Doğum kontrol hapı kullandığım için hapı bitirdiğimin 2. veya 3. günü regl oluyorum. Hesaplama yöntemlerini kullanmayı bıraktım bu sebeple :)) Normalde pepapp kullanırdım.
Hesaplamıyorum.. Geleceğinden 1 gün önce midem bulanıyor, karnım ve belim ağrıyor.. Geleceği gün de aynı şeyler daha da şiddetleniyor. Bende " aha geldi " diyorum hemencik
Uygulama kullanıyorum. Nokta atışı yapıyor gün gün. Çok güzel motive edici bildirimleri de oluyor. Günlük su içmek ya da yürüyüş yapmam konusunda teşvik motive bildirimleri de çoksell.
Telefon uygulamalarından yararlanıyorum ya da geçen ay olduğum güne bakıp birkaç gün erken ya da geç olabilme ihtimalimi de göz önünde bulundurup, şu sıralar olabilirim diye dikkatli oluyorum
Kızlar Ne Diyor
hap kullandığım için günü belldiri uygulama kullanmıyorum
Hiç bir yöntem kullanmıyorum, çünkü gayet düzenli. Takip etmeye ihtiyaç duymuyorum.
Doğum kontrol hapı kullandığım için hapı bitirdiğimin 2. veya 3. günü regl oluyorum. Hesaplama yöntemlerini kullanmayı bıraktım bu sebeple :)) Normalde pepapp kullanırdım.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz bilmiyorum doktorunuzda kesin söylemiştir de doğum kontrol hapları 4 5 sene kullanınca rahim ağzı kanseri yapıyor
@kimleraldı 6 ay oldu henüz 1 sene dolunca bırakmayı düşünüyorum evet. Çok teşekkürler bilgilendirme için 🌸
Rica ederim , hatırlatma diyelim 😉 🌺
Hesaplamıyorum..
Geleceğinden 1 gün önce midem bulanıyor, karnım ve belim ağrıyor..
Geleceği gün de aynı şeyler daha da şiddetleniyor.
Bende " aha geldi " diyorum hemencik
Uygulama kullanıyorum. Nokta atışı yapıyor gün gün. Çok güzel motive edici bildirimleri de oluyor. Günlük su içmek ya da yürüyüş yapmam konusunda teşvik motive bildirimleri de çoksell.
Hangisi peki uygulama
Pepapp adet takvimi ✅
Teşekkürler
28 gün atayla olduğumdan telefonumdaki hatırlatıcı ona göre ayarlıdır
Size bir şey sorabilirmiyim
Nedir?
Ben sahibe bir kıza gitmiştim de özelden sorabilirmiyim
Uygulama kullanıyorum çok gerek var mı diye sorarsanız hayır yok zaten regl olacağımı anlayabiliyorum.
hesaplama yapmıyorum. dilediği gibi gelip gidiyor zaten.
health uygulamasına regl olduğum tarihleri girince zaten o kaydını tutuyor.
Gününü biliyorsun zaten. O sebep takip etmiyorum.. 1 hafta onceden de anlaşılıyor malum..
play.google.com/.../details
Hiç hesaplanıyorum. Çocukken filan doktor mutlaka hesapla dedi ama ben yine yapmadım. Sonuçta bu benim bir şeyi kendin istemedikçe yapmam
Adet hesaplama yazıyorum google hemen çıkıyor 1 yıllık takvim veriyor pekde şaşmiyor verdiği tarihler tam tutuyor ❤️
Online uygulama kullanıyorum 1 yıllık çıkarıyor zaten.
Hiçbirsey kullanmıyorum. Nefret ettiğim bişeyi neden hesaplim veya sayim ki?
Telefon uygulamalarından yararlanıyorum ya da geçen ay olduğum güne bakıp birkaç gün erken ya da geç olabilme ihtimalimi de göz önünde bulundurup, şu sıralar olabilirim diye dikkatli oluyorum
İki tane uygulama kullanıyorum
uygulama kullanıyorum.
flo uygulamasını kullanıyorum
Uygulama kullanıyorum
Takvimim uygulamasını kullanıyorum tavsiye ederim
Pepapp uygulaması yetiyor bana günü gününe tutuyor
Uygulama kullanıyorum, unuturum ben yoksa 😂
periosfer mukemmel bir uygulama tavsiye ederim
Uygulama ile takip ediyorum en kötü takvimden işaretleyip takip edilebilir
telefonun not kısmına yazıyorum günü
Âdet takvimi uygulama si
pandiksayar demi asko @real_animegirl