Bana göre bebek bezi ve mamadan vergi alınmamalı. Zaten fiyatlar yeterince fahişken bir bunlardan bu kadar vergi almak çok saçma. Sadece bunlarda değil. Bebek ürünlerinin hepsinden vergi kaldırılmalı. Hem 3 çocuk diyeceksiniz. Hem de dünya kadar vergi alacaksınız. Sistem aşırı saçma..
Ekmek, süt kalem, bebek bezi, bebek maması gibi temel ihtiyaç maddelerinden vergi alınmamalı. Özellikle 3 çocuk 5 çocuk yapın diye meydanlarda bağırıyorsan tam tersine değil bunlardan kdv almak bedavaya dağıtman gerekir katkı için.
Temel gıda maddelerinden kalkmalı. Ekmeğe hatta suya bile kdv veriyoruz aw Bunun dışında telefon ve arabalardan da ötv kalkmalı. Ötv yani özel tüketim luks esyalarda olur benim bildiğim ve telefon lüks bir sey değil
Telefon ve otomobil dövizle giriyor ülkeye, biz üretmiyoruz. Ayrıca bunlarda zaten tüketim anlamında 1 numarayız, ötv kalkarsa birkaç tane alırım ben shdhsg
İlla bi yerden vergi kaldırılacaksa kesinlikle asgarî ücretten kaldırılmalı garibanın cebindeki 700 kusür liraya göz dikmişler. Onu git hakim, savcı, doktordan çıkar be
Mamalar. En azından ucuz olan mamalardan kaldırılmalı. Sokaktaki canlara mama almak istiyoruz. En ucuz mama 20 tl. 1 2 de değiller ki. Bari buna faiz gelmese
Düşündüğünüz zaman haa bu temel ihtiyaç diyeceğiniz şeylerden vergi alınmamalı. Gerçi Türkiye için konuşuyoruz ülke hakkında 3 kelime söyle deseler biri vergi olur
@evlilikmi Dindar oldugunu düşünmüyorum. Aksine bu nasıl Müslümanlık diye sorguluyorum. Örneğin, herkes evine ekmek götürebiliyor demesi ve milletin aslında aç olması. bu yoklukta bile kendisi milletin hakkını yiyip kul hakkına neden oluyor. Bazıları evine ekmek götüremezken o 1 ekmek parasına mecliste 1 öğün etli YEMEKLER yiyor. Sonra da insanlara porsiyonlarınızı küçültğn diyor. İslamiyet ve kuran kadınlara çok değer veriyor ama o aşagılamaktan başka bir şey yapmıyor. İnsanlar bir şekilde kendini geliştirip devlete girmeye çalışıyor ama o akrabalarını meclise sokuyor. Onların da hakkını yiyor. Kadınlarımıza, insana değer verilmiyor bu toplumda. Sırf değer verilsin diye İstanbul sözleşmesinin yürürlüğe girmesini istiyoruz. Onu bile kabul etmiyor. O sadece ağzına yüce allahın adını takıyor. Siz de elinizde oy pusulalarıyla sandığa koşuyorsunuz. Durum bu. Onun Müslüman oldugu bile şüpheliylen bir de dindar diyorsunuz ya. Asıl hiç bir şey bilmiyorsunuz