Özel Günler & Hijyen Regl döneminize eşlik eden neler var? xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Regl dönemim biraz sıkıntılı geçtiği için daha rahat geçirmek adına bitki çayı tüketiyorum. Ya siz?#BirİyilikYapKendine Regl döneminize eşlik eden neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Thestaphlye Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Sıcak su torbası ediyor ama pek bi etkisi olmuyor maalesef genelde battaniyemle acıdan kıvranıyorum bu arada o çay etki ediyor mu ya ona göre alıcam 0 0 Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Her zamanki günlük rutinlerime devam ediyorum. 0 0 Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Ağrı çeksemde her zaman ki düzenime devam ediyorum 0 0 Yorumla
Onrckmk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Ne b*ktan bir tartışma konu. 2 yıldır buradayım sürekli yok regl Ken ne yapmalı yok ne yapalım. Bu ne yani. Her sene bu şey mutant mı geçiriyor? Regl bu kadar bağlanmayın 40 tan sonra kesilince dünyanız yok olur. 0 0 Yorumla
Allcides Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bu çayın bi’ etkisi olmadığını biliyorsunuz herhalde 0 0 Yorumla
HakanPav16 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bir arkadaşım regl dönemini çok seviyorum çünkü çok azıyorum göğüslerim şişiyor demişti, gerçekten bunlar yaşanıyor mu? 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sıcak su torbası ediyor ama pek bi etkisi olmuyor maalesef genelde battaniyemle acıdan kıvranıyorum bu arada o çay etki ediyor mu ya ona göre alıcam
Her zamanki günlük rutinlerime devam ediyorum.
Melisa ve papatya çayı ❤️
Ağrı çeksemde her zaman ki düzenime devam ediyorum
bu çayı gerçekten kullanan var mı etkilimi
su torbam
Rezene
psikolojik olduğunu düşünüyorum
çikolata vardı o da olmuş 8 lira
Papatya çayı.
Ihlamur tabiki
Bana göre yatak
Erkekler Ne Diyor
Ne b*ktan bir tartışma konu. 2 yıldır buradayım sürekli yok regl Ken ne yapmalı yok ne yapalım. Bu ne yani. Her sene bu şey mutant mı geçiriyor? Regl bu kadar bağlanmayın 40 tan sonra kesilince dünyanız yok olur.
Bu çayın bi’ etkisi olmadığını biliyorsunuz herhalde
Bir arkadaşım regl dönemini çok seviyorum çünkü çok azıyorum göğüslerim şişiyor demişti, gerçekten bunlar yaşanıyor mu?