AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
ihtiyacımız olan hic bi seyi kolay kolay alamıyoruz ben günlük hijyenik pede 30 lira veriyorum. Adı ne? Ped. İcinde 20 tane var aw ne bu fiyat
Tamamen düz mantıkta düşünürsek; yara bandı nasıl lüks değilse hijyenik regl ürünleri de lüks değildir ;)
Tabii ki de lüks. Eskiden ped mi vardı bez koyalım biz de. Ama yoook kadın milleti işte illa lüks yaşayacak
Ucuz olsaydı iyiydi.. abi valla çok saçma doğa gereği olması gerekene de vergi veya faiz koyamazsınız
para alabilecekleri hiçbir şeyi kullanmamayı düşünüyorum ilkel çağda gibi yaşamak daha mantıklı geliyor
Regl ürününe lüks diye vergi alanlar İnşallah bir gün bir tarafınızdan kan gelip durur...
Napalm bizde regl olmayız artık madem lüks ürün seçilmiş 😇😇😯😯
Lüks diyenler kesin erkeklerdir. Keşke erkeklerde regl olsaydı 🤣🤣🤣🤪
Ben artık gülüyorum gerçekten ciddi olamazlar çünkü hdhdhdhf abi ne demek lüks siz sala. kmisiniz
Daha yeni aldım 10 ped 400 küsür olmamalı ya. Uçmuşlar resmen. İyi biz de çaputla dolanalım madem
Sen o 400₺ lik ürünü almak zorunda değilsin ki daha uygun olanları da var kuzum 😂😂
@MonthechristoM enfeksiyon yapıyor diğerleri maalesef
eskiler pamuk bezin icine pamuk koyarlarmış kaynar suda kaynatırlarmış doğal olarak illa marka ped almak zorunda değilsiniz bimden a101den ucuz ped alabilirsiniz duyar kasmayin bosuna
burdakilerin cogu bakire degil zaten adet kabi alin kaynatin sicak suda kullanin bedava
ucuz pedler naylon bildiğin çok sağlıksız
ayrıca eskide değil şimdi de yaşıyoruz
yeni her şey lüks o zaman
canım mısın mk bir de kadınsın böyle saçma sapan yorumları nasıl yapabiliyorsun
canım olacaktı*
Uygulama hakarete sansür atıyor
İhtiyaç tabii ki. Şu sıra ihtiyaç olan her şey lükse kaçar halde zaten.
Lüks ayol tuşumuz var mesela basıyoruz ve regl olmuyoruz canımız isterse paramız varsa oluyoruz !
Lüks sevdamız yüzünden her ay regl oluyoruz ne yapalım zevk işte
Tabiki ihtiyac durduk yere niye ped kullanilsin yaa
İhtiyaç ancak bu şartlar altında herşeyin lükse girdiği gibi kişisel hijyen ürünleri de lükse kaçıyor.
Götümüz kanlı mı gezelim tuvalet kağıdı gibi bir ihtiyaç
Şaka mı ya lüks diyen insanlar var, hem de hiç az değil %48
İhtiyaç olan şeyler bence parayla olmamalı ama nerdeee
Adet kabı, adet diski, yıkanabilir ped gibi ürünler varken lüks.
Lüks değil herkes ped ya da adet kabı gibi diğer ürünler kullanmak zorunda değil. Herkesin tercihleri farklı. Bu nedenle hepsi ihtiyaçtır
@user6272825 tercihlerini dünyayı kirletiyor, atık oluşturuyor. Bir ped in doğada yok olması 500 yıl sürüyor. Tek kullanımlık regli ürünleri lükstür. Çevreyi böyle kirletme hakkına sahip değilsiniz.
Diğer ürünleri herkes kullanamayabiliyor, tek seçenekleri ped olabiliyor. Onlar için bu bir lüks değil ihtiyaçtır. Kişiden kişiye değişir tabi buna saygı duymak gerekir. Umarım çevre kirliliğiyle ilgili diğer konulara da sesinizi böyle çıkarıyorsunuzdur.
