Ağrısı çok kötü kışın ☺
Regl yazın mı daha zor geçiyor, kışın mı?
Ağrısı çok kötü kışın ☺

Hepsinin ayrı zorluğu var. Misal yazın artan şişlik, istediğini giyemem ek ve istediğin zaman su sporları yapamamak çok can sıkıyor. Ayrıca sıcak ve ped çok kötü bir birleşim. O koku ve kaşıntı insanı zıvanadan çıkarır.
Kışın da ağrı faktörü baya etkiliyor. Dönemi ağrılı geçen kişilerde ısınmak zorlaştıkça ağrı da arttığı için kış soğukları kabusa dönüşüyor. Tüm vücudun sızlar, ağrı bir türlü geçmez ve yataktan çıkamazsın bile. Bol oksijen almak ağrıyı azalttığı halde o camı açarsan da ölüm fermanını imzalamış olursun, yani tüm ağrıyı azaltma girişimleri de kışın çıkmaz sokaktır.
Yazın havada sıcak oluyor daha da bir koku oluyor ya ne kadar temizlemeye çalışırsa temizle ağır kan kokusu var ya iğrenç mide bulandırıcı iğrenç yani geçmiyor diye Deodorant ile filan
İkiside zor ama yazın bir tık daha. Kışın üşüttüğünde ağrın çok oluyor ama ısınabiliyorsun. Yazın ne yapacağını şaşırıyosun ağrıyor ve hava sıcak olduğu için ısınmak ölüm gübi
Yazın havalar aşırı sıcakken ped takmak zorunda kalmak ➕ tatilinin regline denk gelmesi ve tatili başka günlere ayarlayamamak.
Yazın ayrı zorluğu var kışın ayrı
Ama benim icin kışın daha zor..
Üşüyorum ve yoğun ağrım oluyor kışın..
Üşüdükçe ağrı giriyor karnıma
Yazın bazen ölmeyi dileyebiliyorsun, ağrıdan ne yapacağını şaşırıyor insan. Battaniyelere sarılsan terden gideceksin, sarılmasan ağrıdan.
Kışta çok zor soğuk bacaklara falan vuruyor e üşüyoz sancılı geçiyor yazın sıcak rahat geçiyor
Yazın sanki, özellikle tatile çıkma tarihlerini ayarlarken gün tutturmak zor
Yazin daha kotu, kan ve ter beraber olunca insan rahat olmuyor hele ki kan cok gelirse
Kışın bana göre üşüyünce sancım artıyor
Kışın daha ağrılı bence, bol üşümeli kıvranmalı😢
Yazın sıcaktan sebep daha zor geçiyor.
Her zaman zor geçiyor ama en çok kışın 😓😓😓😓
Benim hiç yazı kışı yok reglim her zaman çok rahat
Yaz çünkü sıcakta istediyin gibi giyemiyosun
Yaz aylarında regl olmasak keşke
Yaz aylarında çekilmez bence
Yazın tabiki o sıcaklarda ped hiç çekilmiyor
Yaz aylarında çok zor geçiyor
Kışın daha agrili bence
Yazın regl olmak esktra çekilmiyor bence