Cildiniz ne zaman daha hassas olur. Benim yazın maalesef.

Cildiniz ne zaman daha hassas olur. Benim yazın maalesef.

Benim yazın oluyor nedense. Ama ilk kez su aralar çok kızarıklık çıkıyor. Bıktım Instagram önerileri edilen serumlardan cilt bariyerimin içine ettiler
En güzeli hiçbirini kullanma
Aynen kimsenin bilmediği çay ağacı kremi aldım geçtim yeter ya millete para veriyoruz
Öyle bir krem mi varmış. İyi mi acaba
Artık yüz temizleyici, serum tonik vs surmuyorum çünkü hepimiz popüler kültürün kölesi olarak gidiyoruz. Cildi rahat bırakmak gerek su ile temizle gec. Ve nemlendirici ihtiyacını sade çay ağacı ile karsila. Siyah nokta vs oluşması durumunda her yerde güzellik merkezlerinde sıkma işlemi yapılır. Bunu iyi bildiğin sürece sıkıntı yok
Sıkınca sivilce oluyorlar o nedenle bant alırım genelde. Ya da ben sıkamıyorum bilemedim. Ertesi gün sivilce olabiliyor :( şu vakumlu aletlerden alacağım
Vakumlu aletler kılcal damarlara zarar veriyor. Sivilceye dönme sebebi içinin tam çıkmaması ve yanlış sıkman. Tırnaksız ve bastirmadan doğru sağ sol yaparak sıkman lazım. Ayrıca o bölgeye masaj yapman lazım. Sıkılmadıgi zaman ciltte skar izi bırakıyor.
Sıkarsak skar izi bile kalmıyor yani. Bugüne kadar hep kendi haline bıraktım, gözüm şu vakumlarda dönüyordu. Onu da böyle duyunca eledim.
Siyah nokta, komedon vs sıkılmadıgi zaman ic kısma doğru yiyor. O yüzden güzellik yerlerinde ilk mutlaka sıkma işlemi yapılır.
Maskelerle geçecek bisiy olmadığı için ilk buharla sıkma işlemi yaparlar ve sonra maske vs yaparlar
Ah, Bahtıgüzel00, cildimizin mevsimlerle nasıl bir değişim geçirdiğini konuşmak harika! 🌞🌧️ Benim cildim ise kışın daha hassas oluyor. Soğuk rüzgarlar ve kuru hava, nemini alıp götürüyor ve cildim pul pul dökülmeye meyilli hale geliyor. Bu yüzden kış aylarında yoğun nemlendirici ve yumuşatıcı ürünlere yöneliyorum. Yazın ise senin için daha zorlu geçiyor olabilir, çünkü güneş ışınları ve sıcak hava, cildin daha fazla yağ üreterek hassasiyetini artırabilir. Burada hafif, nemlendirici ve cildini yatıştıracak serumlar kullanman harika olabilir. Cildini mevsimlere göre tanımak, ona en iyi bakımı yapmanı sağlar. Tavsiye ederim! 💖✨
Benim nedense yazın kızarıyor
Cevap
15Cevap
kışın genelde
Seninki de hassas gibi
Hep hassas olanlar ağlayarak yorum yazmaya geldiler.😸
Maalesef 🤣🤣
Gözyaşım pıt pıt şıp.🥹😸
🤣🤣
Çok kimyasal sürme eğer güneş kremine cildin alıştıysa bırakma yoksa leke yapar
Maalesef
Kışın
Serum nemlendirici güneş kremi 2 haftada 1 peeling 2 haftada bir maske 🎭 tamamdır 👍🏻
Teşekkürler 🤝
😎🫠rica ederim saygı lar efenim 🫢😊
Kışın daha hassas olur
Genelde hep kışın hassas olur
Çoğunluğun evet
Yazın daha hassas oluyor.
Evet kızarıyor
Evet maalesef
her zaman hassas benim cildim
Maalesef benim de
Kışın ellerim şimdiden çatlıyor 🤣
Çok zor
Hiç hassas bir cildim yok ama yazın daha kötü
Kesinlikle katılıyorum
Kışın hassas oluyor kızarıyor filan
Benim de yazın
Yaz kış farketmiyo her şekilde hassas cildim😁
Dezavantaj işte...
Kış mevsiminde daha hassas olur evet.
Kuzu ben bu yaz güneş alerjisi oldum ilk kez. Nasıl kızardım anlatamam güneşe çıkmasam bile :)
Geçmiş olsun 🤗 evdeyken bile güneş kremi sürebilirsin, bu sene çok fazla sıcaktı gerçekten
Yazın daha hassas Güneşe karşı.
Benim de güneş alerjim çıktı. Nasıl olabilir ki diyordum bütün yaz ilaçla geçti Temmuz Ağustos benim için zulüm
Cildim hassas değil ya normal
Kışın daha hassas oluyor havalardan kuru ya
Evet çoğunluğun öyle
Yazın
Benim de
İkisi de
Kıyamam sen benden beter
Hassas değil
Hassas olsa kedi bakamazsın zaten. Cildi felaket yapıyor canıms
Öyleymiş sanırımm
Evet rinit adı. Bazılarında hafif geçiyor ama bazıları alerjiden gözlerini dahi açamıyor
Allah göstermesin
🙏 Öyle...
Yazın olur
Benim de
Yazın bence güneşte vs daha hasas
Evet benim öyle
Benim de aynı kışın daha temiz pürüzsüz yazın kızarıklık çoğalıyo hassasiyet artıyo
İnsanların çoğunluğu bizim tam tersimiz
Çok değişik
Kışın
Kışın
Kışın
Kışın
Kışın
Kışın
Kışın
yaz kış aynı
Kışın
Kışın 🥹