harikasın yaa 😍 valla senden Aynını istiyom🤷🏻♀️
Buyrun buradayim 😂
Teşekkür ederim hanımefendi sağolun. Umarım bulursunuz sizde 🙏🏻
Cidden üzerler seni beeee amaa umarım herşeyin en iyisine sahip olursun :)
böyle güzel seven erkekleri hep üzüyorlar :(
Muhteşemsiz ve fazla ilgilisin dozunu düşür biraz aşırısına kaçma derim bence bana üçte biri yeter bu ilginin fazlası bunaltır 👏☺️
Hmm teşekkür ederim ama pek elimde değil
Umarım verdiğin değerin karşılığını nankörlükle almazsın bu her iki taraf içinde gecerli bazen biz kadınlarda nankör olabiliyoruz ama erkekler ağır basıyor tabi☺️
Şimdi o da bana karşı gerçekten öyle ki beni benden daha çok düşünüyor zaten. O yüzden hiçbir sorun yok ve zaten çok mutluyuz
Ne mutlu inşallah hep öyle olun sevindim kendi cinsinin adına👏👏
Teşekkür ederim hanımefendi 🙏🏻 sağolun darısı başınıza
Amin aminnn🤲
Hayır kötü değil ama sen yine de fazla abartma. Sevgilin senin gibi birine sahip olduğu için çok şanslı 🐱
Hayır, asıl ben şanslıyım bu kadar mükemmel bir kadına sahip olduğum için 😊
Ne güzel hep sevin birbirinizi 🙏🏼
tabikide iyi ayıptır bende regliyim ve ilgi istiyorum hani kızlar ne kadar üstüne gelsede terslesede sevgi bekler o dönem
Kesinlikle öyle. Zaten ben elimden geldiğince alttan almaya çalışıyorum ve doğrusu bu. Sevgilim o haldeyken benim ona destek olmam lazım e tabi
Senin gibi bı insan gerçekten var mı yaa mükemmel ötesi keşke benim kocam da öyle olsa ama nerdeeeee
Hmm yanlış anlamayın ki haddime değil ama başta böyle olduğunu bilerek evlendiniz zaten. Bence eşinizi bu haliyle sevin ve çok takılmayın derim
Eşimde narsist kisilik bozukluğu var 2 haftadır evliyiz ve bana köle gibi davranıyor artık ve boşanmak istedi benden
Çok güzelim manken gibiyim ama bana köle muamelesi yapıyor seviyorum ama bu laflarinin altında kalamam
Ovv işte buna ne diyeyim bilmiyorum. Allah kolaylık versin işiniz zor
Beni annesinin evinden kovdu devol git dedi hadi ordan git dedi
Anlıyorum haklısınız
Narsist erkek kişilik bozukluğu yazın hepsi var hatta kat kat fazlası
Bu arada o hastalığı biliyorum ama başta evlenmeseydin madem
Önceden bilmiyordum ki pisikolojisi bir hastalikmis ve sonradan kendini gösteriyordu ilk başlarda anlamadım
E hata onda başta diyecekti. Bu denmeden olur mu? Ayrıca bu zaten belli olmuyor muydu evlenmeden önce de neyse işte. Zor hakketen
Aynen öyle bakalım daha düğüne iki ay var biz sadece nikah yaptık
İlgili olması iyidir.
Yok kötü bişey değil ilgili olmak aksine çok iyi sevgiliniz cok şanslı mutluluklar dilerim..
Teşekkür ederim asıl ben şanslıyım ama sağolun.
Sürekli yapışma ama ilgisiz bırakma, kıskandırtma falan sinir olacağı şeyler yapma mesela, çünkü cidden o dönemde biz kadınlar cidden çok hassas oluyoruz
Asla yapmam ki o yeterki iyi olsun ve mutlu olsun. Benim tek isteğim budur. Onu asla sıkmak ve yormak istemiyorum. Anlayış konusunda da sonuna kadar elimden geleni yapıyorum
O kadar da zor bir süreç değil ya. Ama o ilginden memnunsa başka
Elbette memnun hemde her zaman ki kendisi de bana karşı zaten aşırı ilgili. O yüzden hiçbir sorun yok
O zaman mutluluklar😇
Teşekkür ederim efenim darısı size 🙏🏻
Ben ilgiyi herzaman isterim😂
Ben ilgi isterim
Hayır evliyseniz sorun yok bence
Hmm ha yok
Sen nasıl bir sevgilisin öyle ya 😍
Teşekkür ederim hanımefendi 🙏🏻
Ne güzel işte ya neresi kötü bunun
Kötü mü bilmiyorum ama sormuştum işte zamanında. Sadece bilmiyorum bazen abartıyorum gibi ama elimde olmuyor işte
Yo bence iyi bir şey. Yani çok çok kendini kaptırmamaya çalış tabii ama ilgini göstermen iyi
Teşekkür ederim o zaman ama elimde değil onu çok seviyorum
Knks çok üzerler seni
Yok yaa üzmezler bee
Peki
Ozaman ilgiye çok ihtiyacım oluyor benim ya bı sarilsin ısıtsıtsın isterim. En iyisini yapıyorsun. Heleki çok ağrılı geçiyorsa.👏
PR kasmata çalışan erkekler jsjssjjs
aman hep fesat düşün zâten cadısın valla. d
hahahhaha yalan mi ama ya? Böyle beyaz atli prens masallari hoş ama gerçek değil işte. Sabah erken uyanip kadina kahvaltısıni yatağına getirir, haftanin en az bir günü bur buket çiçekle eve gelir ve ayda 2- 3 kez kadına sürpriz hediye veya yemek vs yaparsaniz veya yapiyorsaniz sözümü yer yutarim birde en yakin belediyede buluşmak üzere randevulasirim hshshahahhaha
bunları yapmak benim için iş bile değil ki yüzümde güller aça aça yaparım valla sevdiğimi mutlu edeceksem her zahmete girebilirim
yaaa hsjsjs ne güzel. Umarim buna değecek biriyle karşılaşır ve mutlu olursunuz. Dikkat et hevesini bizim gibi soldurmasınlar
ohoo hevesim çoktan soldu güzel ablam çok sevince hep bi art niyet aranıyor bu kadar çok sevmemize inanmıyorlar filan amann bin tane dert kırık minnoş galbimle baş başayım aytık benim yerime daş yesin cadılay
jajsjjsjjshsns kahrolsun bizleri üzenler
yok ya bir şey olmaşın onlaya gıyamam insan olşunlay yetey
Ne pr ı ablacım?
