Özel Günler & Hijyen Regl döneminizi 1 paket pedle atlatabiliyor musunuz? Komşu_Kızı Takip Et FenomenGuru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Regl döneminizi 1 paket pedle atlatabiliyor musunuz? Benim 2'yi buluyor genel olarak :D Regl döneminizi 1 paket pedle atlatabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yoğun oluyorum bi paket 6’lı ambalajlar bana yetmiyor o yüzden 21’li ambalajlardan alıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ped kullanmıyorum. Bez parçası kullanıyorum. Günde 3 defa değişim yapıyorum 1 1 Yorumla derinyalnızlık +1 yıl 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bir paketle nasil gecistiriyorsunuz ya cok sik degismiyorsunuz galiba 0 0 Yorumla
_haydek_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Ortalama 17 18 tane kullanıyorum 0 1 Yorumla Komşu_Kızı +1 yıl Benim de o şekil Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 1 2 paket gidiyor 4 5 günde :D 0 1 Yorumla Komşu_Kızı +1 yıl stok yapmak lazım :D Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 2 paket kesin kullanirim bazen 3. ye de başlıyorum 0 1 Yorumla Komşu_Kızı +1 yıl sürekli değiştiriyorum bende :D Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bir pakette kaç tane var hiç dikkat etmedim😅 1 0 Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 6-7 pet kullanırım hep 🧐 1 1 Yorumla derinyalnızlık +1 yıl çok baya Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı. Bir paket yeterli ama büyük ambalaj olsun 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Evet tuvalet kağıdı ndan faydalanıyorum 0 0 Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır yetmiyor daha fazla gidiyor 0 0 Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl 4-5 yetiyor bende 0 2 Yorumla Komşu_Kızı +1 yıl Adet mi paket mi :D Yorumla zevksuyuuuu +1 yıl Adet tabikide Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yetiyor benim. 0 2 Yorumla Komşu_Kızı +1 yıl Kaçlı paket alıyorsun Yorumla SenDelisinn +1 yıl üşendim şimdi bakmaya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1 yetmez 4 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu yanlış okumuşum yeter Yorumla
ahmtt123 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl ilk defa kız görüşü erkek görüşünden fazla bu soruda benimde hatıram olsun diye yazıyorum :D 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Evet 1 paket yeterli oluyor Daha önce tampon kullandım ama hiç memnun kalmadım 0 4 Yorumla CaramellMacchiato +1 yıl 😂😂komik şey seni 😂🤦🏾♀️ Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl Ne zannettin şekerim 😂Regl olamadığım zaman soğan kürü yapıyorum çok iyi geliyor 😂 Yorumla CaramellMacchiato +1 yıl Oha tarif ver acil shsbsfvxh Yorumla Grininellitonu35 +1 yıl Soğan kürü işte bak internetten 😂 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl bana yetmiyor :p 0 2 Yorumla Komşu_Kızı +1 yıl sdjkfhkfjdsf peki Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl hep siz mi olacaksınız :p Yorumla
Kızlar Ne Diyor
yoğun oluyorum bi paket 6’lı ambalajlar bana yetmiyor o yüzden 21’li ambalajlardan alıyorum
Ped kullanmıyorum. Bez parçası kullanıyorum. Günde 3 defa değişim yapıyorum
😂
bir paketle nasil gecistiriyorsunuz ya cok sik degismiyorsunuz galiba
Ortalama 17 18 tane kullanıyorum
Benim de o şekil
1 2 paket gidiyor 4 5 günde :D
stok yapmak lazım :D
2 paket kesin kullanirim bazen 3. ye de başlıyorum
sürekli değiştiriyorum bende :D
Bir pakette kaç tane var hiç dikkat etmedim😅
6-7 pet kullanırım hep 🧐
çok baya
Bir paket yeterli ama büyük ambalaj olsun
Evet tuvalet kağıdı ndan faydalanıyorum
Hayır yetmiyor daha fazla gidiyor
Ewwt yetiyor bazen 1buçuk
4-5 yetiyor bende
Adet mi paket mi :D
Adet tabikide
Yetiyor benim.
Kaçlı paket alıyorsun
üşendim şimdi bakmaya
Atlatamam
1 yetmez 4
Soruyu yanlış okumuşum yeter
1 paket yetmez
Hayırrr
Erkekler Ne Diyor
ilk defa kız görüşü erkek görüşünden fazla bu soruda benimde hatıram olsun diye yazıyorum :D
Evet 1 paket yeterli oluyor
Daha önce tampon kullandım ama hiç memnun kalmadım
😂😂komik şey seni 😂🤦🏾♀️
Ne zannettin şekerim 😂
Regl olamadığım zaman soğan kürü yapıyorum çok iyi geliyor 😂
Oha tarif ver acil shsbsfvxh
Soğan kürü işte bak internetten 😂
Kanaman çok mu oluyor
bana yetmiyor :p
sdjkfhkfjdsf peki
hep siz mi olacaksınız :p
Yeterli