@user6272825 nesne kullanmasınlar, bakirelik mevzusu filan mı? 😒 Gayatte kullana bilirler. Yok kılığa zarar vermesin, yok kullanmaya korkarım kendi tercihleri ve benim su, hava, toprağımı kirletiyor. Tercihleri benim haklarına zarar veriyor saygı duymuyorum. Tek kullanımlık Ped lüsktür.
Arkadaş biz regl olmayı ağrı çekmeyi niye lüksten sayalım ya elbette ihtiyaç mal mı bunlar ya valla sinirleniyorum
Lüks olduğunu düşünen var mı gerçekten? Kızlar lüks müş ya regl ürünleri.. kanlı kanlı gezelim artık biz madem..
Tabii ki de ihtiyaç, yalnızca buna değil, bir çok şeye geldi zam, gelmeye de devam edecek uzun bi süre taki seçimlere kadar
Regl dönemimiz zorunlu bir ihtiyaç olduğu için o ürünler de ihtiyaçtır bence, lüks kategorisinde degerlendirilmemeli
İhtiyaç tabiki biz kendimiz bunu bilerek yapmıyoruz, ne yani bırakalım öyle aksın mı? Saçmaladılar iyice yahu😡
Lüks diyenlere kafa atasım geldi nerde bu mallar acaba
Orkide markada 101in la bella olan markasına geçmek zorunda kaldım lanet olsun bu ülkeye!!!
Herkes şeyine tıpa soksun arkadaşlar 😂
Hahah 😂
Manyak 😂😂😂😂
😂😂😂
lüks diyenlere sesleniyorum siz regl olduğunuzda napıyosunuza ya
tabiki ihtyaçtır, nasıl lüks olabilir ki bu. herkes için kolay erişilebilir olmalı.
Erkekler Ne Diyor
Lüxtür. Babanne yöntemini denemelisin. Eskiden böyle şeyler yoktu.
kadınların dediği sanki fantezi niyetine kanıyolar 🤦♂️
Bu ülkede su içmek bile lüks o lüks olmuşsa çok yani
İhtiyaç. Lakin regl ürünleri de ithal olunca vergisi lüks kategorisine giriyor.
regl ürünlerini klüx diye kategoriye alan kişinin beyni regl olmuştur ondan beyin mıncıklaması geçirip böyle saçma bir karar almışlar
Diş Macunu / Fırçası, Sabun Grubu, Şampuan Grubu, Deolar Ped ve Condom vb ürünlerin Kişisel ve Toplumsal ihtiyaç olması Sebebiyle Vergiden muaf olması kanaatindeyim.
Başlıcam sizin reglinize derdimiz işimiz gücümüz yok sizin hastalığnızı mı düşüncez yeter ammkk her yerde bunu görüyoruz bizenee lann bize ne 🤬🤬
Burası bir soru sitesi ve özel günler & hijyen kategorisinde ne bulmayı umuyordun?
Ben de bu saçma yorumları görmekten bıktım. Ben her ay bir hafta boyunca şakır şakır bir yerim kesilmiş gibi kanıyorum ama beyefendinin biri gelip bana ne , bıktım , sizin hastalığınızı mı düşüneceğiz diyor. Düşünmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. Sitede birbirine benzeyen ya da aynı konuda olan binlerce soru var bir bu mu battı..
Bir sorun varsa oturup ağlamak yerine o soruna alışıp onunla yaşamayı öğrenin yok şuram ağrıyor her ay yok buram ağrıyor napalm kardşm ben mi yaptım o ağrıyı bıktık gerçekten saygı duyulacak Bi tarafı da özel olan bir tarafı da kalmadı artık b*ku çıktı eskiden kimse bilmezdi regli falan şimdi 5 yaşındaki yeğenim bile haberdar
Biz ağlamıyoruz zaten. Ben gayet günlük rutinime o inanılmaz ağrıya rağmen devam ediyorum. Ayrıca ağrının boyutunu ve şiddetini nasıl bir his olduğunu bilmiyorsun bile.
Bunu espirili hale getirenlere de kızıyorum çünkü adet olmak mızmızlanmak gibi görülüyor. Ben neden regl olduğumu saklamak durumundayım ayrıca.