Bak pr olduğu bana nasil davrandığından belli. Hani o yukarda okudugum romantik düşünceli nazik erkek bu mu? hsjdjdjdjdjs
Yok yok sen cidden iyi değilsin
dedi, tamam.
baya aşırı ilgiliymişsin ne güzel
Teşekkür ederim sağolun 🙏🏻
sevgilin çok şanslı harikasın
Teşekkür ederim asıl ben şanslıyım 🙏🏻
Aşırı tatlı ya her erkek böyle olmalı bence
Yani her erkek böyle olur tabi de bir bayanla erkeğin arasındaki euro alma verme dengesini kurabilirsek olur ya neden olmasın istedikten sonra
@EKOL_16k her erkek öyle olmuyo maalesef
Evet sizde haklısınız o türler genelde enerji vampiri olarak geçiyor vampiri genelde negatiften besleniyorlar gerçek sevgiyi bilmiyorlar gerçek sevgiden nasibini alamamışlar
@EKOL_16k katılıyorum haklısın valla
İşte önemli olan bu dilimizi doğru frekansta titreştiğin zaman doğru bir şekilde onunla ikimizin de ortak paydada buluşması önemli olan bu yani anlaşılabilmesi anlaşabilmek teşekkür ederim etkileşimmiz için hayırlı geceler diliyorum
@EKOL_16k sizedee
Benim öküz sevgilimde anca uyusun kslxlpdpxpxx
Kdldldldlslslslsps
Mxkxkxlxşxşxğğx
Kötü bir şey değil.
Ne güzel düşünce bu.
Ekstra ilgi şart
Hayalimdeki sevgili çok iyi
Allah'ım sen mevzuyu biliyosun.
Fazla ilgiye gelemem ben
Kaldı mı senin gibileri
Erkekler Ne Diyor
Olması gereken bisey değil mi? Herkes mucize gibi algilamis. Bu kadar mı umut yok?
Kanka regl olmak dünyanın bir gerçeği yani özel ilgi gerektiren bir şey değil
Cık .
yaww kadınlar sıcarkende ilgi istiyor oladar düşmeyin üstlerine amsalak olmayın
Off ne alaka abicim be? Bu nasıl bir zihniyettir
laa olum böyle ede ede hamsalak oldunuz ülkemizde gördüğü saygıyı ham dünyanın hiçbir ülkesinde görmüyor sırf ham canım yüzünden trip atıyor türk kadınları adam olun az düşmeyin üstlerine okadar
Off yaa sabır. Birincisi benim sevgilim trip atmıyor ve ikincisi ilgi göstermiyorsan sevgili de olma o zaman madem one öyle! Bunun adamlıkla alakası varsa da yanlış yoldasın tavsiyemdir...
seni cok üzerler koçum bukafayla bnden sölemesi süslü sözlere cok aldanma vur geç demedi deme yemiyenin malını yerler aşk maşk boş iş bunlar ilerde yaşın büyüdümü anlarsın sizin öpmeye kıyamadıklarınızı el oğlu çatır çatır seviyor
Vur geç ne yav? Onlar da insan be. Yok yok ben almayayım bu iğrenç zihniyeti sağol sen
🤣🤣tamm evlat sen bildiğini yap bna bakma sen kız gibi ağlarsın sonra
"Kız gibi ağlarsın " demenden belli oldu zaten her şey. Neyse hadi bb
Bence iyi bir şey.
Bence de öyle 🙂
Genelde cinselige acikiyolar
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Yengeç burcu musun? Konudan bağımsız biraz😅
Burçlara aşırı inanan biri değilim aslında ama hayır değilim. Başak beb
Ne bileyim abi
Evet çok kötü
O ye