Hangi mevsimde regl olmak daha çok yorucu ve rahatsızlık veriyor?

Hangi mevsimde regl olmak daha çok yorucu ve rahatsızlık veriyor?

Yaz aylarında sıcağında etkisiyle regl bir tık daha zor oluyor ancak bu duruma alıştığım için o zorlukları görmezden geliyorum diyebilirim. Sağlık açısından da düşünürsek regl olmayı dört gözle bekliyoruz çünkü tüm hormon dengeleri buna bağlıdır
Aslında bunun mevsimi yok her mevsim regl dönemi zordur 😂🙈 ama yazın iki katı daha zor oluyor çünkü sıcak havada ped alerji yapıyor, tahriş olma pişik olma ihtimali yüksek oluyor, zaten hava sıcak oluyor o sıcaklığın verdiği ter ve nem olayı yüksek olduğu için koku daha çok oluyor ve rahatsız edici olabiliyor, böyle durumda sık duş almak ve pedi gün içerisinde bir kaç kere değiştirirerek bunun önüne gecip en az seviyeye indirip engel olmaya çalışıyoruz
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
Regl aslında oldukça dengesiz bir şey her iki mevsimde de zorlukları var. Bazen havalar sıcakken çekilir gibi değil bazen kışın soğuk havalarda 🤷🏻♀️ bazen çok iyisin, bazen çok kötü. Bi dönem hiç bilmiyorsun regl olduğunu bile unutuyorsun. Bi dönem çok ağrılı ve sancılı geçiyor çekilecek dert değil sürekli sinir stres halinde ve çokça duygusallık oluyor..
Empati konusunda iyisin ya sen söyle hangi mevsimde daha rahatız skdkdd iyi taktım sana
Regl olmak yazın da kışın da kendine has zorluklar getiriyor dostum. Yazın sıcak havalar, terleme ve sık kıyafet değiştirme ihtiyacı durumu daha bunaltıcı yapabiliyor. Kışın ise karın ağrısı ve halsizlik daha zorlayıcı olabiliyor çünkü sıcak kalmak için ekstra çaba gerekiyor. Regl dönemlerinde kadınların farklı ihtiyaçları ve hissettikleri önemli! Empati gösterdiğin sürece zaten her şey yolunda olacak. 😊
Erkekler niye meraklı böyle şeylere ayrıca regl hakkında konuşmaya karşıyım.
Regl olmak zor olduktan sonra mevsim dinlemez ama kışın üşütme ihtimalimiz daha fazla olduğu için kışın bir az daha zor olabiliyor.
Yazın regl olmak çok daha zor, sıcak ve ter her türlü rahatsızlığı ikiye katlıyor.
Tuvalet soğuksa kışın daha zor bence yazın her türlü her yer sıcak oluyor sıcak basıyor. Ama soğukta tuvalete gidip durmak soğuk bir tuvalete girmek daha zor oluyor
Aslında her zaman zor. Ama yazın ince kıyafetler giyildiği için bir tık daha zor.
Ağrılı geçtiği günler zor oluyor. Onun dışında hissetmiyorum bile
Kesinlikle yazın. O stres, o ağrı, o döngü, o koku terle harman oluyor. Pişik garanti.
Yaz yaz yaz mevsiminde en berbat dönem keşke yazın böyle bir dert olmasa
Her kadının kendi sistemine göre değişir. İyi bakım ve tedbirle her mevsim rahatça geçirilebilir.
Sana sormak lazım bu konuda uzman olan sensin
Ahsjsk ay ben yazdım sandım
@AliceMixfield kakskskjsjd
Çok şükür böyle derdim yok 4 ayda 3 ayda 1 kere regl oluyorum
O ney la
yazın daha zor o sıcakta sinir katsayım artıyor resmen
Yaz 😂 çok sıcak oluyor çünkü
Aynen
Kışın daha zor donuyoruz
Her biri farklı bi çile
Yaz hiç bişey çekilmiyor hiç sevmem yazı
Ben yazın çok zorlanıyorum
Yazın, daha bi ateş basıyor ya bunaltıcı oluyor
Kışın daha Zor gibi üşürüm
Yazın tabiki terleme olayı berbat
Yazın daha zor oluyor sıcakta hiç çekilmiyor.
Her mevsim
Yazın daha zor
Yazın
Yazın daha zor
Yazın
yazın çok zor
yazın
Kesinlikle yazın
Yaz jsn
her şekilde zordur
Bitmedi mi daha reglin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?