Bilsinler , öğrensinlee bu da benim umrumda değil. Erkeğin sünnetini yedi sülale duyuyor da gıkınız çıkmıyor...
İhtiyaç çünkü kadınlar kendi isteğiyle regl olmuyor sonuçta, Sağlık sigortası kapsamına alınmalı
Gerçekten buna lüks diye canım mı var? Napsın kadınlar isteye isteye mi oluyor, bu ay bi regl oluvereyim mi diyorlar. Aptal mısınız bu tabii ki zorunlu bir ihtiyaç.
Bunu yapanlara al sana lüks deyip ped atıp lükse boğmak lazım 😃
Neresi lux oluyor anasını satim valla bu ulkede kadin olmakta zor Allah yardimciniz olsun
herkes devletin aldığı vergiyi görüyorda firmalar neden biraz ucuza satmıyor. ya da kızlar mecbur kullancak diye fırsatcılık mı yapıyor
Mecbur değiliz ki tek regli ürünü ped değil? Kullanmak isteyen kullanıyor.
@Yazılımöğreneydim soru mecburiyet gibi sorulmuşta
Kadınlar İçin bir ihtiyaç ama maşallah ona da zamlar vurmuş
İhtiyaç dediğin yeme içmedir. Eskimiş çarşafları yastık kılıflarını kullansınlar 😂😂😂
Sen de sanırım eskimiş çarşaf kılıfı yüzünden geldin dünyaya.
yuh kanka kaçıncı yüzyıldayız sen kaçıncı yılda kaldın
Aşkolar hemen saldırmayın. Takılıyorum size.. tabiki zorunlu ihtiyaç. Öpüyorum sizi
Yazdıktan sonra dalga mı geçiyor diye düşündüm ama iş işten geçmişti, kb.
@Sigaravarmı aşko canın sağolsun mutlu olduysan sorun yok
Eskisi gibi çaput kullanın diyorlar, ülke ortacağ karanlığına gidiyor
padisahim sarayin ve yalakalarinin haricinde herkesin yedigi icdigi lüx dur bu ulke de dua edin fakirlik allahdandir cennette gideceksiniz
Musluk sokun. İstediğiniz zaman açın, istediğiniz zaman kapatın hem ekonomik bunuda ben mi öğreteceğim?
Çok iyi yaa 🤣
Regl ve doğum kontrol araçlarından vergi alınmaması gerek bence
Regli ürünlerini lüks olarak düşünenler hangi kafadalar çözebilmiş değilim. Lan su içmek gibi bir ihtiyaç bu da
Külot giymek nasıl ki tercih meselesi değil ihtiyaç ise regl ürünleri de o şekilde gereklilik, bir ihtiyaçtır
bu ne köylü bir tabir arkadaş ya, regli ürünleri nedir? hijyenik ped desene şuna. regli ürünleri diye bir kelimeyi nerenizden uydurdunuz?
Saçma bir soru olmuş. Regl ürünü kadınlar için zorunlu ürünlerdir. Ülkemizde bedava dağıtılması gerekirken üstüne vergi üstüne vergi koyuluyor
lüks yaşamayanlar regl olmuyor mu yani ne saçma bir olay çok pahalıymış bu ay regl olmiyim mi diceksiniz :D
Suya bile ÖTV getirdiler. Yadırgayamıyorum artık. Nefes vergisi falan da getirir bunlar.
Allah belalarını versin.
luks tabi, oyle her canınız istefiginde kafanıza gore regl olmak yok
hiç bilmiyom ama geçen kız kankam ped alır mısın dedi, bi baktım 60 tl geri alamadım bu ne ya
İHTİYAÇ İHTİYAÇ.
LÜKS DİYENİN BABANESİNİ TEKMELEYİM
Nasıl lüks olur ya hangi beyinsiz lüks der ki ve ikincisi hangi kız lüks için ölüm ağrısı çeker
O kadının elindeki Zımba ne alaka bana Zımba gibi geldi kusura bakmayın
regl sonradan olan bir şey değil
kadına verilmiş başka bir olay
kadın bundan rahatsızsa elbette takviye almalı