AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kesinlikle olmalı ilk 2 gün en azından. O günler ayakta duramıyorum diğer günlerimde sıkıntı olmuyor da
Siz çıldırdınız mı pedi bile günah ve anormal gören bir toplumda regl izni mi yaparlar
Evet gerçekten iğrenç benim babam denen şerefsiz doktorum modernim diye gezip yanında regli desem veya banyoda pedimi görse ağzıma sıçan bir pislik ama kendi yatıp kalktığı kadınlarla izlediği p*rno anlatmakta bir sakınca görmüyor.
Vay k*pek
En çok yine kadınlar şikayet eder. Düşünsenize reglden dolayı bir kadının işi başka bir kadına kalıyor. Kadınların birbirini çekememezliği erkeklerden daha fazla..
aynen öyle olacak zaten. bu sefer de işleri ona kalan kadın da inadına izin yapacak ihtiyacı olmadığı halde. şu pnademi çıkığından beri huzur kalmadı kurumlarda. 14 gün evde yatmak için hasta olmadığı halde pcr ye gidenleri gördük. bizim millet suistimala bayılır ;)
Ve bu suistimalin kadını erkeği yok
Çekememezlikle alakası yokki
bizim millet dedim zaten, kadını ve erkeğiyle birlikte. genlerimizde var :)
Çekememezlikle alakası çok var. Biri diğerinden fazla çalıştığını düşünse öyle kin besleniyor ki anlatamam
Bence daha cok sevinir iş kalmadıgı icin ve dediğin şeye hiç rastlamadım sen öylesin herhalde
@aysknz kesinlikle. ben onun yerine de çalışamam deyip sorun çıkartır
Daha önce hiç çalışmadınız sanırım
Bir işi biri yapmadığında izin aldığında yanındaki kişiye kalır. Yani iş yükü iki katına çıkar
İş ortadan kalkmaz.
Ben de onu diyorum zaten neyse boş ver
Bizim eski müdire bunlar çok doğuruyor artık erkekleri işe alacağım hatta onlara ayrıcalık tanıyacağım dedi. O nedenle birde regl izni alırsam işsiz kalırım bence.
Peki sizce saçma değil mi gerçekten merak ediyorum regli izni nedir ya o kadar siddetliyse gidersin doktora yazdirirsin 5 gün rapor ayrıca hangi hastalığın izni var grip oldum diye izin var mı bazen çok saçma sorular soruluyor
@Sercansss Bencede çok gerekli değil. Suistimal edileceğini düşünüyorum. Şayet çok ağrılı değilse izin alıp napıcaz. Bu sefer bi sürü kesintimiz olacak.
Hasta olmanıza kesinle saygı duyuyorum ama saçma bence regli izni grip izni usuttum izni hiç bir hastalığın izni yoktur istirahati vardır ki dediğiniz gibi bence cokda suistimal eden olur
Ağır geçirenler için verilmeli ama maalesef bizim ülkemizde bunuda suistimal ederler gibi geliyor
Bence hayır. Çünkü birisi gelir ben regl oldum der evde kalır. Nereden bilsinler doğru mu değil mi
Uygulanmalı, en azından ilk 2 veya 3 gün izinli sayılmalı kadınlar
Bence olmalı örnek ben 4 gün çekiyorum ağrıyı sızıyı çalışmak zülüm
Tabiiki olmalı ama ülkemizdeki regl kelimesini duyunca gülen cahil erkekler bile varken bu durumu bi izne çevirmeleri çok zor
ciddi rahatsızlık veren bir süreç ve çok acılı hiç rahat ve konforlu değil hastalıktan beter oluyor bazen
Uygulansa mükemmel olur şahsen benim çok zor geçiyor
Regl iznk falan bana saçma geliyor ya.. benim de ağrilarim oluyor ama yani buna özel izin almak erkeklere haksizlik gibi geliyor. ya da ne bileyim illa izin olsun diyorsan, yillik izinleri öyle bölün
Benim aklıma takılan şu benim kardeşim 7 gün oluyor ben 3 gün o nasıl olcak
Kesinlikle olmalı ancak TR şartlarındaki tüm iş yerleri insanları sömürmek adına kurulu.
Tabii ki olması gereken bir şey ama maalesef ülkemiz...
Kesinlikle verilmeli bugün regldim çok sancılı geçti ve ben bugün o sancıyla okula gittim öldüm.
Olabilir aslında ama olacaksa bile 1 Günu geçmemeli
onu bunu bırak her şeyden önce bi kere ped fiyatları indirilsin ya bu fiyatlar nedir
Şirket değil sadece her çalışan kadına olsun bu izin o halde çalışmak ölüm gibi bi şey..
Hayır, eşitlik nerde?
Kesinlikle uygulanmali ilk 2 gun ben mahvoluyorum
Uygulanmalı. 1-2 günlük izin hiç de fena olmaz.
Türkiye’de zor bu iş anca hayal.
Üf defolun ya hee oldu
Yasal olsa kadın iş alımları düşer emin ol.
herkesin gün sayısı falan farklı yani saçma olur işler aksar anca
En azından ilk 2 günü olsa iyi olur
hastayim karnim agriyo de kal evde ozaman
Türkiyede de olması lazım
Evet uygulanmalı bence
Erkekler Ne Diyor
Her ay izin mi alacaksınız
Dunyada boyle bir izinmi varmis.
Erkeklere de kafa izni verilsin o zaman
Böyle saçma Bi izin olmaz
Olmamalı. Bu adaletsizlik olur.
İşverenler o zaman erkek çalışanları tercih eder
Bir tek Türkiye’de mi yasal değil?
Kadını insan yerine koymuyorlar.
Tr de öyle bir şey olmaz
o kadar izin varken birde bu mu olsun hmm
bence çok doğal hakları olmalı :D
Heryerde izin olsun habire izinli sayılsınlar …
Yerli komedi dizisi önerebilir misiniz?
Çok pardon 😄
O zaman kimse kadın çalıştırmaz
30 gün regl olanlara kaç gün izin verilecek?
30 gün regl olan acilen ameliyat olmalı zaten...
Bunun için parti kur oy verelim
İzmir barosu’na selam ve sevgiler.
Ona gelene kadar neler neler var
Uygulanmamali
Ne saçma bir şey
Bence olmamalı
Öyle bir şey olmaz
Olqbilir
Verilmeli tabiki
Saçma
Ben de regl olayım o zaman
Uygulanmalı