Özel Günler & Hijyen Regl döneminizde moralinizi ne yerine getirir? pembepijamam Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Beni bir çikolataya bile güldürebilirsiniz ama alınan her şey moralimi yükseltir sanırım. Regl döneminizde moralinizi ne yerine getirir? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Benim regl dönemimin çok bir farklılığı olmuyor açıkçası 0 1 Yorumla pembepijamam +1 yıl çok şanslısın o zaman ya Yorumla
ottori Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bir arkadaş manitaayla buluşmakBenim ana baci küfretmek 0 1 Yorumla pembepijamam +1 yıl djbjbsdjhfdsf haklısın Yorumla
1sunshinee Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeni barbieler ve sütlü çikolatalarrr 0 2 Yorumla pembepijamam +1 yıl barbie mi :D Yorumla 1sunshinee +1 yıl Acayippp bayılırım Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Ağrı kesici ama içmem lazım 0 1 Yorumla pembepijamam +1 yıl ben kesiliyorum ya keşke olmasa öyle Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Regl döneminde olağanüstü durum yaşamıyorum 0 1 Yorumla pembepijamam +1 yıl çok şanslısın o zaman Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl o kadar kotu geciyor ki pek mumkun degil 0 2 Yorumla pembepijamam +1 yıl hadi ya o kadar mı kötü Yorumla Pnrakgl +1 yıl maalesef 🥺 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Düzenli olması kadar mutlu eden bişe yok 0 2 Yorumla pembepijamam +1 yıl neyin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Regl Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 753 cevap paylaştı. Sadece çikolata 0 1 Yorumla pembepijamam +1 yıl başka bir şeye gerek yok zaten Yorumla
Mermaid16 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Deli gibi ilgi alaka 0 1 Yorumla pembepijamam +1 yıl ayy ne güzel olur Yorumla
expectopatronumm1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Hiçbir şey 0 1 Yorumla pembepijamam +1 yıl niye ki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hiç bir şey 0 2 Yorumla pembepijamam +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmiyorum o an hiçbir şey yapısım gelmez ağrılarım şiddetli olduğundan dolayı mutlu da olamıyorum Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl O günleri olağan üstü hal ilan eder Sıcak çikolata normal çikolata sıcak su torbası masaj sıcak duş bitki çayları ne iyi gelirse 🤗🤗 0 0 Yorumla
NassıııYaa Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Beni de bir çikolataya ikna edebilirsiniz, hatta ne için ikna olduğumu bilmem. 0 1 Yorumla pembepijamam +1 yıl hahahah süper Yorumla
sizenebundan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Sevgili, sicak bir ev ve çikolataa 0 2 Yorumla pembepijamam +1 yıl mis gibi Yorumla sizenebundan +1 yıl Aynen öyle keske olsa 😕 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Eşime çikolata alırdım. 0 1 Yorumla pembepijamam +1 yıl tatlı hareket Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kuşbaşılı pide 0 2 Yorumla pembepijamam +1 yıl ahhaha harikaa Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Kuşbaşılı pide yiyebilmem için regl olmam gerekseydi kabul etmezdim yine de Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Benim regl dönemimin çok bir farklılığı olmuyor açıkçası
çok şanslısın o zaman ya
Kızlar Bir Adım Öne sadece anlayış beklerim
Bir arkadaş manitaayla buluşmak
Benim ana baci küfretmek
djbjbsdjhfdsf haklısın
Yeni barbieler ve sütlü çikolatalarrr
barbie mi :D
Acayippp bayılırım
Ağrı kesici ama içmem lazım
ben kesiliyorum ya keşke olmasa öyle
Regl döneminde olağanüstü durum yaşamıyorum
çok şanslısın o zaman
o kadar kotu geciyor ki pek mumkun degil
hadi ya o kadar mı kötü
maalesef 🥺
Düzenli olması kadar mutlu eden bişe yok
neyin
Regl
Sadece çikolata
başka bir şeye gerek yok zaten
Deli gibi ilgi alaka
ayy ne güzel olur
Hiçbir şey
niye ki
hiç bir şey
neden
bilmiyorum o an hiçbir şey yapısım gelmez ağrılarım şiddetli olduğundan dolayı mutlu da olamıyorum
Dondurma
Erkekler Ne Diyor
O günleri olağan üstü hal ilan eder
Sıcak çikolata normal çikolata sıcak su torbası masaj sıcak duş bitki çayları ne iyi gelirse 🤗🤗
Beni de bir çikolataya ikna edebilirsiniz, hatta ne için ikna olduğumu bilmem.
hahahah süper
Sevgili, sicak bir ev ve çikolataa
mis gibi
Aynen öyle keske olsa 😕
Eşime çikolata alırdım.
tatlı hareket
Kuşbaşılı pide
ahhaha harikaa
Kuşbaşılı pide yiyebilmem için regl olmam gerekseydi kabul etmezdim yine de