Özel Günler & Hijyen Sizce sokaklarda pedmatik olmalı mı? moonth Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 😮💨😮💨büyük bir soru..Bence çok büyük bir ihtiyac ama Türkiye genelinde güzel karşılanmaz 😪 Sizce sokaklarda pedmatik olmalı mı? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl O pedmatiği anında kırıp soyarlar.. Malum ped fiyatları... 1 1 Yorumla moonth +1 yıl Ahahaha cok doğru Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sokaklarda değil de her wc'ye lazım. Restoranlar da ya da okullar da olsaydı güzel olurdu. 1 0 Yorumla
Nursel___ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Guzel bir fikir ama Burası Türkiye makineyi sokerler. Fiyatları biliyorsun 1 0 Yorumla
Searkan Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 42% +1 yıl Kesinlikle olmamalı. Sokakları kaldırımları lütfen gereksiz şeylerle doldurmayalım. Arabalarımızı park etmekte zorlanıyoruz :) 1 3 Yorumla moonth +1 yıl Evet 👏🏻 sende haklısın cunku senin park yerin kaldırım bende otobanda araba görünce aynı şeyi diyorum E5 benim yolum yaaaaa Yorumla Searkan +1 yıl Ben de onu diyorum da sen espriyi anlamadın pek :) Yorumla moonth +1 yıl Tamam iste espri ediyorum 🙂🙂vaziyetin kötülüğünü anlatıyorum Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Avrupa'da sıkça var. Türkiye'de olmaz çünkü burada kadının regl olmasının ayıp olduğunun düşünen leş bir kesim var. 1 2 Yorumla moonth +1 yıl Kesinlikle 🙄 Maalesef Turkiye nin yarısı böyle düşünüyor neden ayıp olsun ki bu da bizim fıtratımızda var olan bir sendrom.. Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Hayatın bir döngüsü.. Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çok büyük bir boşluğu dolduracağından eminim :) Bütün bakkallarda ve büfelerde var zaten gerek olacağını sanmıyorum... 1 0 Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl bayanlar tuvaletine koy tamam da sokak ortasında ne işi var bir ikincisi bu her yerde satılıyor zaten kendini bilen ona göre önlemini alır zaten 1 0 Yorumla
all_we_need_is_love_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sokaklarda bi zahmet işeme kabinleri olsun ya. Hiçbir yerde yok. Gizli karanlık ağaç bulmaya çalışıyoruz sürekli 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Ülke de bu kadar gerzk var iken hazır değil bence buna 1 0 Yorumla
Hakanmersn Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Avrupada var zaten ayıpta değil yani ama bangamatik gibi sağlam olmalı😄 1 0 Yorumla
Nybys212 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Olabilir yani benlik bir şey değil o yüzden saygı duyarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açık yerlerde olmaz ama benzinlik olsun avmler olsun lavabolarında olsa iyi olır bence 2 0 Yorumla
Salih_ateş Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sokaklarda değil ama awmlerde lavabolarda avmnşn karşılama şartıyla olur çğnkü biri gelip hepsini alsa vergisi bize girer 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl sokaklar değil belki ama bayan wclerinde olmalı 2 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Olmalı , kadınların o an ihtiyacı olabilir 1 0 Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Olabilir böyle bir ihtiyaç varsa olmalı 1 0 Yorumla
kasper3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl olmalı kesinlikle erkekler olarak destekliyoruz 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
O pedmatiği anında kırıp soyarlar.. Malum ped fiyatları...
Ahahaha cok doğru
Sokaklarda değil de her wc'ye lazım. Restoranlar da ya da okullar da olsaydı güzel olurdu.
Guzel bir fikir ama Burası Türkiye makineyi sokerler. Fiyatları biliyorsun
olmamalı hepsini alırlar
evet olsun
Olmali
Evet yaa
Erkekler Ne Diyor
Kesinlikle olmamalı. Sokakları kaldırımları lütfen gereksiz şeylerle doldurmayalım. Arabalarımızı park etmekte zorlanıyoruz :)
Evet 👏🏻 sende haklısın cunku senin park yerin kaldırım bende otobanda araba görünce aynı şeyi diyorum
E5 benim yolum yaaaaa
Ben de onu diyorum da sen espriyi anlamadın pek :)
Tamam iste espri ediyorum 🙂🙂vaziyetin kötülüğünü anlatıyorum
Avrupa'da sıkça var. Türkiye'de olmaz çünkü burada kadının regl olmasının ayıp olduğunun düşünen leş bir kesim var.
Kesinlikle 🙄
Maalesef Turkiye nin yarısı böyle düşünüyor neden ayıp olsun ki bu da bizim fıtratımızda var olan bir sendrom..
Hayatın bir döngüsü..
Çok büyük bir boşluğu dolduracağından eminim :) Bütün bakkallarda ve büfelerde var zaten gerek olacağını sanmıyorum...
bayanlar tuvaletine koy tamam da sokak ortasında ne işi var bir ikincisi bu her yerde satılıyor zaten kendini bilen ona göre önlemini alır zaten
Sokaklarda bi zahmet işeme kabinleri olsun ya. Hiçbir yerde yok. Gizli karanlık ağaç bulmaya çalışıyoruz sürekli
Ülke de bu kadar gerzk var iken hazır değil bence buna
Avrupada var zaten ayıpta değil yani ama bangamatik gibi sağlam olmalı😄
Olabilir yani benlik bir şey değil o yüzden saygı duyarım
Açık yerlerde olmaz ama benzinlik olsun avmler olsun lavabolarında olsa iyi olır bence
Sokaklarda değil ama awmlerde lavabolarda avmnşn karşılama şartıyla olur çğnkü biri gelip hepsini alsa vergisi bize girer
sokaklar değil belki ama bayan wclerinde olmalı
Olmalı , kadınların o an ihtiyacı olabilir
Her yer market dolu fazlasıyla gereksiz
Olabilir böyle bir ihtiyaç varsa olmalı
niye ne alaka olmalı tabiki de
Bizde amacı dışında kullanırlar
Olmali tabi
olmalı kesinlikle erkekler olarak destekliyoruz
Olur
Bence olmali
Zaten her yer bakkal market ne gerek var
Bence olmalı.