Kişilik & Karakter Yaz i̇nsanı mısınız yoksa kış mı? McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Tabiki de Kış Tabiki de Yaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaz i̇nsanı mısınız yoksa kış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Ben son bahar ve ilk baharı severim ama son baharı daha çok seviyorum. bu yüzden de son bahar insanıyım 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 888 cevap paylaştı. Kışçının önde gideniyim. Her yerin bembeyaz parlamasına, kar tanelerinin pıt pıt saçlarımı beyazlatmasına, soğuktan eve gelince sıcak bir şeyler içmeye bayılıyorum. Kar yağmadı bu sene depresyonlardan depresyon beğeniyorum. 1 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kış insanıyım ben. Soğuğu iliklerime kadar hissetmeyi, yağan karı ve kalın kalın giyinmeyi çok seviyorum. 1 0 Yorumla
lesvinya Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl Yaz, kış ne ya buz gibi hava istediğini giyemiyorsun hasta oluyorsun yerler kar çamur içinde kaymadan rahat rahat yürüyemiyorsun 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Hangi mevsimdeysek onun insanıyım. Her mevsim zamanında güzel 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaz insanı kış biraz huzursuz ediyor beni ama kışı da severim tabi 0 0 Yorumla
morpinee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Nett yazz ama geçen yaz kötü geçtiği için bi tık da soğudum gibi ilkbahar iyidir 0 0 Yorumla
byJam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben aslında Sonbaharın sonlarına doğru insanıyım. Çünkü daha iyi ve temiz hava o zamanlar oluyor. 0 0 Yorumla
huwboy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl İlk defa kışın aşık oldum o yüzden her kış geldiğinde aynı hisleri yaşıyorum içimde. 0 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kış insanıyım. Yaz geliyor mesela ama kış daha iyi aga 0 0 Yorumla
iamelody Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Kış gelince yazı, yaz gelince kışı isteyen o memnuniyetsiz insanım ben. 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaz insanıyım. Hatta ilkbahar yapalım şunu. Üşümeyi ve kar güzellemelerini hiç sevmiyorum. 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Baharı severim. Ne çok usuyeceksin ne de sıcaktan bayilacan 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sıcak ama yakmayacak soğuk ama üşütmetecek insanıyım ben. 0 0 Yorumla
felakettin Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. kış gbisi yok, iki kat fazla giyersen ortam sıcacık olur ama yaz döneminde soyunsanda yanıyosun geçmiyor bir türlü 0 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yazı da tam anlamıyla sevmem kışı da.. Tamamen bahar insanıyım.. 🌈☀️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kış soğuk havada balkona çıkıp çay içerken telefonla uğraşmayı seviyorum☃️🌨️❄️ 0 0 Yorumla
GeceEkspresii Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Soğuğu seven biri olmadığım için yaz insanıyım ama kar zamanı nı ayrı bir severim 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. kış iyidir özellikle karlı bölgeler 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yaz...Lütfen hiç soğuk olmasin... 0 0 Yorumla
Kalbim_sin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. yaz mevsimini daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Yaz mevsimini daha çok severim 0 0 Yorumla
ateşli1genç Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Yazı daha çok severim ama kışada ihtiyacımız var 0 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaz insanıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben son bahar ve ilk baharı severim ama son baharı daha çok seviyorum. bu yüzden de son bahar insanıyım
Kışçının önde gideniyim. Her yerin bembeyaz parlamasına, kar tanelerinin pıt pıt saçlarımı beyazlatmasına, soğuktan eve gelince sıcak bir şeyler içmeye bayılıyorum. Kar yağmadı bu sene depresyonlardan depresyon beğeniyorum.
Kış insanıyım ben. Soğuğu iliklerime kadar hissetmeyi, yağan karı ve kalın kalın giyinmeyi çok seviyorum.
Yaz, kış ne ya buz gibi hava istediğini giyemiyorsun hasta oluyorsun yerler kar çamur içinde kaymadan rahat rahat yürüyemiyorsun
Hangi mevsimdeysek onun insanıyım. Her mevsim zamanında güzel
Yaz insanı kış biraz huzursuz ediyor beni ama kışı da severim tabi
Nett yazz ama geçen yaz kötü geçtiği için bi tık da soğudum gibi ilkbahar iyidir
Ben aslında Sonbaharın sonlarına doğru insanıyım. Çünkü daha iyi ve temiz hava o zamanlar oluyor.
İlk defa kışın aşık oldum o yüzden her kış geldiğinde aynı hisleri yaşıyorum içimde.
Kış insanıyım. Yaz geliyor mesela ama kış daha iyi aga
Kış gelince yazı, yaz gelince kışı isteyen o memnuniyetsiz insanım ben.
Yaz insanıyım. Hatta ilkbahar yapalım şunu. Üşümeyi ve kar güzellemelerini hiç sevmiyorum.
Baharı severim. Ne çok usuyeceksin ne de sıcaktan bayilacan
Sıcak ama yakmayacak soğuk ama üşütmetecek insanıyım ben.
kış gbisi yok, iki kat fazla giyersen ortam sıcacık olur ama yaz döneminde soyunsanda yanıyosun geçmiyor bir türlü
Yazı da tam anlamıyla sevmem kışı da..
Tamamen bahar insanıyım.. 🌈☀️
Kış soğuk havada balkona çıkıp çay içerken telefonla uğraşmayı seviyorum☃️🌨️❄️
Soğuğu seven biri olmadığım için yaz insanıyım ama kar zamanı nı ayrı bir severim
kış iyidir özellikle karlı bölgeler
soğuğu sevmiyorum sıcak olacak
Yaz...
Lütfen hiç soğuk olmasin...
yaz mevsimini daha çok seviyorum
Kış insanıyım
Yaş ist kişin çilesi çekilmiyor 😄
Yaz mevsimini daha çok severim
Kış daha iyi sanki
❄️ 🥶 kış
Kış insanıyım kesinliklee❄️
Kış.