Regl döneminde kilo almamak için gazlı içeceklerden kaçının tuzu azaltın şeker alkollerine dikkat edin proteini pas geçmeyin büyük porsiyonlara sınır getirin lif alımını sınırlayın bol su için egzersiz yapın muz yiyin maydanozlu dekots suyu için çikolata şeker ruh halinizi kötü etkiler o yüzden uzak durmaya çalışın.
Vallahi o dönemde kilo alır mıyım diye düşünmüyorum Canım çikolata mı istiyor yiyorum Çünkü vücudumun buna ihtiyacı var niye kendimi sıkıntıya sokayım zaten kan şekeri oldukça düşüyor. Bir de çikolata yemezsem ben yataktan kalkamam hayatımı günümü daim ettirmek zorundayım
Kilo almamak için tüketilen gıdaların kalori değerlerinin de göz önünde bulundurulması gerekiyor. Olabildiğince düşük kalorili yiyecekler tüketmek ve hem tuzlu hem de unlu gıdalardan uzak durmak önemlidir. Günlük su tüketimine mutlaka dikkat edilmelidir.
Yok be kopyaladı hatta gizli bir kız üyeydi her şey tamamıyla aynıydı kopyalamış sadece benim başta ki merhabaa kelimemi silip onun yerine selamm yazmış bende laf soktum hatta 😅