Apranax ic. Karnina sicak su torbası koy. Varsa evde papatya cayi, yoksa sıcak baska bir icecek iç. Ustune ve altına kalin birseyler giyip ayağına patik ya da panduf giyip yorganin altina gir ve uzan. Hap ve sıcak su torbası özellikle kullanman sart
Tamamdır 4 saatte bir içebilirsin. Aklında olsun regl dönemini iyi hesaplayıp 2 3 gün öncesinden günde 3 taneyi geçmemek kaydıyla içersen adet dönemin çok rahat geçicektir.
Kızlar Ne Diyor
Apranax ic. Karnina sicak su torbası koy. Varsa evde papatya cayi, yoksa sıcak baska bir icecek iç. Ustune ve altına kalin birseyler giyip ayağına patik ya da panduf giyip yorganin altina gir ve uzan. Hap ve sıcak su torbası özellikle kullanman sart
https://www.ayseduman.com/adet-sancisina-dogal-cozumler-nelerdir/
Ilık bi duş al, somra da karnına sıcak su toebası koy. yat dinlen, ayaklarını sıcak tut
Duş alamam çok kötü oluyorum öyle
Arveles felan al o zaman. ama adetini azaltıyo ilaçta
duşa gir sıcak su tut genital bölgene , karnına ya da yakmayacak sıcaklikta suya otur yapabilirsen.
Onu yaptığımda kusuyorum o gün ve 1 2 kere tansiyonum mu düştü bilmiyorum yerden zor kalktım maalesef
Bende serum takilana kadar kıvranıyordum doğumlardan sonra hiç bişey hissetmedigim oluyor arveles içebilirsin ya da aspirin.
Sıcak su koy. Name limon iç. Com ayağa kalkma dinlen biraz geçer
Şekerli sıcak su iç bıca sıcak su torbası dene işe yarıyor
Dolorex al hemen keser
Sıcak su torbası. Başka da hiçbir şey.
arveles
Erkekler Ne Diyor
evde buscopan var ise kullanabilirsin. ağrı kesicilere yüklenme
O ne ise yarıyor
Kasılmalara iyi gelir kasık bölgesini rahatlatır içinde düşük dozda ağrı kesici var kanamanı etkilemez
şu an ağrı umrumda değil koşarak içmeye gidiyorum :d
Tamamdır 4 saatte bir içebilirsin. Aklında olsun regl dönemini iyi hesaplayıp 2 3 gün öncesinden günde 3 taneyi geçmemek kaydıyla içersen adet dönemin çok rahat geçicektir.
Doktor musun
Elini karnına koyacak sıcacık bir manitan yok mu üzücüü
mide bulantisi var mi dayanilmayacak olcude
Evet
acile gidin kas gevsetici yapsinlar
Gidecek durumda değilim
biri gotursun oral ilac almayin
Sıcak su iyi bir masaj
Majezik
geçmiş OLSUN..
sıcak su torbası koy
Majezik iç