🇹🇷Türkiye'de 18. gün de 131 kişi öldü.
Sokağa çıkma yasağı gelir mi?
🇹🇷Türkiye'de 18. gün de 131 kişi öldü.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yayılımı azaltmak için bir an önce gelmeli ama gelmeyecek. Teker teker öleceğiz işte. Zamanında bunlar hazineyi boşaltmadan, fettöşe ülkeyi peşkeş çekmeden, lüks masraflara girmeden önce ikna edecektin bunlara oy veren köydeki amcanı, dedenin cami arkadaşını, bindiğin ulus-hasköy hattındaki şoför kardeşi ve bilimum çevredekileri. Devlette seksen milyonu evde tutmak için des tek a ta cak pa ra yoookkk! İki gün önce zorunlu bir iş için dışarı çıktım dönerken bir kavşakta yavaşladım, minibüsten bir amca indi, babamla vardır yaşı. Benimki yazlıkta, balık tutamadığı için youtube’da balık tutma videoları izlerken bu amca çalışıyordu tahminim işten dönüyordu çok kalabalık olmasa da minibüsten indi işte sağlıksız da olsa mecbur binmiş belli. Kaldırımda o gidiyor, aynı hizada arabamla ben. Köşede önüme çıktı yol verdim tabii. Görmedi bile beni ağzında maske yerine yapılmış basma bir bez parçası, maske her ne kadar zam yaptıysa da 5 tl. Ne kadar koruyor o cerrahi maskeler tartışılır ama 5 tl işte. Şimdi bu adam belli ki çalışmak zorunda. “risk grubundayım çalışamam” dese ekmek götüremeyecek evine. Yarın patronu “gelmeyin” dese para vermeyecek büyük ihtimalle, sor bakalım sigortalı mı çalışıyor.
Devlet destek atmazsa bu gibi insanlar büyük sıkıntılara girecek ama tahminim öyle ki destek atmayacak devlet. Sokağa çıkma yasağıda gelemeyecek. Sarayın camiisinde vip cuma namazlarını kaçırmayın siz, ahirette bu adamlar size hesap soracak. Selam ve dua ile.
Maalesef mali sebeplerle gelmeyecek. Sokağa çıkma yasağı ilan etmenin devlete ciddi bir bedeli var ve buna katlanmak istemiyorlar. O yüzden de sokağa çıkma yasağı ilan etmeyip sokağa çıkmamamız için her şeyi yapıyorlar. Kulağı tersten göstermek gibi birşey ama bunun bedelini hep beraber çok ağır ödeyeceğiz maalesef.
Ölüm oranı şu an bizde %1 lerde ama italya da %20 hatta %30 a yaklaşmış durumda. Ayrıca öncelikle insanın kendinin bilinçli olması gerek. Bizim millette bilinç var mı sence? Yasağı kim dinleyecek kimse dinlemez ki zaten öyle kesinlikle çıkamazsın diye bir yasağın ihtimali bile olmaz.
Geleceğini sanmıyorum artık bekledik bekledik yanıldık.
Ekonomi çamura batmış vaziyette, çarkı durdurup herkesi eve hapsederlerse gümleriz.
Cevap
28Cevap
şu an sokağa cikanların oranı %5
Nüfusun %95i evde
Yayılmasından Ziyade yurt dışından gelip dan, galak gibi gezip, bulaştırdıkları vaka bunlar, Nisan ortasına kadar böyle devam eder diye umuyorum.
Devlet kurumlarının verdiği oran bu 🤷
Min. /%85i evde olursa kontrol altına kolayca alınabilir çin bu şekilde kurtuldu
Sendemi devlet gizliyor diyenlerdensin 🤦
Kanıt?
Twitter mı?
Yani sen görüyorsun ortada sen hâkimsin ama akepe hain iktidar saklıyor öyle mi
Senden daha iyi bilgi edinebiliriz ozaman :)
Doğruyu söyleyince akp yi mi desteklemiş oluyorum?
Gerçekleri bu nefretle görmen imkansız
Bir yerden nefret ederken körü körüne etme doğruya doğru, yanlışa yanlış diyemeyen bir insan değilsen, her duyduğunu her gördüğün capse twite inanıyorsan, benim gözümde ideoloji körlüğü yaşıyor kanaati verirsin.
Tamamen gelemez evde açlıktan mı ölcez biri gıda için çıkması gerek öyle bir düzenleme olabilir evden bir kişi alıp dönmesi için
Bence yasak gelicek ama bir anda yapmicaklar Şu an adim adim alistiriyorlar... malum bizim insanlar koyun surusu gibi panikleyip ortaligi mahvediyorlar... ilk vakada marketelri yagmaladilar
İtalya da ölüm çok ama böyle devam ederse biz de onları geçeriz gibime geliyor, türkiye ye yasak gelmez neyi diretiyorlar anlamak güç
Gelmez... Neden gelmez biliyor musun? Onlar sıradan halkı değil, parayı seviyorlar.
Sarayları marayları satıp bütün yandaşlara açtıkları ihaleleri iptal ederlerse belki ekonomi düzelir o zmn gelebilir
Kanal İstanbul ihalesini aradan çıkartmak daha önemli tabi boşverin vakaları
Daha ilk vaka olduğu zaman yapılmalıydı bas bas bağardılar öldürücü virüs diye ama kimse takmadı takmadılar sonuç ortada geç kaldın Türkiye.
Gelse çok iyi olur ama ilk günden olmalıydı yayılma hızı çok yüksek bir hastalık şu an zaten hastalığı kapan bilmeden dolaşıyor ortalıkta devletimiz ekonomik yönden biraz daha güçlü olsa keşke
Biz Türk halkı tam tersini yapmayı severiz yasak gelirse daha çok dışarı çıkarız
Durum gün geçtikçe daha da vahimleşiyor çoktan gelmeliydi, gelir umarım
şu beladan bir an önce kurtulsaydık.
daha test edilmeyen milyonlarca insan var 😊
Gelmez bence gelse çoktan gelirdi
hergün aynı soru nerden bilelim biz
Oda gelir be' vakti sırası gelince'
Çok şükür ki ölü sayısı az
bir devlet erkanına bulaştığı gün.. ;)
Durum vahim grlde anlat
Ya yarın ya da en geç çarşamba günü gelir
Kapıda gibi bir şey 👍🏻
Gelmez gibi bilemiyorum